Αν φανταστούμε κάθε πρόβλημα ως ένα σύννεφο, το SILVER LINING είναι η φωτεινή γραμμή που το πλαισιώνει, καθώς πίσω από κάθε σύννεφο υπάρχει φως. Πίσω από κάθε πρόβλημα υπάρχει ελπίδα! Όσο αρνητική κι αν είναι η έκβαση των γεγονότων υπάρχει πάντοτε κάτι θετικό, ακόμη κι αν δεν είναι εξολοκλήρου φανερό. SILVER LINING θα πει αισιοδοξία. Θα πει πως το ζητούμενο δεν είναι το απόλυτο φως, αλλά η ακτίδα φωτός μέσα στο σκοτάδι.

Ο σύγχρονος ποιητής Tyler Knott Gregson είπε « Εμείς είμαστε η αχτίδα φωτός σε κάθε σκοτεινό σύννεφο που βρίσκουμε. Δεν υπάρχει ανάγκη να αναζητάς το φως από τη στιγμή που το φέρνεις μαζί σου». Έτσι κι εμείς στην ομάδα του TEDxUniversityofPiraeus πιστεύουμε στους ανθρώπους εκείνους που στα μικρά ή μεγάλα χαλάσματα της καθημερινότητας μπόρεσαν και φύτεψαν σπόρους αισιοδοξίας, δημιουργώντας ένα έργο έμπνευσης για όλους. Εκείνους που κάνουν τα προβλήματα προβληματισμό και γεννούν ιδέες.

Δεν υπάρχει κάποιο κακό που να μην γεννάει και κάποιο καλό! Έτσι θέλουμε να δώσουμε το ζωντανό παράδειγμα με το φετινό TEDx, που παρά τη δύσκολη εποχή που διανύουμε, αναζητούμε εκείνους που θα αναδείξουν την ελπίδα πίσω από αυτή. Έλα να μοιραστείς μαζί μας το δικό σου SILVER LINING! Γίνε εσύ η ακτίδα φωτός!

Σχόλια