Τα escape rooms είναι η Νέα Τάξη Πραγμάτων στον χώρο της ομαδικής ψυχαγωγίας και διασκέδασης!

Πρόκειται για ένα είδος παιχνιδιού που συνδυάζει εγκεφαλική εγρήγορση, αγωνία και αύθονο γέλιο. Ακριβώς αυτος είναι και ο λόγος που αποτελεί το No1 game Trend σε ολόκληρο τον κόσμο.

Πως είναι η φάση;

Αρχικά παίρνεις τηλέφωνο να κλείσεις ένα θεματικό δωμάτιο ( μην γελάς, πλέον υπάρχει τρελή αναμονή στα escape rooms καθώς πολλοί είναι οι τουρίστες που είναι φανατικοί του είδους και έχουν κανονίσει την συμμετοχή τους πριν καν πατήσουν το πόδι τους στην χώρα μας). Υπάρχουν δωμάτια στυλ, ψυχιατρείων, φυλακών, υπογείων, κάστρων κτλ, στα οποία ανάλογα με το concept του καθενός, πρέπει να λύσεις και αντίστοιχους γρίφους.

Θυμηθείτε την εμπειρία του Frapress.gr στο Adventure Rooms

Πως παίζεται;

Ομάδες 2-6 ατόμων(μπορείς να πας με τους φίλους σου, την οικογένεια σου ή συναδέλφους σου) καλούνται να αποδράσουν από ένα δωμάτιο σε λιγότερο από 1 ώρα. Για να το κάνουν αυτό θα πρέπει να απαντήσουν σε όλους του γρίφους, οι οποίοι είναι έτσι δομημένοι, ώστε ο βαθμός δυσκολίας να μεγαλώνει όσο περνάς τις θεματικές πίστες. Κάθε 10 λεπτά ο Game Master -που σε επιβλέπει μέσα από τις κάμερες- σου δίνει μια βοήθεια για να σε ξεμπλοκάρει και να ανεβάσει κάπως τις πιθανότητες ολοκλήρωσης της αποστολής σου.

Να σημειωθεί πως οι ανήλικες κάτω των 15 ετών θα πρέπει να συνεδεύονται από κηδεμόνα, ούτως ώστε να βοηθηθούν στην επίλυση των γρίφων.

Θυμηθείτε την εμπειρία του Frapress.gr στο Mysteries

Μην ξεχάσεις στην ομάδα σου να έχεις και έναν ατακαδόρο, καθώς θα φροντίσει να σας μείνει η μέρα αξέχαστη!

Έτσι λοιπόν, την ερχόμενη Κυριακή 31/1 η ομάδα του Frapress.gr θα παρευρεθεί στο μεγαλύτερο Escape Room που έχει φτιαχτεί ποτέ στην Ελλάδα. Το συγκεκριμένο Escape Room σχεδιάστηκε και υλοποιήθηκε στα πλαίσια των ξεχωριστών εμπειριών που προσφέρει το CU Around σε συνεργασία με τα Factory Outlet (Πειραιώς 76, Φάληρο).

Μείνετε λοιπόν συντονισμένοι γιατι θα μοιραστούμε μαζι σας την εμπειρία μας!

CU ESCAPE ROOM @ FACTORY

Σχόλια