Είσαι νέος και απολαμβάνεις να τριγυρνάς σε live, festival και κάθε είδους event και ταυτόχρονα θες να γράφεις τις εμπειρίες σου σε ένα αξιόπιστο, έγκυρο, ποιοτικό και υψηλού επιπέδου νεανικό site;

Το Frapress.gr σου δίνει αυτή την ευκαιρία με το νέο του recruitment. Άδραξέ την και γίνε κι εσύ μέλος της μεγάλης ομάδας των events του Frapress.gr για να βρεθείς στα events που θέλεις και να τα καλύψεις πλήρως από κοινού με τους φωτογράφους μας.

Στο τέλος του άρθρου θα βρεις τη διαδικασία για να εκδηλώσεις το ενδιαφέρον σου.

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ FRAPRESS.GR

Το Frapress.gr είναι ένα Youth Cultural Community που αποτελείται από 65 νέους αρθρογράφους απ’όλη την Ελλάδα, οι οποίοι είναι ως επί το πλείστον φοιτητές. Δρουν σαν ένα ψηφιακό Think Tank που έχει τις πόρτες του ανοιχτές σε όλους και στοχεύει στην ενημέρωση των αναγνωστών του κυρίως σε θέματα Εκπαίδευσης, Πολιτισμού και Σκέψεων. 

Όλοι στο Frapress.gr ασχολούνται εθελοντικά κι αυτό είναι που το κάνει ξεχωριστό! Γιατί συσπειρώνει όλη την νεανική κοινότητα κάτω από μία ομπρέλα και δίνει την δυνατότητα σε κάθε μέλος ξεχωριστά να αναλάβει πρωτοβουλίες, να ανελιχθεί εντός του σε μικρό χρονικό διάστημα και βέβαια να αποκτήσει πλήθος εμπειριών.Το μότο μας, άλλωστε, είναι:

 “Μόνος σου θα πας πιο γρήγορα, μαζί θα πάμε πιο μακριά.”

Μπορείς να δεις αυτό το βίντεο για να μάθεις και άλλα πράγματα για εμάς:

ΜΙΑ ΤΥΠΙΚΗ ΜΕΡΑ ΣΤΟ FRAPRESS.GR

Θα συνεργαστείς με άτομα από διαφορετικούς χώρους και θα μάθεις να λειτουργείς σε ένα διαρκώς μεταβαλλόμενο περιβάλλον. Σε συνεχή επικοινωνία με την ομάδα των Events και των φωτογράφων θα κανονίζεις τις επόμενες καλύψεις και θα ανοίγεις τα μάτια και τα αυτιά σου προκειμένου να μεταδώσεις μέσω ενός άρθρου όλο αυτό που βίωσες κάθε φορά και ο αναγνώστης να νιώσει ότι βρέθηκε εκεί.

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΤΗΣ EVENTS ΣΤΟ FRAPRESS.GR

Πέρα από την επιβράβευση και την αναγνώριση της δουλειάς σου θα κερδίσεις επιπλέον:

  • Δημοσιότητα μέσω των ανταποκρίσεων και της σταθερής σου παρουσίας σε πλήθος events, ως ανταποκριτής για ένα απ’ τα πιο γνωστά πλέον νεανικά sites.
  • Σημαντικές γνωριμίες με άτομα από τον χώρο της διοργάνωσης events, αλλά φυσικά και τον καλλιτεχνικό χώρο.
  • Θα αποκτήσεις εμπειρία και θα μάθεις tips για να κάνεις το content σου ξεχωριστό.
  • Θα αποκτήσεις γνώσεις δημοσιογραφίας και σημαντική προϋπηρεσία.
  • Θα συμμετέχεις σε workshops που απευθύνονται αποκλειστικά στους αρθρογράφους μας.
  • Θα έχεις την ευκαιρία της δωρεάν πρόσβασης σε μερικά από τα κορυφαία events που λαμβάνουν χώρα σε όλα τα μήκη και πλάτη της χώρας.
  • Στόχος είναι καθένας μέσα από το site μας να ανακαλύψει μια πτυχή του εαυτού του και να εξελιχθεί ως άτομο. Εμείς είμαστε εδώ να σε βοηθήσουμε ανάλογα ώστε να τα καταφέρεις. Γι’ αυτό στο Frapress.gr θα έχεις την ευκαιρία, εάν το επιθυμείς, να υλοποιήσεις το δικό σου project.

Συμπερασματικά, θα σου δοθεί η ευκαιρία να συνεργαστείς με μερικές από τις κορυφαίες διοργανώτριες εταιρίες και να κάνεις τις ανάλογες γνωριμίες, που επιθυμείς, καθώς βέβαια και να αναπτύξεις το συγγραφικό σου ταλέντο με την βοήθεια όλων των tips, που θα σου προσφέρουμε σε σταθερή βάση.

ΤΙ ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΤΗ EVENT

Από εσένα θέλουμε καταρχάς όρεξη για δουλειά και πάθος σε αυτό που κάνεις!

  • Να είσαι δημιουργικός και φιλόδοξος.
  • Να είσαι φοιτητής.
  • Να έχεις, κάποιες βασικές έστω, γνώσεις γύρω από τα αντίστοιχα events που ενδιαφέρεσαι να καλύπτεις.
  • 2 ανταποκρίσεις κάθε μήνα.
  • Συνέπεια και υπευθυνότητα ως προς την ανάληψη αρμοδιοτήτων.
  • Να μην είσαι ενεργός ανταποκριτής σε κάποιο άλλο site.

Τι άλλο πρέπει να γνωρίζεις:

Ρίξε μια ματιά σε μερικές από τις σημαντικότερες ανταποκρίσεις, που μας καθιέρωσαν τον τελευταίο χρόνο στον χώρο, και σκιαγραφούν το πλαίσιο των μουσικών events που επιθυμούμε κατά κύριο να καλύπτουμε.

*Το Frapress.gr ήταν στους νικητές του 3ου γύρου Vodafone CU | RestartUP @ ΡΟΜΑΝΤΣΟ

Σε ενδιαφέρει; Ορίστε η διαδικασία:

  • Στέλνεις inbox στο fanpage μας στο Facebook ή απευθείας στον υπεύθυνο για τον συντονισμό της ομάδας των event Θάνο Αλεξανδρίδη.
  • Στο inbox γράφεις λίγα πράγματα για σένα (τι σπουδάζεις, πόσο χρονών είσαι) και κυρίως γιατί θέλεις να ενταχθείς στην ομάδα του Frapress.gr, καθώς κι έργο της πρότερης δουλειάς σου εάν υπάρχει.
Προσοχή!

Προθεσμία υποβολής ενδιαφέροντος: 30/09/2019

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το Frapress.gr αναζητά και αρθρογράφους

Σχόλια