ΑΜΑΛΙΑ ΡΑΖΗ (Μυρτώ Αλικάκη)
Η Αμαλία Ραζή είναι η γυναίκα του Θεοχάρη. Έχει σπουδάσει οικονομικά και ναυτιλιακά. Εργαζόταν σαν προσωπική γραμματέας του Τσαρλς Νίβεν στο εφοπλιστικό του γραφείο στο Λονδίνο. Πανέξυπνη γυναίκα, δραστήρια, δυναμική, που συνδύαζε εξαιρετικά, δουλειά και οικογένεια. Αποτελεί πρότυπο για την Άννα, που την λατρεύει και την θαυμάζει. Οι συνθήκες που έγινε το τροχαίο ατύχημα και παραμένουν αδιευκρίνιστες, βασανίζουν ακόμα τον Θεοχάρη και την Άννα.

ΒΕΡΑ ΔΑΜΙΑΝΟΥ (Εβελίνα Παπούλια)
Η Βέρα είναι η σύντροφος του Θεοχάρη. Είναι καθηγήτρια χορού με δικιά της σχολή στο Λονδίνο. Ερωτεύεται τον Θεοχάρη, όμως ποτέ δεν διανοείται να του ζητήσει να διαλέξει ανάμεσα σε κείνη και την γυναίκα του. Είναι δυναμική, αλλά και πολύ τρυφερή. Στέκεται δίπλα του αλλά και δίπλα την Άννα σε όλες τις δύσκολες στιγμές τους. Δείχνει εξωστρεφής, αλλά κατά βάθος είναι ένας αρκετά μοναχικός άνθρωπος.

Τατουάζ ηθοποιοί

ΤΑΤΙΑΝΑ ΔΑΜΙΑΝΟΥ (Χρύσα Παπά)
Η Τατιάνα Δαμιανού είναι αδελφή της Βέρας και υψηλόβαθμη αστυνομικός. Η Τατιάνα είναι έξυπνη, δίκαιη, και δυναμική. Δεν πιστεύει στις σχέσεις, ταξιδεύει πολύ και θέλει να περνάει καλά. Όμως κάποτε θα ερωτευτεί.. και θα κληθεί να διαλέξει ανάμεσα στην καρδιά και το δίκαιο. Τότε όλα θα αλλάξουν.

Σελίδες: 1 2 3 4

Σχόλια

1 2 3 4