ΟΡΦΕΑΣ ΜΑΚΡΗΣ (Νίκος Πολυδερόπουλος )
Ο Ορφέας Μακρής είναι ο τρίτος φίλος της παρέας, του Αλέξανδρου και του Άγγελου. Γοητευτικός, ευαίσθητος, τρυφερός, σχεδόν δειλός με τις γυναίκες. Θα λέγαμε ότι είναι ο αντίποδας του Άγγελου. Μεγάλωσε στο σπίτι του Αλέξανδρου, στην Αίγινα. Ο Άγγελος του έχει μεγάλη αδυναμία και είναι ο μόνος του οποίου την γνώμη λογαριάζει. Εργάζεται σαν ιατρικός επισκέπτης.

ΟΛΓΑ ΚΑΡΕΛΛΗ (Κατερίνα Γερονικολού)
Η Όλγα Καρέλλη είναι μια μυστηριώδης και απελευθερωμένη γυναίκα. Είναι αυτό που θα λέγαμε, ήρεμη δύναμη. Κατάγεται από τα Μετέωρα, όπου επέστρεψε και ζει τα τελευταία χρόνια με την δίχρονη κόρη της Λήδα, διατηρώντας εκεί ένα κατάστημα με τουριστικά είδη. Έχει σπουδάσει φιλοσοφία, λατρεύει την ποίηση και την μουσική…

ΜΑΡΓΚΩ ΝΙΒΕΝ – ΑΔΑΜΙΔΗ (Κοραλία Καράντη)
Η Μαργκώ Νίβεν, είναι χήρα του εφοπλιστή Τσαρλς Νίβεν. Από τα σημαίνοντα πρόσωπα της ανώτερης κοινωνίας του Λονδίνου. Γοητευτική, δυναμική, απρόσιτη, με έντονη φιλανθρωπική δράση και «κρυφή» ερωτική ζωή. Διοικεί με σθένος το εφοπλιστικό γραφείο του άντρα της. Η Μαργκώ είναι μια γυναίκα που δεν διστάζει να βγάλει από την μέση όποιον μπαίνει εμπόδιο στον δρόμο της.

ΤΟΝΥ ΝΙΒΕΝ (Μιχάλης Λεβεντογιάννης)
Ο Τόνυ Νίβεν είναι γιος της Μαργκώς και του Τσαρλς, εργασιομανής, όμορφος, γοητευτικός και βαθειά ανασφαλής. Έχει σπουδάσει οικονομικά και ναυτιλιακά και διευθύνει ένα κομμάτι της εταιρείας. Με την Άννα είναι πολύ ερωτευμένος αλλά δεν ξέρει ούτε να το εκφράσει ούτε να το διαχειριστεί. Όταν η Άννα τα μπλέκει με τον Αλέξανδρο χάνει το έδαφος κάτω από τα πόδια του.

Εκτέλεση παραγωγής: Make It Productions

Σελίδες: 1 2 3 4

Σχόλια

1 2 3 4