Το Escape Room είναι η νέα μόδα!

Το CU Around φρόντισε και δημιούργησε το μεγαλύτερο Escape Room στο Factory Outlet στο Φάληρο. Από τις συνολικά 850+ ομάδες που δήλωσαν συμμετοχή, μόνο 30 είχαν την ευκαιρία να λύσουν το μυστήριο.

Το Frapress ως το επίσημο Youth Cultural Community της πόλης, βρέθηκε στην καρδιά του μυστηρίου και σας παρουσιάζει πως έζησε την μοναδική αυτή εμπειρία, μέσα από τα μάτια των αρθρογράφων του.

Στέφανος Αντιμάντο

Escape Room

Ο πάντα με άγριες διαθέσεις Στέφανος Αντιμάντο

Την τελευταία Κυριακή του Γενάρη το Youth Cultural Community του Frapress κληρώθηκε για να στείλει επίλεκτο κλιμάκιο και να λύσει τον περιβόητο γρίφο του Δόκτωρα Ultric για να σπάσει την κατάρα που τον κρατάει δέσμιο εδώ και χρόνια.

Η ομάδα απαρτιζόταν από έμπειρα μέλη με πολλές ώρες από Escape Rooms στην πλάτη τους και περίσσεια όρεξη, ενώ η ανυπομονησία ήταν κάτι παραπάνω από εμφανής για να δούμε τι σπαζοκεφαλιά μας είχε ετοιμάσει η ομάδα του Vodafone CU!

Μπαίνοντας, η αυστηρή Βεργίνα (Game Master) έθεσε τους όρους του παιχνιδιού, ενώ το βλέμμα της μας ετοίμαζε για ζόρικες καταστάσεις. Ξέραμε πια οτι το έργο μας θα ήταν δύσκολο, κάτι που διαπιστώσαμε αμέσως μόλις ακούσαμε το “gong” που σηματοδοτούσε την έναρξη του παιχνιδιού.

Escape Room

Η Game Master μας, Βεργίνα

Είχε αρχίσει το κυνήγι των γρίφων σε έναν ολόκληρο όροφο με ρούχα. Τρεχάλες από ‘δω κι από κει, σκοτάδι, φωνές και ηχητικά εφέ που θα τρόμαζαν μέχρι και τον κάθε ατρόμητο. Με τον χρόνο να κυλάει σα νερό, οι υποθέσεις μας για τους γρίφους πλήθαιναν και οι ελπίδες μας για τη νίκη στέρευαν. Η ταφόπλακα έπεσε όταν μόλις ελάχιστα δευτερόλεπτα πριν καταφέρουμε να πάρουμε στα χέρια μας την πολυπόθητη φιάλη και να την τοποθετήσουμε στον βωμό as instructed, ήχησε το “gong” της λήξης.

Escape Room

Πάρτε μία ιδέα για τη μαγευτική ατμόσφαιρα…

Το λαβωμένο μας ηθικό πήρε και πάλι τα πάνω του όταν η αδίστακτη Βεργίνα μας πληροφόρησε με καθησυχαστικό ύφος ότι από όλες τις ομάδες της, η δική μας έφτασε πιο κοντά στη λύση του μυστηρίου.

Φήμες λένε ότι μόνο η Αθανασία Νταβαρίνου έχει καταφέρει να λύσει τον γρίφο και μάλιστα με κλειστά μάτια και δεμένη χειροπόδαρα.

Μια εμπειρία που σίγουρα θα μας μείνει αξέχαστη!

Λία Πασχαλούδη

Ecape Room

Η Λία Πασχαλούδη εκπροσώπησε επάξια τη θηλυκή πλευρά του Frapress.gr

Ένα σκοτεινό πολυκατάστημα. Απόκοσμοι ήχοι. 30 ομάδες. Μία κατάρα.

Ένας στοχος: το μαγικό φίλτρο που θα έσωζε την ανθρωπότητα. Κάπως έτσι μας ιντρίγκαρε η Game Master και για 45 ολόκληρα λεπτά έγινε ΑΥΤΟΣΚΟΠΟΣ μας η σωτηρία του ανθρώπινου είδους. Με ευφάνταστους γρίφους και αξιοζήλευτη οργάνωση το παιχνίδι μυστήριου μας κράτησε σε αγωνία, ενώ ο χρόνος κυλούσε, δυστυχώς για μας, σα νεράκι! Μία πρωτότυπη πραγματικά ιδέα του CU Around στην οποία ήμουν τυχερή να συμμετάσχω και να προσθέσω άλλη μια εμπειρία απόδρασης, στο ενεργητικό μου.

Σ’ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ CU!

 Άγγελος Ζόγκος (Estorial Calderan)

Ecape Room

Ο πάντα ετοιμοπόλεμος Άγγελος Ζόγκος στα δεξιά της εικόνας

Ήταν νύχτα. Ο φόβος και η αγωνία επικρατούσαν παντού! Η δική μας Game Master μας οδήγησε στην βάση μας με ασφάλεια έτσι ώστε να ξεσκεπάσουμε το πέπλο του μυστηρίου.

Escape Room

Προσπαθώντας να λύσουμε το μυστήριο

Το CU Around για άλλη μια φορά διοργάνωσε μια καταπληκτική εμπειρία Escape Room μέσα στο Factory Outlet! Προσωπικά πέρασα τέλεια. Είχε γίνει πολύ καλή δουλειά και αυτό φαινόταν σε κάθε λεπτομέρεια γύρω σου. Από τη μία η ατμοσφαιρική μουσική και από την άλλη η συσκότιση και ο “Βωμός” -που ήταν το τελικό σημείο για να επιβιώσουμε εάν λύναμε το μυστήριο- όλα έδεναν μεταξύ τους!

Escape Room

Ο “βωμός”

Έξυπνοι γρίφοι σε προκαλούσαν να βρεις τα επόμενα στοιχεία για να λύσεις το μυστήριο.

Σας προτείνω ανεπιφύλακτα να δοκιμάσετε την εμπειρία ενός Escape Room! Είτε είστε πρωτάρης, είτε δοκιμάζετε την τύχη σας κάθε εβδομάδα, τα δωμάτια πάντα τροποποιούνται οπότε να είστε γρήγοροι και να σκέφτεστε έξω από το κουτί!

Δείτε μερικές από τις στιγμές που μας χάρισε το CU!

Το σλάιντ απαιτεί την χρήση JavaScript.

Συνεχίστε στην επόμενη σελίδα για ακόμα περισσότερες φωτογραφίες και μαρτυρίες!

Σελίδες: 1 2

Σχόλια

1 2