Λένε ότι το καλύτερο μέρος για να ξεκινήσεις την καριέρα σου είναι σε ένα StartUp. Υπάρχουν πολλά πλεονεκτήματα σε σχέση με μία μεγάλη, εδραιωμένη εταιρία, ειδικότερα για την 1η σου δουλειά!

Για να σε βοηθήσει σε αυτή σου την αναζήτηση το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών διοργανώνει την 1η Απριλίου 2017 την εκδήλωση «Ημέρα Καριέρα Startup».

Αν έχεις ολοκληρώσει το 3ο έτος των προπτυχιακών σπουδών σου, είσαι φοιτητής/τρια μεταπτυχιακού ή διδακτορικού προγράμματος ή πρόσφατος/η απόφοιτος/η δήλωσε τώρα συμμετοχή!

Με τη συμμετοχή σου στην εκδήλωση:θα λάβεις πρακτικές συμβουλές σε θέματα συνέντευξης και σταδιοδρομίας, στο πλαίσιο ενός τρίωρου σεμιναρίου.

  • το βιογραφικό σου θα αποσταλεί σε όλες τις νεοφυείς επιχειρήσεις, που θα συμμετάσχουν στην εκδήλωση,
  • θα πραγματοποιήσεις συνεντεύξεις, εφόσον επιλεγείς, με τα στελέχη των νεοφυών επιχειρήσεων, που θα συμμετάσχουν στην εκδήλωση, και
  • θα έχεις την δυνατότητα να αποκτήσεις πολύ χρήσιμη εργασιακή εμπειρία.

Η εκδήλωση διοργανώνεται από τη Μονάδα Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας (ΜοΚΕ) της Δομής Απασχόλησης και Σταδιοδρομίας (ΔΑΣΤΑ) του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών με την υποστήριξη της CollegeLink, μία start-up νέων αποφοίτων του ΟΠΑ, που εξειδικεύεται στην κάλυψη entry level θέσεων εργασίας, και θα φιλοξενηθεί στις εγκαταστάσεις του Κέντρου Επιχειρηματικότητας και Καινοτομίας (ACEin) του ΟΠΑ (Κεφαλληνίας 46, 2ος Όροφος, ΤΚ 112 51 Αθήνα).

Για να δηλώσεις συμμετοχή αρκεί να ακολουθήσεις αυτόν εδώ τον σύνδεσμο!

Δηλώσεις συμμετοχής στην εκδήλωση θα μπορούν  να πραγματοποιούνται μέχρι την Τετάρτη 15 Μαρτίου.

Σχόλια