Ο Άγιος Βαλεντίνος 2018 είναι προ των πυλών και σας δίνουμε λύσεις της τελευταίας στιγμής!

Αν δεν προλάβατε να πάρετε δώρο ή δεν έχετε χρόνο μέχρι αύριο να το κάνετε, βαριέστε να κλείσετε απλά τραπέζι σε ένα εστιατόριο –αν και σας προτείναμε τα καλύτερα– και θέλετε κάτι πιο πρωτότυπο,  φροντίσαμε εμείς.

Ιδού, λοιπόν, 5 εναλλακτικές ιδέες της τελευταίας στιγμής που σίγουρα μπορείτε να οργανώσετε γυρνώντας από την δουλειά και να κάνετε έκπληξη στον σύντροφό σας.

1.Βόλτα με θέα στα πιο ρομαντικά spot της Αθήνας

Έχουμε συγκεντρώσει αρκετά ρομαντικά μέρη της Αθήνας εδώ και εδώ. Επίσης, θα σου προτείναμε και διάφορα spot του Υμηττού ή την Πεντέλη για να έχεις θέα σε όλη την πόλη ή παραθαλάσσιες ήρεμες περιοχές, όπως το Πόρτο Ράφτη, το Μάτι κλπ κλπ. Πάρε μαζί σου και ένα μπουκάλι κρασί και είτε στο αμάξι απολαμβάνοντας την θέα, είτε περπατώντας θα είναι σίγουρα μια όμορφη βραδιά.

2. Spa night

Δεν είναι τίποτα να το οργανώσεις. Πάρε ένα τηλεφωνάκι και κλείσε τώρα ραντεβού για δύο μασάζ σε όποιο κέντρο βρίσκεται πιο κοντά στην περιοχή σου. Το να χαλαρώσετε παρέα, λοιπόν, είναι κάτι που σίγουρα το ταίρι σας θα εκτιμήσει.

3. Αυτοσχέδιο φρούριο από κουβέρτες και μαξιλάρια

Ώρα να αλλάξετε λίγο την διακόσμηση στο σαλόνι. Υποδεχτείτε τον/την σε ένα άκρως ρομαντικό και χουχουλιάρικο φρούριο. Βάλτε εκεί μέσα και μια ταινία στο λάπτοπ και έτοιμη μια εναλλακτική βραδιά που σίγουρα θα απολαύσετε.

4. Beer tasting

Δεν χρειάζεται να πάτε σε μπυραρία. Υπάρχουν ειδικές κάβες μόνο για μπύρες. Το να δοκιμάσετε παρέα, λοιπόν, διαφορετικές ετικέτες, ψάχνοντας ταυτόχρονα τα χαρακτηριστικά τους θα έχει σίγουρα μεγάλο ενδιαφέρον!

Εντυπωσίασε για τις γνώσεις σου σχετικά με την μπύρα διαβάζοντας αυτό!

5. Stand up comedy

Εγγυημένη διασκέδαση. Επειδή μάλιστα ο Άγιος Βαλεντίνος 2018 πέφτει Τετάρτη, εμείς προτείνουμε την παράσταση των Βύρωνα Θεοδορώπουλου και Μιχάλη Μαθιουδάκη στο Six Dogs.

+1. Πικ-νικ

Αν δεν δουλεύετε, λοιπόν, να η ευκαιρία. Μπορεί να μην έχουμε πολλά πάρκα, αλλά το να φτιάξετε ο καθένας δύο πράγματα και να πάτε να τα φάτε μέσα στο πράσινο θα κάνει σίγουρα την ημέρα σας διαφορετική. Δείτε εδώ ιδανικά μέρη της Αθήνας για πικ-νικ!

Σχόλια