Στο Παρελθόν έχουμε αναφερθεί και πάλι στο όνομα του εν λόγω Ανθρώπου, επιλέγουμε να την αναδείξουμε και πάλι όχι για λόγους μεροληψίας ή κάποιου είδους κέρδους, αλλά γιατί οι ανάγκες των συνανθρώπων μας δεν σταματούν και η προσφορά δεν είναι πράξη μίας χρήσης.

Η Ζωγράφος Έφη Μανιάτη το καταλαβαίνει αυτό  και μας δείχνει τον δρόμο!

Όχι με φανφάρες πολιτικού τύπου για εφήμερα  επικοινωνιακά κέρδη, αλλά για προσφορά ουσίας από κομμάτια του εαυτού της (όπως είμαι βέβαιος και πολλοί άλλοι αφανείς  καθημερινοί συνάνθρωποί μας πράττουν!).

‘Η Μέριμνα του Γήρατος’

Αυτοί οι μικροί σύλλογοι, μακριά από πολιτικούς άρχοντες και οφέλη, είναι ένα μικρό θαύμα μέσα στην απελπισία της αδιαφορίας του κόσμου μας!
Η ‘Μέριμνα του Γήρατος’ είναι ένα από αυτά τα μικρά θαύματα που δίνουν ελπίδα σε ανθρώπους που μόνοι μέσα στο ταξίδι του χρόνου έχουν περισσότερο από κάθε άλλο τον συνάνθρωπο  και τη βοήθεια αυτού.

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ BAZΑAR από την ζωγράφο Έφη Μανιάτη

Η ζωγράφος Έφη Μανιάτη, ήδη 2 μήνες τώρα εργάζεται αφιλοκερδώς και προσφέροντας την εργασία της αλλά και τα όλα τα απαραίτητα υλικά έχει ήδη ετοιμάσει γύρω στα 300 έργα τέχνης, ζωγραφική πάνω σε διάφορα υλικά όπως ξύλο γυαλί μάρμαρο κεραμικά , τα οποία και θα διατεθούν σε υπαίθριο παζάρι που θα πραγματοποιηθεί 17 και 18 Δεκεμβρίου 2020 στο πεζόδρομο της Ερμού στο Μαρούσι, με όλα τα έσοδα να διατίθενται στο φιλανθρωπικό σύλλογο  ‘Η Μέριμνα του Γήρατος’.

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ BAZΑAR από την ζωγράφο Έφη Μανιάτη

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ BAZΑAR από την ζωγράφο Έφη Μανιάτη

Ας προσπαθήσουμε να οραματιστούμε τις καταστάσεις τις οποίες περνούν συνάνθρωποί μας και ας προσθέσουμε το δικό μας όραμα για το πώς μπορούμε να απαλύνουμε ,με τον δικό του τρόπο ο καθείς μας,  λίγο τον πόνο του συνανθρώπου μας , και ίσως μέσα στην μικρή ευτυχία, που μπορούμε να προσφέρουμε, συναντήσουμε  και την δική μας ευτυχία και του τι μπορεί να σημαίνει Άνθρωπος.

Στις 17 και 18 Δεκεμβρίου θα πραγματοποιηθεί “ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ BAZΑAR” στον πεζόδρομο Ερμού Μαρούσι, απο τις 09:00 έως 14:00.

Σχόλια