Το Frapress recruitment συνεχίζεται γι’ αυτό δες πως είναι να αποτελείς μέρος του youth cultural community μας!

Μέσα από το Frapress έχω την ευκαιρία να μοιράζομαι διαφορετικούς κόσμους, να πλάθω ιστορίες και να ζωγραφίζω λέξεις με χρυσόσκονη και ζάχαρη. Μπορώ να εξερευνώ νέους τόπους μαγικούς, γεμάτους ζωντάνια, ευτυχία, πάθη, ζόμπι, γάτες και χρώματα. Και φυσικά μπορώ να συνεργάζομαι με ανθρώπους που εκτιμάω και να γράφουμε άρθρα για το τι έλεγαν οι γάτες μας όταν τις πιάσαμε να κάνουν σκανταλιές, για τις τέχνες που γεμίζουν τη ζωή μας και για τις πιο φανταστικά παραμύθια που σκεφτήκαμε… (Δανάη ετοιμάσου για συνεργατικό άρθρο.)

Γεωργία Κουτεντάκη

Ιούνιος 2014. Πρώτα κείμενα ως αρθρογράφος στην στήλη των ΣΚΕΨΕΩΝ. Έπειτα, ξεκίνησαν οι πρώτες συνεντεύξεις και τα ρεπορτάζ. Το Frapress ξεκίνησε ήδη να μου είναι οικείο από τον πρώτο κιόλας μήνα. Αγάπη για την δημοσιογραφία, ομαδικότητα και τακτική δουλειά, είναι μερικά από τα χαρακτηριστικά που με συνδέουν με αυτό το site. Στην πορεία, ανέλαβα και τα άρθρα ροής (θέματα επικαιρότητας, δελτία τύπου, παράξενες ειδήσεις, κλπ) μαζί με μία ισχυρή ομάδα αρθρογράφων. Στις αρχές του χρόνου, ένα τηλεφώνημα ήταν αρκετό για να με κάνει να αγγίξω ακόμη περισσότερο τον στόχο μου και να αναγνωρισθεί πιο πολύ η δουλειά μου. Μέλος στην ομάδα αρχισυνταξίας (βοηθός αρχισυντάκτη), με αρμοδιότητες περισσότερες αλλά και με υπευθυνότητα προς την σωστή ροή του site. Αν μπερδευτήκατε, θα σας πω ότι ασχολούμαι και με τις 3 παραπάνω θέσεις στο Frapress και νιώθω υπέροχα γι’αυτό. Μέσα σε αυτή την ομάδα, έρχομαι αντιμέτωπος με τον εαυτό μου και τις δυνατότητες του και καθημερινά επιβεβαιώνω το όνειρο μου να ασχοληθώ με τον κόσμο των ΜΜΕ. Αισθάνομαι τυχερός που βρίσκομαι σε ένα περιβάλλον, με ανθρώπους που είναι τόσο συνεργάτες, όσο και φίλοι. Ανθρώπους με πρωτότυπες ιδέες, μεράκι κι αγάπη για δουλειά.

Θανάσης Ξάνθος-Ομάδα αρχισυνταξίας

Το Frapress μου έδωσε την δυνατότητα να εκφράζομαι ελεύθερα και δημιουργικά μέσω της αρθρογραφίας. Να ασχολούμαι με τις δύο “αγάπες” μου, την μουσική και την φωτογραφία, να έρθω σε πρώτη επαφή μ’ αυτό με το οποίο θα ακολουθήσω επαγγελματικά στο μέλλον και να γνωρίσω νέα και αξιόλογα άτομα. Τέλος, ήταν και είναι ο από μηχανής θεός μου σε μία περίεργη φάση της ζωής μου. Υ.Γ. Το Frapress, είναι μία καλή δικαιολογία για να πηγαίνω σε ακόμα περισσότερες συναυλίες!

Εύα Μπεσλεμέ

Για μένα οι άνθρωποι είναι το πολυτιμότερο αγαθό. Να γνωρίζεις και να συναναστρέφεσαι μαζί τους, να μαθαίνεις από αυτούς, να μοιράζεσαι στιγμές και ενδιαφέροντα. Και πάνω από όλα να περνάς καλά! Η παρέα του Frapress με αγκάλιασε και μου έδωσε την ευκαιρία και το πλαίσιο να πειραματιστώ, να μάθω από τα λάθη μου σε ένα ασφαλές περιβάλλον και να γελάσω πολύ! Με έδωσε το πλαίσιο να κάνω τις πρώτες μου συνεντεύξεις με ανθρώπους που θαυμάζω, εκτιμώ και δεν θα γνώριζα ποτέ μου! Μου έδωσε την αισιοδοξία και την ενέργεια της αλλαγής!

Σταυρούλα Κολοβέρου

Η δουλειά του αρθρογράφου στο Frapress με κάνει να περιορίσω την ευθυνοφοβία μου και να παλέψω με το να ανταπεξέρχομαι σε συγκεκριμένες προθεσμίες με τον καλύτερο τρόπο που μπορώ. Η αίσθηση της μονιμότητας του τελικού αποτελέσματος μετά την δημοσίευση με κάνει να αφήσω τον τύπο μέσα μου που φωνάζει “φιλαράκι έχουμε μια αιωνιότητα να το χτενίσουμε το κειμενάκι, κάνε ένα τσιγαράκι και βάλε ένα κρασί τώρα” και προσπαθώ να παραδίδω αυτό που θα ήθελα να συνοδεύει το όνομα μου όσο πιο αξιοπρεπές γίνεται, με την ελπίδα να το συναντήσω τυχαία κάποια στιγμή στο μέλλον και να πω περήφανα “ναι ρε κουφάλες, αυτό το έγραψα εγώ”. Η αρθρογραφία με κάνει να πατήσω κάτω το cosmo-girl που κατοικεί στα ενδότερα του κορμιού μου και να μην σας κάνω την αρχική γκομενοκειμενοκυκεώνα προσωπικών σκέψεων (για ποιον χτυπάει η καμπάνα) γιατί κατανοώ απόλυτα την υπερπληθώρα των πληγωμένων ανοργασμικών συγγραφέων σε παγκόσμιο στερέωμα και δεν θέλω να με λογαριάζετε έναν από αυτούς (οι ελάχιστες εξαιρέσεις έχουν γίνει με χιουμορ, τέχνη και τσαχπινιά και δεν δέχομαι κουβέντα επ’αυτού). Η δουλειά του αρθρογράφου στο Frapress με κάνει να παλεύω με τους δαίμονες των μικρών εικόνων που δεν μπορουν να συνοδέψουν τα άρθρα μου λόγω ανάλυσης για αυτό και συχνά απλά βρίζω, παίρνω ένα ταβοράκι, σπάω δυο βάζα και παραδίδω το κείμενο χωρίς εικόνες διότι ή θα μπει αυτό που θέλω ή δεν θα μπει τίποτα! Τέλος, η δουλειά στο frapress μου δίνει την ευκαιρία να ανταλλάσσω συχνά σέξυ ίνμποξ με τον αρχισυντάκτη μου Σπύρο Γούλα (προφασιζόμενος δουλειές και απορίες), που φτιάχνουν την δική μου μέρα και χαλάνε την δική του…

Κυριάκος Βλάχος

Είμαι ο Πολέμαρχος, αρθρογράφος του Frapress.gr και είμαι καλά!
Αρχικά αυτό που έχω κερδίσει γράφοντας για αυτή την ομάδα, είναι να νομίζω και εγώ πως είμαι 22 χρονών.
Επίσης, έχω κερδίσει αναγνωρισιμότητα αφού πλέον περπατάω στον δρόμο και πολλοί με ρωτάνε… ”Εσύ δεν είσαι;”
Έχω κερδίσει επίσης 4ημερα ταξίδια σε εξωτικούς προορισμούς, διανυκτερεύσεις σε πανάκριβα ξενοδοχεία και διαφόρων ειδών δωροεπιταγές. Πέρα από την πλάκα πάντως έχω καταφέρει μέσω της αρθρογραφίας να ξεδιπλώσω πολλές πτυχές του εαυτού μου, έχω βελτιώσει τον τρόπο σκέψης μου και το σημαντικότερο… Μοιράζομαι τις απόψεις μου με πολύ κόσμο (αναγνώστες) και όχι μόνο με τους κολλητούς μου και αισθάνομαι πως ασκώ θετική επιρροή και θετικούς προβληματισμούς σε ανοιχτόμυαλους ανθρώπους που σέβονται και έχουν την προδιάθεση να ψάχνονται! Επίσης θέλω να πιστεύω πως μέσα από τα σατυρικά μου άρθρα προσφέρω γέλιο και ευχάριστες νότες στην καθημερινότητα όσων επιλέγουν να με διαβάσουν.
Είμαι της άποψης πως μεγαλύτερο κέρδος από την πνευματική εξέλιξη και δικαίωση δεν υπάρχει στη ζωή μας!

Πολέμαρχος

Εδώ και περίπου ενάμιση χρόνο αρθρογραφώ στις στήλες της εκπαίδευσης και του πολιτισμού με ενίοτε random guest εμφανίσεις σε άλλες στήλες. Μέσα από το Frapress.gr γνώρισα όμορφους ανθρώπους που αποτελούν μια πολύ δεμένη ομάδα -κάτι που μ’αρέσει πολύ- και, παράλληλα, τρέφω έτσι συνεχώς την περιέργειά μου να μαθαίνω καινούργια και ενδιαφέροντα πράγματα ώστε – μεταξύ άλλων- να μπορώ να τα μοιράζομαι μαζί σας!

Νάνσυ Τζαλαβρά

Διαβάστε περισσότερες εμπειρίες από τους αρθρογράφους του Frapress.gr στο πρώτο άρθρο!

Σχόλια