Αντώνης Μαντζαβίνος

Ecape Room

Ο Αντώνης Μαντζαβίνος

Δεν ήταν η πρώτη φορά που είχαμε την ευκαιρία ως Frapress να αποδείξουμε την αξία μας. Ωστόσο η εμπειρία που μας προσέφερε το CU Around στο Escape Room που έστησε για 200 άτομα στο Factory Outlet ήταν πέρα από τη φαντασία μας.

Οι γρίφοι τελικά, μπορεί να αποδείχτηκαν δύσκολοι και να μη καταφέραμε να λύσουμε το μυστήριο, σε πείσμα της Game Master μας, ωστόσο η ατμόσφαιρα και το γενικότερο feeling του παιχνιδιού έφτασαν την αδρεναλίνη μας στα ύψη!

Αυτό που κρατάμε είναι 45 λεπτά δυνατής περιπέτειας, την οποία προτείνουμε σε κάθε έναν από εσάς. Μόνο μη ξεχάσετε να διαλέξετε την καλύτερη δυνατή ομάδα που μπορείτε, γιατί όταν ο χρόνος πιέζει, τα πάντα βγαίνουν στη φόρα…

Πολέμαρχος

Ecape Room

Ο Πολέμαρχος

Τα Escape Rooms είναι ένα εντυπωσιακό παιχνίδι που απαιτεί γνώση, αντίληψη, εξυπνάδα, και εγρήγορση! Κάθε ομάδα αποτελείται από 5 παίχτες και στο τέλος κερδίζει αυτή που έχει στην σύνθεση της τον Αντώνη Μαντζαβίνο. Αυτός ήταν και ο ουσιαστικός λόγος που δήλωσα συμμετοχή, όταν μας ανακοίνωσαν πως η τύχη χαμογέλασε στο Frapress.gr, καθώς κληρώθηκε να είναι μέσα στην μαγική 30αδα (από τις 850+) των ομάδων που θα τους δινόταν η ευκαιρία, να διεκδικήσουν μέσα από την χαρά του παιχνιδιού τα δώρα του Vodafone CU!

Λέω:

Δεν μπορεί. Για να ήθελε η τύχη να είμαστε στους 30 νικητές, είμαστε γεννημένοι για να σηκώσουμε την κούπα.
Escape Room

Η Βεργίνα, η Game Master μας!

Τελικά για πολλούς και διάφορους λόγους (Βλ. Βεργίνα) δεν τα καταφέραμε… όμως παιδιά η εμπειρία ήταν αξέχαστη! Η φάση ήταν πολύ οργανωμένη, δουλέψανε πολλά παιδιά πάνω σε αυτό το κομμάτι και αξίζουν συγχαρητήρια στην ομάδα του Vodafone CU. Παντού είχε άτομα να σε εξυπηρετήσουν κατά την διάρκεια της αναμονής.

Το σκηνικό με το να ψάχνεις κουτιά και κλειδιά σε ολόκληρο το Factory Outlet ήταν πολύ κινηματογραφικό και οι γρίφοι ήταν έξυπνοι και είχαν απόλυτη συνοχή. Άλλο αν εμείς δεν τα καταφέραμε γιατί είμαστε μπιπ…

Πάνος Κοτέφας

Escape Room

Οι συζητήσεις της ομάδας έδωσαν και πήραν. Στο κέντρο της εικόνας ο Πάνος Κοτέφας.

Ήταν Κυριακή, τα άστρα ήταν πλήρως ευθυγραμμισμένα κι Αυτός που έρχεται πριν τα μεσάνυχτα ήταν καθοδόν. Οι υπηρέτες του είχαν ήδη ξεκινήσει την τελετή επίκλησης και η ομάδα του Frapress.gr ήταν μία από τις επίλεκτες που κλήθηκε να σώσει την ανθρωπότητα. Κάπως έτσι βρεθήκαμε κλεισμένοι στο μεγαλύτερο Escape Room όλων των εποχών. Η ομάδα του Vodafone CU σε συνεργασία με τα Factory Outlet και τα Escape Room EXODUS έκαναν πραγματικά πολύ καλή δουλειά.

Δύο από τους ορόφους του Factory Outlet στο Φάληρο είχαν διαμορφωθεί σε δύο πίστες γεμάτες γρίφους, κρυμμένα αντικείμενα, απόκρυφα μηνύματα στους τοίχους και καπνούς. Η ατμόσφαιρα παρέπεμπε περισσότερο σε ταινία μυστηρίου παρά σε ένα συνηθισμένο escape room. Και μέσα σε όλα αυτά περιφερόταν και η μασκότ του CU Around, χαρίζοντας στιγμές έντονης ανατριχίλας.

Escape Room

Η μασκότ του CU Around

Σε κάποια φάση, κοντοστάθηκα και χάζεψα τον σκοτεινό όροφο. Φιγούρες έτρεχαν από δω κι από κει, άκουγες φωνές αγωνίας ενώ οι φύλακες του καταστήματος, ατάραχοι, έδιναν μια extra αίσθηση εγκλωβισμού και απόδρασης.

Escape Room

Το σκηνικό τρόμου σε προκαλούσε από μόνο του να λύσεις το μυστήριο!

Ξαφνικά, ακούω το gong της λήξης να ηχεί και αντικρίζω τα απελπισμένα βλέμματα των συμπαικτών μου. Λίγα λεπτά μετά, ΚΛΙΚ! Το χρηματοκιβώτιο με το μυστικό φίλτρο είχε ανοίξει αλλά ο χρόνος είχε λήξει!

“Δε πειράζει παιδιά, η εμπειρία μετράει!”

“Δεν πειράζει παιδιά”, φωνάζει ο Αντώνης “η εμπειρία μετράει!”. Η αλήθεια είναι ότι ήθελα το tablet που χάριζε το Vodafone CU, αλλά τελικά είχε δίκιο! Η εμπειρία μετράει, ειδικά όταν την μοιράζεσαι με φίλους!

Cheers! #CUaround

Διαβάστε περισσότερες λεπτομέρειες για τα Escape Rooms

Ορίστε μερικές από τις μαγευτικές στιγμές όπως τις έζησε η ομάδα από το Frapress.gr!

Το σλάιντ απαιτεί την χρήση JavaScript.

Ευχαριστούμε πολύ την ομάδα του Vodafone CU για την καταπληκτική αυτή εμπειρία!

Επιμέλεια Κειμένου: Αντώνης Μαντζαβίνος
Φωτογραφίες: Ηλίας Μέρτης, Στέφανος Αντιμάντο

Σελίδες: 1 2

Σχόλια

1 2