Νέες θέσεις αμειβόμενης πρακτικής άσκησης

Η ομάδα του Victoria Square Project (VSP) αναζητά δύο (2) νέους/ες για να ενισχύσουν την υλοποίηση του καλλιτεχνικού προγράμματός του, στο πλαίσιο του προγράμματος αμειβόμενης πρακτικής άσκησης. Στη διάρκεια της πρακτικής άσκησης, οι ασκούμενοι/ες έρχονται καθημερινά σε επαφή με τους γείτονες και συμμετέχοντες του προγράμματος του οργανισμού, έχουν τη δυνατότητα να αναπτύξουν, μεταξύ άλλων, δεξιότητες επικοινωνίας, οργάνωσης, συνεργασίας και προσαρμοστικότητας και να εντρυφήσουν στις δομές και στους μηχανισμούς λειτουργίας ενός πολιτιστικού οργανισμού. Το πρόγραμμα αμειβόμενης πρακτικής άσκησης του VSP πραγματοποιείται με τη δωρεά του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ).

Διαθέσιμες θέσεις

A/ Πρακτική άσκηση για νέους/ες, κατοίκους της 6ης Δημοτικής Κοινότητας της Αθήνας

Η πρώτη θέση απευθύνεται σε έναν νέο ή μία νέα, κάτοικο της 6ης Δημοτικής Κοινότητας της Αθήνας, για να ενισχύσει την υλοποίηση του καλλιτεχνικού προγράμματός του Victoria Square Project. Η αμειβόμενη πρακτική άσκηση διαρκεί τέσσερις μήνες, από τον Μάρτιο έως και τον Ιούλιο του 2022, και αφορά σε ωράριο μερικής απασχόλησης, (περιλαμβανομένων των Σαββάτων και σε εξαιρετικές περιπτώσεις και των Κυριακών, μετά από συνεννόηση με τον/η ασκούμενο/η).

Προϋποθέσεις

Ο/η ενδιαφερόμενος/η θα πρέπει

-να είναι απόφοιτος/η σχολείων της 6ης Δημοτικής Κοινότητας της Αθήνας

-να είναι κάτοικος της 6ης Δημοτικής Κοινότητας της Αθήνας

-να δείχνει ενδιαφέρον στο αντικείμενο των δράσεων του οργανισμού και της εμπλοκής με την τοπική κοινότητα.

-να έχει ένα καλό επίπεδο Ελληνικών, ενώ επιθυμητά είναι τα Αγγλικά ή Γαλλικά και επιπλέον γλώσσες.

B/ Πρακτική άσκηση για φοιτητές/τριες και απόφοιτους/ες ΑΕΙ ή ΤΕΙ

Η δεύτερη θέση απευθύνεται σε έναν/μία επαγγελματία (1) απόφοιτο/η ΑΕΙ ή ΤΕΙ και που να προσβλέπει στην απασχόλησή του/της στη σύγχρονη καλλιτεχνική κοινότητα της Αθήνας.

Προϋποθέσεις

  • Απόφοιτος/η ή φοιτητής/τρια σχολής καλών τεχνών, πολιτιστικής διαχείρισης, επικοινωνίας και συναφή αντικείμενα.
  • Αποδεδειγμένο ενδιαφέρον για τη σύγχρονη συμμετοχική τέχνη, και την τέχνη στο δημόσιο χώρο, την διοργάνωση και επικοινωνία πολιτιστικών εκδηλώσεων
  • Οργανωτικές δεξιότητες και πνεύμα συνεργασίας με τα υπόλοιπα μέλη της ομάδας
  • Καλό επίπεδο Ελληνικών, ενώ επιθυμητά είναι τα Αγγλικά ή Γαλλικά και επιπλέον γλώσσες.

Διαδικασία αιτήσεων

Παρακαλούμε να στείλετε το βιογραφικό σας σημείωμα (CV_Πρακτική Άσκηση_Ονοματεπώνυμο), μέγιστου μεγέθους δύο σελίδων και ένα σύντομο κείμενο (έως 500 λέξεις) υποστήριξης της αίτησης, όπου θα αναφέρετε τη σχέση σας με την περιοχή και τους λόγους για τους οποίους κάνετε αίτηση στο info@victoriasquareproject.gr, μέχρι τις 21 Μαρτίου 2022, με θέμα: Αίτηση: Πρόγραμμα Πρακτικής Άσκησης (Α ή Β) _ Ονοματεπώνυμο. Οι συνεντεύξεις θα πραγματοποιηθούν στις 24 Μαρτίου, ενώ τα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν μέχρι τις 31 Μαρτίου 2022.

Σχόλια