Η Underground Youth Orchestra, ενόψει των προγραμματισμένων συναυλιών και των διεθνών συνεργασιών της με καταξιωμένους μαέστρους και σολίστ στην Ελλάδα και το εξωτερικό, θα πραγματοποιήσει ακροάσεις για νέα μέλη.

Αν είστε μέχρι 25 ετών και παίζετε κάποιο όργανο συμφωνικής ορχήστρας, έγχορδα (βιολί-βιόλα-τσέλο-κοντραμπάσο), ξύλινα πνευστά (φλάουτο-όμποε-κλαρινέτο-φαγκότο), χάλκινα πνευστά (κόρνο-τρομπέτα-τρομπόνι-τούμπα), κρουστά, άρπα, μπορείτε να συμμετάσχετε στην ακρόαση.

Λόγω των έκτακτων υγειονομικών συνθηκών οι ακροάσεις θα πραγματοποιηθούν με την αποστολή βίντεο μέχρι την Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου.

Η ακρόαση θα γίνει σε ένα κομμάτι της επιλογής σας και σε ορχηστρικό ρεπερτόριο, το οποίο θα σας αποσταλεί συμπληρώνοντας την αίτηση συμμετοχής.

Για την έγκυρη συμμετοχή σας παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα:

Διαδικτυακές Ακροάσεις UYO – 2020

Με την συμπλήρωση της φόρμας θα σας αποσταλούν αναλυτικές οδηγίες για τον τρόπο διεξαγωγής της ακρόασης.

Οι πρόβες της ορχήστρας πραγματοποιούνται κάθε Σάββατο απόγευμα στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών

Για αναλυτικές πληροφορίες επικοινωνήστε στο 210 6201246 (10.00-15.00)- 693222873 ή στείλτε μας email: uyo@uyo.gr

Underground Υouth Orchestra
Η UYO ξεκίνησε από ένα σύνολο παιδιών, που επιθυμούσαν να βρίσκονται και να κάνουν μουσική μαζί. Οι πρόβες άρχισαν σε ένα υπόγειο του σπιτιού του μαέστρου (εξ ου και το όνομα της ορχήστρας) και τα πρώτα χρόνια οι συναυλίες είχαν εκπαιδευτικό χαρακτήρα. Γρήγορα, η μουσική ομάδα κατάφερε να διακριθεί, να συμμετέχει σε Φεστιβάλ, να πραγματοποιεί συναυλίες, κερδίζοντας την αγάπη των φιλόμουσων.

Το σχήμα σήμερα αποτελείται από 45 σπουδαστές μουσικής, ηλικίας 10-25 ετών και από το 2019 στεγάζεται στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.

Η υπεύθυνη για την εκπαίδευση  ομάδα καθηγητών αποτελείται από τους επαγγελματίες μουσικούς: Ευσταθία Παπαγεωργοπούλου,  Franc Shestani, Όσβαλντ Αμιράλη, Μιχάλη Ραμό, Κώστα Σίσκο και Μαρίνο Τρανουδάκη. Καλλιτεχνικός διευθυντής, μαέστρος και ενορχηστρωτής της UYO είναι ο Κώστας Ηλιάδης.

Μέχρι τώρα η δραστήρια Νεανική Συμφωνική Ορχήστρα έχει πραγματοποιήσει περισσότερες από 60 συναυλίες στην Αθήνα και σε άλλες πόλεις της Ελλάδας. Το 2016 πραγματοποίησε την πρώτη της εμφάνιση στο εξωτερικό δίνοντας μια συναυλία στη Γερμανία στο Πανεπιστήμιο του Tübingen και το 2018 στο Πανεπιστήμιο Τεχνών του Βερολίνου σε συνεργασία με το Julius Stern Institute.

Το 2019 προσκαλείται στο Διεθνές Φεστιβάλ Νεανικών Ορχηστρών Young Euro Classic στο Βερολίνο. Τιμώμενη χώρα του Φεστιβάλ για την συγκεκριμένη χρονιά ήταν η Ελλάδα και την συναυλία διηύθυνε ο διάσημος αρχιμουσικός Christoph Eschenbach.

Η UYO έχει συνεργαστεί πολλές φορές με την Έλλη Πασπαλά και έχει συμπράξει με την Μαρία Φαραντούρη και την Δήμητρα Γαλάνη, ενώ το 2015 κυκλοφόρησε το πρώτο CD με τίτλο “THE UNDERGROUND YOUTH ORCHESTRA LIVE” με ζωντανές ηχογραφήσεις από συναυλίες της.

Επικοινωνία:

 

ΜΑΡΙΚΑ ΑΡΒΑΝΙΤΟΠΟΥΛΟΥ
ΜΑΡΙΑ ΛΑΜΠΡΟΥ

Τηλ.  : 6974 833 703
e-mail: lefmar2510@gmail.com
marvanitop@gmail.com

Σχόλια