Εάν είσαι φοιτητής, σου αρέσει να γράφεις και ψάχνεις κάτι δημιουργικό, τότε μπορείς να γίνεις μέρος του Frapress.gr! To Frapress recruitment ξεκίνησε και αναζητούνται αρθρογράφοι!

Ασχολείσαι με το γράψιμο ερασιτεχνικά και σε ενδιαφέρει να αποκτήσεις εμπειρία; Ίσως ήρθε η στιγμή το χόμπι σου να αποκτήσει επαγγελματικό χαρακτήρα και να αναδειχθεί διεκδικώντας μια θέση στο Frapress.gr!

Το πιο σημαντικό απ’ όλα είναι ότι δε χρειάζεται να έχεις προϋπηρεσία.

Στο τέλος του άρθρου θα βρεις τη διαδικασία για να εκδηλώσεις το ενδιαφέρον σου.

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ FRAPRESS.GR

Το Frapress.gr είναι ένα Youth Cultural Community που αποτελείται από 65 νέους αρθρογράφους απ’όλη την Ελλάδα, οι οποίοι είναι ως επί το πλείστον φοιτητές. Δρουν σαν ένα ψηφιακό Think Tank που έχει τις πόρτες του ανοιχτές σε όλους και στοχεύει στην ενημέρωση των αναγνωστών του κυρίως σε θέματα Εκπαίδευσης, Πολιτισμού και Σκέψεων.  Όλοι στο Frapress.gr ασχολούνται εθελοντικά. Το μότο μας είναι:

 “Μόνος σου θα πας πιο γρήγορα, μαζί θα πάμε πιο μακριά.”

Μπορείς να δεις αυτό το βίντεο για να μάθεις και άλλα πράγματα για εμάς:

ΜΙΑ ΤΥΠΙΚΗ ΜΕΡΑ ΣΤΟ FRAPRESS.GR

Θα συνεργαστείς με άτομα από διαφορετικούς χώρους και θα μάθεις να λειτουργείς σε ένα διαρκώς μεταβαλλόμενο περιβάλλον, όπου η επικαιρότητα τρέχει. Κάτω από την καθοδήγηση της ομάδας Αρχισυνταξίας, η οποία συντονίζει όλους τους αρθρογράφους, θα τελειοποιείς τα άρθρα σου και θα βρίσκεις ιδέες για καινούριο πρωτότυπο περιεχόμενο.

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΣ ΣΤΟ FRAPRESS.GR

Πέρα από την επιβράβευση και την αναγνώριση της δουλειάς σου θα κερδίσεις επιπλέον:

 • Μια πολύ καλή προϋπηρεσία για το βιογραφικό σου. 
 • Εμπειρία στον τομέα της δημοσιογραφίας και του Social media marketing.
 • Σημαντικές γνωριμίες με άτομα από τον χώρο.
 • Θα συμμετάσχεις σε Workshops που απευθύνονται αποκλειστικά στους αρθρογράφους μας.
 • Δωρεάν προσκλήσεις και είσοδος σε events και άλλες δραστηριότητες ως επιβράβευση της δουλειάς σου.
 • Στόχος είναι ο κάθε αρθρογράφος μέσα από το site μας να ανακαλύψει μια πτυχή του εαυτού του και να εξελιχθεί ως άτομο. Εμείς είμαστε εδώ να σε βοηθήσουμε ανάλογα ώστε να τα καταφέρεις. Γι’ αυτό στο Frapress.gr θα έχεις την ευκαιρία, εάν το επιθυμείς, να υλοποιήσεις το δικό σου project.
ΤΙ ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟ
 • 3 άρθρα τον μήνα

 • Συμμετοχή στην ομάδα

 • Συνέπεια-υπευθυνότητα

 • Δημιουργικότητα

 • Και κυρίως όρεξη για ενασχόληση!

Τι άλλο πρέπει να γνωρίζεις:

Οι αρθρογράφοι μας επιλέγουν μόνοι τους την θεματολογία, ώστε να γράφουν πραγματικά για ό,τι τους ενδιαφέρει! Κάθε μήνα δίνουμε προτεινόμενη θεματολογία, την οποία όμως δεν είσαι υποχρεωμένος να ακολουθήσεις, μπορείς να πάρεις ιδέες και αν σου αρέσει να γράψεις κάτι από αυτά που προτείνουμε.

Η θεματολογία του Frapress.gr έχει έξι βασικές κατηγορίες: Εκπαίδευση, Πολιτισμός, Urban Frapress, Βγες Έξω, Σκέψεις, Τι Νέο Παίζει. Οι κατηγορίες χωρίζονται σε διάφορες στήλες και μπορείς να γράφεις σε όποια θέλεις! Μπορείς να κάνεις συνεντεύξεις με τα αγαπημένα σου πρόσωπα, να καλύπτεις events, να γράφεις για κινηματογράφο, ποίηση, φιλοσοφία ή να αποτυπώνεις τις δικές σου σκέψεις!

Αυτό που μας ενδιαφέρει είναι η απόλυτη συνέπεια και η διάθεση για καλή συνεργασία.

Σε ενδιαφέρει; Ορίστε η διαδικασία:

1.Στέλνεις inbox απευθείας στην αρχισυντάκτρια μας Εβίτα Γοργορίνη.
2. Στο inbox γράφεις λίγα πράγματα για σένα (τι σπουδάζεις, πόσο χρονών είσαι) και κυρίως με ποια στήλη θέλεις ν’ ασχοληθείς και γιατί.
3. Γράφεις ένα κείμενο το λιγότερο 300 λέξεις με ό,τι θέμα θέλεις (η θεματολογία σου φυσικά να εμπίπτει στις στήλες του site μας)
4. Επισυνάπτεις το κείμενο στο inbox που θα μας στείλεις.

ΠΡΟΣΟΧΗ

Προθεσμία υποβολής ενδιαφέροντος: 14/3/2018

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Οι εντυπώσεις των αρθρογράφων μας από την εμπειρία τους στο site

* Μοιράσου το άρθρο με όσους μπορεί να ενδιαφέρονται!

 

Σχόλια