Δεν έχεις προϋπηρεσία; Το πρόβλημα λύθηκε! Μέσα από την πλατφόρμα του Collegelink έχεις τη δυνατότητα να βρεις entry-level θέσεις εργασίας κομμένες και ραμμένες στα μέτρα σου. Τι περιμένεις;

Junior Sales Assistant @ Collegelink

Στην Collegelink μεγαλώνουμε και αναζητούμε νέους συνεργάτες να στελεχώσουν την ομάδα μας και συγκεκριμένα το τμήμα των πωλήσεων. Επιθυμείς να αποτελείς κομμάτι ενός δυναμικού περιβάλλοντος εργασίας και να καθιερώσεις τη θέση σου στο χώρο των πωλήσεων; Εάν η επικοινωνία είναι το δυνατό σου στοιχείο, διαθέτεις κριτική σκέψη και μπορείς να παρέχεις δημιουργικές λύσεις σε πληθώρα προβλημάτων τότε είσαι ο άνθρωπός μας. Δες όσα χρειάζεται να ξέρεις για τη θέση τ@ Junior Sales Assistant στην Collegelink.

Μηχανικός ΤΕΙ/ΑΕΙ @Q&S Ltd

Η Q&S Ltd, μια εκ των κορυφαίων εταιρειών Οδικής Ασφάλειας αναζητά νέες και νέους για μόνιμη συνεργασία με ευκαιρίες ανέλιξης. Συγκεκριμένα επιθυμεί να εντάξει στην ομάδα της έναν ή μια Μηχανικό ΑΕΙ/ΤΕΙ, προκειμένου να αναλάβει τον Τεχνικό Έλεγχο Ασφάλειας και Συντήρησης Οχημάτων. Αρκεί να διαθέτεις δίπλωμα οδήγησης και να χειρίζεσαι καλά τον Η/Υ. Στείλε το βιογραφικό σου για τη θέση του Μηχανικού ΤΕΙ/ΑΕΙ στην Q&S Ltd κι έφυγες.

(Re)insurance Broking Trainee @INSURANCE AGENCY

Είσαι απόφοιτ@ τμήματος Οικονομικών Σπουδών; Αναζητάς μια θέση πρακτικής προκειμένου να ενταχθείς ενεργά στο χώρο των ασφαλειών; Χειρίζεσαι άψογα τον γραπτό και τον προφορικό λόγο και διαθέτεις εξαιρετικές οργανωτικές δεξιότητες; Προσοχή! Γιατί η Insurance Agency προσφέρει μια ευκαιρία από άλλον πλανήτη. Δες όσα χρειάζονται και στείλε το βιογραφικό σου για τη θέση (Re)insurance Broking Trainee στην INSURANCE AGENCY.

Junior Web Developer @Netstudio

H Netstudio είναι ένα Web Agency με έδρα την Αθήνα και μια ομάδα 35 προγραμματιστών και digital marketeer. Με κορυφαίους πελάτες όπως τα MyMarket, οι Γιατροί Χωρίς Σύνορα, TripAdvisor, Carrefour και Gucci, αναζητά έξυπν@ και αποτελεσματικ@ Web Developers να στελεχώσουν το δυναμικό της. Δεν ενδιαφέρεται για τα πτυχία, αλλά ψάχνει ανθρώπους με όρεξη και πάθος για δουλειά. Με σπουδαία καθοδήγηση αλλά και πραγματικές ευκαιρίες ανέλιξης η εταιρεία αποτελεί το ιδανικό ξεκίνημα για κάθε φιλόδοξο/η προγραμματιστή/τρια με δυνατότητα και εξ’αποστάσεως εργασίας. Δες τι χρειάζεται και στείλε το βιογραφικό σου για τη θέση του Web Developer στην Netstudio.

Γραφίστας @A bit of Greece

Χειρίζεσαι άψογα Adobe Illustrator, Photoshop και In Design; Νιώθεις πώς ήρθε η ώρα να κάνεις τις γνώσεις σου πράξεις δουλεύοντας σε ένα καταξιωμένο Marketing Agency; Τότε η θέση του Γραφίστα στο A bit Of Greece άνοιξε για σένα. Η δημιουργική διάθεση και η συνεργατικότητα αποτελούν στοιχεία κλειδιά γι’ αυτή την part-time θέση εργασίας. Αν τα διαθέτεις τότε κάνε αυτό που πρέπει. Στείλε το βιογραφικό σου για τη θέση του Γραφίστα στο A bit Of Greece.

Αναζητάς εργασία; Το Collegelink έχει τη λύση!

Junior Product Manager @e-satisfaction.com

Καταλαβαίνεις καλά πώς κινείται η αγορά και μπορείς να κατανοήσεις τις ανάγκες των χρηστών; Η e-satisfaction σε χρειάζεται! Ο/Η Product Manager που θα προσλάβει θα αναλάβει τον σχεδιασμό και την υλοποίηση νέων προϊόντων και συστημάτων. Η δημιουργική σου σκέψη θα σταθεί σύμμαχός σου καθόλη τη διαδικασία. Στείλε το βιογραφικό σου για τη θέση του Product Manager στην e-satisfaction.com.

Junior WordPress/Prestashop Developer @The Webians

Η Τhe Webians αναζητά να εντάξει στην ομάδα της έναν/μία WordPress/Prestashop Developer, με διεισδυτική ματιά και οξυμένη αντίληψη. Χειρίζεσαι άψογα CSS3, HTML5, PHP, jQuery και JavaScript; Διαθέτεις εμπειρία παραμετροποίησης themes για το WordPress αλλά και δεξιότητες PHP και MySQL; Τότε τι περιμένεις; Κάνε το πρώτο σου βήμα στον χώρο των προγραμματιστών στέλνοντας το βιογραφικό σου στην The Webians για τη θέση του/της WordPress/Prestashop Developer τώρα!

Sales Promoter / Brand Ambassador @WEST AE

Ανήκουν στα δυνατά σου σημεία η επικοινωνία και οι πωλήσεις; Σε ενδιαφέρει η συνεχής εξέλιξη και η εργασία σε ένα υγιές και δυναμικό περιβάλλον; Η WEST A.E., εταιρεία παροχής υπηρεσιών Sales & Marketing αναζητά Sales Promoter/Brand Ambassador, με κύρια αρμοδιότητα την εξυπηρέτηση του πελάτη και τις αντίστοιχες πωλήσεις σε κεντρικά σημεία στην Αττική. Η εταιρεία προσφέρει υψηλές απολαβές καθώς και Bonus επί των πωλήσεων. Εάν η επικοινωνία είναι ο άσσος στο μανίκι σου, τότε αυτό αρκεί. Στείλε το βιογραφικό σου για τη θέση του Sales Promoter/Brand Ambassador στην WEST AE.

Προϊστάμενοι Υλοποίησης @Green Promotion & Sales

Ξεχωρίζεις για τις οργανωτικές σου δεξιότητες και θες να εργαστείς σε ένα σύγχρονο περιβάλλον εργασίας αναλαμβάνοντας τη διαχείριση του ανθρωπίνου δυναμικού καθώς και την επίτευξη ημερήσιων στόχων; Αν είσαι άνθρωπος που δεν φοβάσαι να παίρνεις ευθύνες αλλά και να φέρνεις καθημερινά εις πέρας διαφορετικές προκλήσεις τότε η Green Promotion & Sales και η θέση τ@ Προϊσταμένου Υλοποίησης άνοιξε για εσένα. Δες όσα χρειάζεται να ξέρεις και στείλε το βιογραφικό σου.

Field Service Engineers @ Darlas Electronic Applications SA

Διαθέτεις πτυχίο Αυτοματισμού και γνώσεις ηλεκτρολογίας; Τότε έχεις αυτό που χρειάζεται για να διεκδικήσεις μια θέση στην Darlas AEBE ως Field Service Engineer. Μεταξύ άλλων θα εργαστείς στον τομέα της τεχνικής υποστήριξης ενώ θα αναλάβεις την διεκπεραίωση εγκαταστάσεων, επιδιορθώσεων και συντήρησης ηλεκτρονικών συστημάτων πλοίων. Στη θέση αυτή, θα έχεις τη δυνατότητα να απολαμβάνεις μπόνους βάσει παραγωγικότητας αλλά και συνεχή εκπαίδευση σε εσωτερικό και εξωτερικό. Δες τι χρειάζεται και στείλε το βιογραφικό σου για τη θέση του Field Service Engineers στην Darlas Electronic Applications SA.

Receptionist @Kalamaki Holidays

Ονειρεύεσαι ήδη καλοκαιρινές βραδιές με κοκτέιλ και πρωινά κάτω απ’ τον ήλιο; Το Kalamaki Holidays σου έχει τη λύση. Αναζητά Receptionist για την καλοκαιρινή σεζόν του 2021. Με έδρα στο Καλαμάκι Φαιστού και ένα ευχάριστο περιβάλλον εργασίας, ίσως αποτελεί την ιδανική ευκαιρία για εσένα που επιθυμείς να εργαστείς στον κλάδο της εξυπηρέτησης πελατών και των τουριστικών επαγγελμάτων. Με ικανοποιητικό πακέτο αποδοχών και δυνατότητα εξέλιξης, μπορείς να σκεφτείς καλύτερη λύση; Στείλε το βιογραφικό σου για τη θέση του/της Receptionist στο Kalamaki Holidays και μόλις μπει Απρίλης, έφυγες!

Java Software Engineer @ Syntax Information Technology Inc.

Η SYNTAX, μια εκ των κορυφαίων ασφαλιστικών εταιρειών στην Ελλάδα με πελάτες-κολοσσούς, αναζητά έναν άνθρωπο με κίνητρο και ταλέντο να στελεχώσει την ομάδα της. Μετά από μια τρίμηνη εκπαίδευση σε ένα δυναμικό περιβάλλον εργασίας, ο/η υποψήφιος/α για τη θέση του Java Software Engineer θα αποκτήσει τη δυνατότητα να εργαστεί πλάι σε έμπειρους επαγγελματίες του χώρου, να διεκδικήσει έναν ανταγωνιστικό μισθό και να εξελίξει την καριέρα τ@ σε μια δυναμική αγορά εργασίας. Δες όσα χρειάζεται να ξέρεις και στείλε το βιογραφικό σου για τη θέση του Java Software Engineer τώρα!

Real Estate Associates @elitEstate

Το elitEstate αναζητά νέους συνεργάτες προκειμένου να επεκτείνει την ομάδα του. Οποιαδήποτε εμπειρία σχετική με πωλήσεις και μισθώσεις κατοικιών είναι ευπρόσδεκτη παρ’ όλα αυτά όχι απαραίτητη. Αρκεί να διαθέτεις κίνητρο, ομαδικό πνεύμα και αναπτυγμένες επικοινωνιακές δεξιότητες κι’ έφυγες. Εάν επιθυμείς να εργαστείς σε ένα δυναμικό περιβάλλον, το οποίο παρέχει συνεχείς ευκαιρίες εκπαίδευσης και επιμόρφωσης τότε είναι η στιγμή να το διεκδικήσεις στέλνοντας το βιογραφικό σου για τη θέση τ@ Real Estate Associate στο elitEstate!

Outbound Sales Specialist @ Contact Pigeon

Πώς μπορούν τα δεδομένα να προσφέρουν αξία σε καθημερινές ενέργειες marketing; Αυτό είναι δουλειά της ContactPigeon, καθώς έτσι ενδυναμώνει τους πελάτες της. Τώρα η ομάδα της μεγαλώνει και αναζητά τον/την Outbound Sales Specialist που θα την στελεχώσει. Είσαι γεμάτ@ ενέργεια και διαθέτεις κίνητρο; Κατέχεις τη διπλωματία των πωλήσεων και της επικοινωνίας; Προσαρμόζεσαι και μαθαίνεις γρήγορα; Τότε, μόλις σου παρουσιάστηκε μια εξαίρετη ευκαιρία. Στείλε το βιογραφικό σου για τη θέση τ@ Outbound Sales Specialist στην ContactPigeon και δεν θα χάσεις.

Marketing Manager @ TradeYourWay

Η TradeYourWay με σημαντική πορεία στον τομέα της χρηματιστηριακής εκπαίδευσης ζητά να προσλάβει εργαζόμενο/η για την θέση τ@ Marketing Manager. Το όραμά της, να δώσει στους πελάτες της όλα τα εργαλεία που χρειάζονται για να γίνουν Traders (ή ακόμα καλύτεροι Traders). Εάν διαθέτεις γνώσεις marketing και χειρίζεσαι άριστα τα social media, τότε να η ευκαιρία σου. Πλάι σου θα σταθούν καταρτισμένα και έμπειρα στελέχη που θα σε στηρίξουν στα επόμενα βήματά σου. Εσύ, αρκεί να στείλεις το βιογραφικό σου στην TradeYourWay για τη θέση τ@ Marketing Manager.

Σύμβουλος Εμπορικών & Λογιστικών Εφαρμογών(ERP Consultant) @EKMEKTSOGLOU SIA OE

Η Μηχανογραφική Οργανωτική είναι μια σύγχρονη εταιρεία παροχής υπηρεσιών μηχανογράφησης επιχειρήσεων και αναζητά Συμβούλους Εμπορικών & Λογιστικών Εφαρμογών να στελεχώσουν την ομάδα της. Μεταξύ άλλων θα αναλάβεις την εγκατάσταση και παραμετροποίηση συστημάτων E.R.P. – C.R.M. αλλά και την εκπαίδευση και υποστήριξη των τελικών χρηστών. Με τη σειρά της η εταιρεία προσφέρει ανταγωνιστικό πακέτο αποδοχών, δυνατότητα εξέλιξης καθώς και άριστο περιβάλλον εργασίας. Δες τι χρειάζεται και στείλε το βιογραφικό σου για τη θέση του Συμβούλου Εμπορικών & Λογιστικών Εφαρμογών στην Μηχανογραφική Οργανωτική!

Μέσα από την πλατφόρμα του Collegelink έχεις τη δυνατότητα να βρεις entry-level κομμένες και ραμμένες στα μέτρα σου.

Σχόλια