Ο Άγιος Βαλεντίνος 2018 πλησιάζει και ιδού 5 γαστρονομικές επιλογές για να το ζήσεις λίγο πιο ιδιαίτερα!

1. Τρένο στο Ρουφ

Φέτος ο Άγιος Βαλεντίνος 2018 θα μπορούσε να εορταστεί σε ένα τρένο. Δειπνήστε μέσα σε ένα βαγόνι σε άκρως ρομαντική ατμόσφαιρα. Αν μη τι άλλο θα φάτε σίγουρα καλά.

Διεύθυνση: Σιδηροδρομικός Σταθμός Ρουφ, Λεωφόρος Κωνσταντινουπόλεως

2. El Convento Del Arte

Mια καλλιτεχνική και γευστική εμπειρία ταυτόχρονα.

“Στο El Convento Del Arte απολαύσετε μοναδικές βραδιές γεύσης και ψυχαγωγίας με θεατρικά ή ζωντανή μουσική, ακροβατικά και άλλα event που συνοδεύουν το φαγητό ή το ποτό σας. Έντονο κόκκινο, κλασικά έπιπλα, πολυέλαιοι και ατμοσφαιρική διακόσμηση που θυμίζει μπαρόκ δημιουργούν έναν χώρο που μοιάζει να βγήκε από ταινία. Στο El Convento Del Arte θα δοκιμάσετε ραβιόλια γεμιστά με μοσχαρίσια ουρά, ριζότο με ποικιλία από μανιτάρια του δάσους, στήθος κοτόπουλο ψημένο σε κρούστα από προσούτο και αρωματικά, μενταγιόν φιλέτου γάλακτος με πουρέ πατάτας αρωματισμένο με τρούφα και μανιτάρια γεμιστά με προσούτο, εξαιρετικά γλυκά όπως η αμυγδαλόπιτα και το εκμέκ με τη συνοδεία καλών κρασιών ή των αγαπημένων σας ποτών.”

Διεύθυνση: Βιργινίας Μπενάκη 7, Μεταξουργείο

Για να δεις κι άλλες ρομαντικές επιλογές και να κάνεις κράτηση απευθείας από το Internet μπες εδώ!

3. Andaman

 H καλύτερη επιλογή για ταϊλανδέζικη κουζίνα στα Πετράλωνα. Ιδιαίτερα ρομαντική και ατμοσφαιρική διακόσμηση με ζεστά χρώματα, εντυπωσιακά φωτιστικά, έθνικ υφάσματα και τη δροσερή ταράτσα με τα δέντρα και τις χρωματιστές τοιχογραφίες. Το μενού άκρως εξωτικό! Δοκιμάστε νόστιμες σούπες, λαχταριστά spring rolls, noodles με κοτόπουλο, χοιρινό και γαρίδες, πικάντικη πάπια με κρεμμύδι, bamboo, πιπεριά και φασολάκια, μαριναρισμένο μοσχάρι με φυστικοβούτυρο, καρότο και ανανά, τηγανητό ρύζι με χοιρινό, γάλα καρύδας και γαρίδες, tofu με σάλτα κάσιους, πιπεριά και κρεμμύδι για τους vegetarians, παρέα με εξωτικά cocktails.

Διεύθυνση: Αλόπης 65, Κάτω Πετράλωνα

4. Tamarind Thai Kitchen

Eπίσης ένα εκπληκτικό ταϊλανδέζικο. Αυτή τη φορά στο Μεταξουργείο. Όπως και να το κάνουμε, αυτή η έθνικ διάθεση είναι πολύ εξωτικά ρομαντική. Σπρινγκ ρολς, πάπια σε γάλα καρύδας είναι μόνο μερικά από τα πιάτα που αξίζει να δοκιμάσετε.

Διεύθυνση: Κεραμεικού 51, Μεταξουργείο

5. Pink Elephant

Ο Άγιος Βαλεντίνος 2018 στα καλύτερά του. Ειλικρινά το πιο νόστιμο ινδικό της Αθήνας. Και ο χώρος του νεοκλασσικού με έθνικ στοιχεία διακόσμησης το καθιστά επίσης άκρως ρομαντικό. Κλείστε άμεσα τραπέζι.

Διεύθυνση: Δερβενίων 4Α, Εξάρχεια

Δες εδώ τα καλύτερα δώρα για εκείνη για να γιορτάσετε τον Άγιο Βαλεντίνο!

Σχόλια