Το Meet Market, η ζωντανή πλατφόρμα συνάντησης της δημιουργικής Αθήνας του σήμερα, υποδέχεται το φθινόπωρο στις 16 & 17 Οκτωβρίου στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων!

Καλοσχεδιασμένα ρούχα και αξεσουάρ με την υπογραφή νέων σχεδιαστών, χρηστικά αντικείμενα και διακοσμητικά τέχνης με άποψη, μοναδικά χειροποίητα κοσμήματα με θεμιτές ατέλειες, παραδοσιακά τρόφιμα μικρών παραγωγών και eco living προϊόντα θα γεμίσουν την “Κεντρική Αυλή”, το “Προαύλιο Μηχανουργείου” και το κτίριο “Μηχανουργείο”.

Το παρόν θα δώσουν πάνω από 100 ελληνικά brands ανεξάρτητων μικρο-επιχειρήσεων, εκ των οποίων 20 θα συμμετέχουν για πρώτη φορά, παρουσιάζοντας τις φρέσκες ιδέες τους μέσα από μια αγορά που συνεχώς μεταβάλλεται, εξελίσσεται και κρύβει ιστορίες δημιουργικών προσωπικοτήτων.

Το Meet Market, η ζωντανή πλατφόρμα συνάντησης της δημιουργικής Αθήνας του σήμερα.

Οι συνήθεις ύποπτοι DJ μας θα επιμεληθούν το μουσικό χαλί του Σαββατοκύριακου με non stop dj sets ενώ το μωσαϊκό του Meet Market θα συμπληρωθεί από εκπαιδευτικά παιχνίδια για τους μικρούς επισκέπτες, street food λιχουδιές και κοκτέιλ. Eπιπλέον, με μια επίσκεψη στο Κεντρικό Ταμείο – Info point της διοργάνωσης θα μπορείτε αμέσως να πάρετε μέρος στην κλήρωση του Meet Market με δώρο 2 καλάθια γεμάτα μικροπράγματα από όλους τους εκθέτες για 2 τυχερούς!

Ζούμε για την ώρα που θα συναντηθούμε, θα ψωνίσουμε, θα περπατήσουμε, θα φάμε και θα πιούμε ξανά κάτω από τις κόκκινες καμινάδες!

*Με κύριο στόχο να δημιουργήσουμε ένα ασφαλές και όμορφο διήμερο, κατά την είσοδο σας στην Τεχνόπολη θα χρειαστεί να έχετε μαζί σας το Πιστοποιητικό Εμβολιασμού ή Πιστοποιητικό Νόσησης ή Rapid Test ή Self Test Αρνητικού αποτελέσματος το οποίο μπορείτε να δηλώσετε στο https://self-testing.gov.gr/

———————-

The Meet Market: Μια γιορτή καινοτομίας και πρωτοπορίας. Μία νομαδική αγορά από τοπικά προϊόντα, φρέσκες ιδέες, φιλικό κοινό και συμμετέχοντες. Ένα οπτικο-ακουστικό παζλ από χειροποίητα ρούχα ανεξάρτητων σχεδιαστών, αξεσουάρ, αντικείμενα τέχνης, βιολογικά προϊόντα, είδη σπιτιού, νόστιμες λιχουδιές, συλλεκτικά vintage & retro προϊόντα, βινύλια, διαδραστικά παιχνίδια, δώρα, DJ sets και θετική ενέργεια!

#themeetmarket  #keepitlocal  #meetyourmaker

Πρόσβαση: Μετρό: Σταθμός «Κεραμεικός», Τρόλεï: No. 21 (από Ομόνοια), Στάση «Φωταέριο», Λεωφορεία: 035, 049, 227, 815, 838, 914, Β18, Γ18, Στάση «Φωταέριο»

Follow Us
FB: The Meet Market | IG: @themeetmarket_athens |  themeetmarket.gr


The Meet Market | Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων

Μηχανουργείο, Προαύλιο Μηχανουργείου & Κεντρική Αυλή

Σάββατο 16 & Κυριακή 17 Οκτωβρίου, 2021

Ωράριο: Σάββατο 12.00 – 22.00 & Κυριακή 11.00 – 21.00

Πειραιώς 100, Γκάζι 11854

Είσοδος: Οδός Ιακχου | Έξοδος: Οδός Περσεφόνης

*Είσοδος Ελεύθερη*

Σχόλια