Merchandiser στην PepsiCo, Customer Success Executive στην e-satisfaction ή Mid-Level Full Stack Developer στην ZonePage; Ποιά από αυτές ή τις υπόλοιπες θέσεις εργασίας θα ΄ναι αυτή η τυχερή που θα λάβει το βιογραφικό σου;

 

Κάνε join στη μεγαλύτερη πλατφόρμα εύρεσης εργασίας για entry level θέσεις!

Merchandiser – Ν. Αττικής @ PepsiCo

 

Επειδή το σωστό retail is in the detail… αν πιστεύεις ότι είσαι ικανός να εργαστείς με συνέπεια, επαγγελματισμό και αρκετή έμφαση στη λεπτομέρεια. Αν διαθέτεις πτυχίο ανώτερης εκπαίδευσης και καλό επίπεδο αγγλικών. Αν διαμένεις εντός της περιοχής της Αττικής και έχεις και δίπλωμα αυτοκινήτου… Τότε, σίγουρα μπορείς να διεκδικήσεις τη θέση Merchandiser – Ν. Αττικής στην εταιρεία PepsiCo! Είσαι έτοιμος;

 

Hospitality Agent @ UPSTREET

 

Θα πραγματοποιείς καθημερινά ποιοτικούς ελέγχους στα διαμερίσματα της εταιρείας. Θα αλληλεπιδράς με τους επισκέπτες και θα φροντίζεις για τη δημιουργία μιας απόλυτης εμπειρίας διαμονής. Θα διαχειρίζεσαι και θα ελέγχεις τις κρατήσεις… Και αυτές είναι μόνο κάποιες από τις αρμοδιότητές που θα αναλάβεις ως μέλος της εταιρείας UPSTREET. Σε ψήσαμε να μάθεις περισσότερα; Διάβασε τώρα για τα απαραίτητα προσόντα και αρμοδιότητες της θέσης Hospitality Agent και δήλωσε άμεσα το ενδιαφέρον σου!

 

Customer Care Advisors – Sales Agents – Team Leaders (Italian) @ Talanton Ltd

 

Quiz: Πόσο expert της ιταλικής γλώσσας είσαι; Σκέψου την απάντησή σου καλά, γιατί η εταιρεία Talanton Ltd που εξειδικεύεται στην ανάθεση εξειδικευμένων υπηρεσιών δικτύων πωλήσεων & merchandising τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό αναζητά εκείνον που τα ιταλικά είναι κάτι σαν τη δεύτερη του γλώσσα στην ομάδα της. Για αυτό, ξεσκόνισε λίγο τις γνώσεις σου και προώθησε το βιογραφικό σου στη θέση Customer Care Advisors – Sales Agents – Team Leaders (Italian)!

 

Χειριστής Ιατρικών Μηχανημάτων @ NEA EPIMED

 

Η εταιρεία NEA EPIMED που εξειδικεύεται στην εισαγωγής & διανομής ιατρικού νοσοκομειακού υλικού & μηχανημάτων ζητά να προσλάβει άμεσα εσένα… Εσένα που διαθέτεις πτυχίο ΑΕΙ ή ΤΕΙ με ειδίκευση στους τομείς Παραϊατρικών Επαγγελμάτων. Εσένα που τρελαίνεσαι για τα ταξίδια εκτός Ελλάδας. Εσένα που είσαι και πολύ ευχάριστο τυπάκι με πολύ καλές επικοινωνιακές δεξιότητες. Το ΄χεις; Στείλε τώρα το βιογραφικό σου για τη θέση Χειριστής Ιατρικών Μηχανημάτων!

 

Customer Success Executive – French Market (Remote) @ e-satisfaction.com

 

Customer centric – Customer Centric – Customer Centric φώναξε η e-satisfaction.com και αναζήτησε τον επόμενο της Customer Success Executive που θα την εκπροσωπήσει στην επέκτασή της στην γαλλική αγορά. Θα είσαι όμως εσύ; Αν μαθαίνεις γρήγορα, αν είσαι ένας σοβαρός επαγγελματίας που επιθυμεί να γίνει ο συνδετικός κρίκος ανάμεσα στις επιχειρήσεις και τους πελάτες, αν παίζεις τα γαλλικά πολύ καλά στα δάχτυλα… τότε, ναι, πρέπει να δηλώσεις το ενδιαφέρον σου για τη θέση Customer Success Executive – French Market (Remote) τώρα!

 

Digital Insurance Expert @ Interamerican

 

Σκέφτεσαι να ξεκινήσεις μια καριέρα ως σύμβουλος ασφαλιστικών υπηρεσιών, αλλά κανείς δε σου έχει δώσει επαρκείς λόγους, ώστε να σε πείσει να κάνεις αυτό το βήμα; Το ΄χουμε! Προσωπική εξέλιξη, check. Οικονομική ανεξαρτησία, check. Κοινωνική προσφορά, check. Ψηφιακή εργασία, και αυτό check. Όχι όπου κι όπου όμως… Αλλά, μόνο στην Interamerican και δηλώνοντας ενδιαφέρον για τη θέση Digital Insurance Expert!

 

REAL ESTATE CONSULTANT @ REMAX DOMINO

 

Είσαι ένα άτομο δραστήριο, φιλόδοξο που στοχεύει σε μια πολύ αποδοτική καριέρα στον κλάδο των πωλήσεων και των ακινήτων; Την εταιρεία REMAX DOMINO φανταζόμαστε ότι την ξέρεις… αλλά αυτό που σίγουρα δεν ξέρεις είναι ότι η συγκεκριμένη εταιρεία είναι ικανή να σου προσφέρει ένα πρωτοποριακό πρόγραμμα εκπαίδευσης με αποτελεσματικά εργαλεία marketing που θα εξασφαλίσουν σίγουρα και σύντομα την επιτυχία σου στον κλάδο. Για αυτό, τρέξε να δηλώσεις τώρα το ενδιαφέρον σου για τη θέση REAL ESTATE CONSULTANT !

 

IELTS Instructor at Global Prep @ Global Prep

 

Πώς σου ακούγεται η ιδέα να αναλάβεις την προετοιμασία εκατοντάδων νέων για το επόμενο ακαδημαϊκό – και όχι μόνο – βήμα τους στο εξωτερικό; Σίγουρα challenging! Όμως, αν είσαι απόφοιτος της αγγλικής φιλολογίας, έχεις ίσως περάσει κάποια χρόνια των σπουδών σου σε ένα πανεπιστήμιο της Αγγλίας ή της Αμερικής και διαθέτεις κάποια σχετική προϋπηρεσία, εμείς πιστεύουμε ότι το ΄χεις! Για αυτό, στείλε τώρα το βιογραφικό σου για τη θέση IELTS Instructor at Global Prep στο κέντρο εκπαίδευσης Global Prep!

 

Communications Specialist @ G&C LTD

 

Έχεις μόλις αποφοιτήσει από το πανεπιστήμιο και αναζητάς πυρετωδώς την κατάλληλη ευκαιρία για να κάνεις το ξεκίνημά σου στον κλάδο της επικοινωνίας; Η εταιρεία G&C LTD, μια από τις πρώτες εταιρείες που διαμόρφωσε την αγορά του IoT στην Ευρώπη, είναι σίγουρα αυτό που ψάχνεις. Γιατί, θα κάνεις και αναλύσεις αγοράς, και θα συμμετέχεις σε διαφημιστικές καμπάνιες σε διάφορα κανάλια, και θα χαράζεις στρατηγικές επικοινωνίας, και και και… Διάβασε τώρα τα απαραίτητα προσόντα για τη θέση Communications Specialist και προώθησε το βιογραφικό σου!

 

Εργάζεσαι στον τουρισμό και σε ανησυχεί η επόμενη μέρα ; Η Teleperformance έχει τη λύση! @ Teleperformance Greece

 

Μήπως ανήκεις στον κλάδο του τουρισμού και είσαι από αυτούς που η φετινή σεζόν δεν τους πήγε και τόσο καλά; Καιρός να πάρεις τα πάνω σου, γιατί υπάρχει μια εταιρεία που σε θέλει κοντά της. Μια εταιρεία που έχει βραβευτεί επανειλημμένα ως «Best Working Place»,  απασχολεί πάνω από 8.700 υπαλλήλους από 100+ εθνικότητες οι οποίοι παρέχουν υπηρεσίες εξυπηρέτησης πελατών σε περισσότερες από 37 διαφορετικές γλώσσες και διαλέκτους και δεν είναι άλλη από την Teleperformance Greece. Για αυτό, στείλε τώρα το βιογραφικό σου για τη θέση Εργάζεσαι στον τουρισμό και σε ανησυχεί η επόμενη μέρα ; Η Teleperformance έχει τη λύση! και κάνε restart στην καριέρα σου!

 

Javascript Developer @ MYCS

 

Η MYCS είναι η εταιρεία όπου ο καθένας έχει την ευκαιρία να πραγματοποιήσει τις δικές του ιδέες επιφέροντας ένα πραγματικό αντίκτυπο. Η MYCS είναι η εταιρεία που μπορεί να σου προσφέρει απεριόριστες ευκαιρίες για εξέλιξη, work life balance, συμμετοχή σε networking και εκπαιδευτικές εκδηλώσεις. Η MYCS μπορεί να είναι και ο επόμενος σταθμός της καριέρας σου ως Javascript Developer… Αν διαβάσεις τώρα τα απαραίτητα προσόντα για τη θέση Javascript Developer και δηλώσεις άμεσα το ενδιαφέρον σου!

 

Ecommerce/Amazon Account Manager @ SatiSupp Hellas O.E.

 

Πίσω από κάθε επιτυχημένη επιχείρηση βρίσκονται σίγουρα επιτυχημένοι account managers. Και, πίσω από την εταιρεία SatiSupp Hellas O.E. μπορείς να βρεθείς εσύ σε αυτή τη θέση. Πώς; Με ένα πτυχίο από τον κλάδο της Διοίκησης Επιχειρήσεων. Με πολλά επικοινωνιακά skills και άλλη τόση πελατοκεντρική προσέγγιση. Με το βιογραφικό σου που θα στείλεις άμεσα για τη θέση Ecommerce/Amazon Account Manager!

 

B2B SALES EXECUTIVE @ RFB GROUP

 

Αν είσαι σε θέση να γνωρίζεις πως να πουλήσεις καλά τον εαυτό σου πριν πουλήσεις οποιδήποτε προϊόν, τότε έχεις κάνει το πρώτο επιτυχημένο σου βήμα στο κλάδο των πωλήσεων. Και σίγουρα, είσαι σε θέση να κάνεις το επόμενο ως B2B SALES EXECUTIVE στην εταιρεία RFB GROUP. Απλά προώθησε άμεσα το βιογραφικό σου και όλα τα υπόλοιπα θα έρθουν από μόνα τους!

 

Digital Marketing Specialist @ Idator SA

 

Είναι η πιο καινοτόμος εταιρεία στην πιο σημαντική αγορά: το νερό. Θα είσαι το πιο καινοτόμο μέλος της στην πιο σημαντική για την προώθηση αυτής θέση: digital marketing. Με άλλα λόγια, δηλαδή, είναι η εταιρεία Idator SA και αναζητά εσένα που θα ασχοληθείς με τη δημιουργία, τον έλεγχο και τη διεκπεραίωση digital content, Facebook & Google Ads, email marketing και reporting. Το ΄χεις; Δήλωσε άμεσα το ενδιαφέρον σου για τη θέση Digital Marketing Specialist!

 

Mid-Level Full Stack Developer @ ZonePage

 

Quiz… Τί είναι κάποιος που μπορεί να συνδυάσει την  HTML/CSS με τη PHP και τη JavaScript; Σίγουρα ένας full stack developer! Και τι μπορεί να κάνει κάποιος που μπορεί να συνδυάσει την HTML/CSS με τη PHP και τη JavaScript;; Σίγουρα να προωθήσει το βιογραφικό του για τη θέση του Mid-Level Full Stack Developer στην εταιρεία ZonePage!

 

Digital Marketing Specialist @ Doitforme

 

Διαθέτεις επαρκείς γνώσεις ώστε να παίζεις στα δάχτυλα τον χειρισμό των Google Ads, Facebook Ads και Ad Copywriting; Μήπως έχεις διαχειριστεί ξανά λογαριασμούς εταιρειών στα social media ή έχεις τρέξει διαφημιστικές καμπάνιες σε αυτά και μπορείς να αποδείξεις τις γνώσεις σου στην εταιρεία Doitforme; Οργάνωσε γρήγορα το portfolio σου, προώθησε το στην εταιρεία μαζί με την αίτησή σου για τη θέση Digital Marketing Specialist … και δε θα χάσεις!

 

Mid-Senior Software Engineer @ CollegeLink

 

Είσαι απόφοιτος πληροφορικής και σου έχει κολλήσει η ιδέα να δημιουργήσεις το επόμενο zoom, slack, clickmeeting κοκ; Bingo! Η εταιρεία Yotribe έχει την ίδια ακριβώς ιδέα και σε αναζητά να την υλοποιήσεις μαζί της. Με κάποιες γνώσεις πάνω σε frontend ή backend development, εμπειρία σε PostgreSQL, Kubernetes, WebRTC, Redis, CI/CD, machine learning και πολύ πολύ πολύ ενθουσιασμό. Το ΄χεις; Προώθησε τώρα το βιογραφικό σου για τη θέση Mid-Senior Software Engineer!

 

Front-end web developer (volunteer) @ YouBeHero

 

Quiz… Τί είναι κάποιος που μπορεί να συνδυάσει την  HTML με τη CSS και τη JavaScript; Σίγουρα ένας front – end developer! Και τι μπορεί να κάνει κάποιος που μπορεί να συνδυάσει την  HTML με τη CSS και τη JavaScript; Σίγουρα να προωθήσει το βιογραφικό του για τη θέση του Front-end web developer (volunteer) στην εταιρεία YouBeHero!

 

Δες όλες τις ανοιχτές αγγελίες για εργασία στην Ελλάδα!

Σχόλια