Μπήκε και ο Φλεβάρης… Καιρός να μπεις και εσύ στο CollegeLink και να τσεκάρεις μία προς μία τις ανοιχτές θέσεις εργασίας!

Κάνε την εγγραφή σου στο CollegeLink!

Απογείωσε την καριέρα σου στην Interamerican! @ Interamerican

Αν επιθυμείς να βοηθήσεις τους συνανθρώπους σου να ζήσουν ασφαλέστερα, περισσότερο και καλύτερα σου δίνουμε 4 λόγους να για να ξεκινήσεις την καριέρα σου ως σύμβουλος ασφαλιστικών υπηρεσιών στην Interamerican. Προσωπική εξέλιξη, Οικονομική ανεξαρτησία, Κοινωνική Προσφορά και φεύγουμε για το τέσσερα… την Ψηφιακή Εργασία. Ψήθηκες; Διάβασε περισσότερα για την καθημερινότητα σου στο γραφείο, τις αρμοδιότητες και τις παροχές εδώ!

Γίνε εθελοντής στο Startup Career Fair @ CollegeLink

Θα σου δώσουμε μερικά hints. Τρία πανεπιστήμια, πάνω από 40 ελληνικές startup εταιρείες, σημαντικοί εκπρόσωποι του ελληνικού επιχειρηματικού κόσμου και πολλές συμβουλές καριέρας. Ψήθηκες; Διάβασε περισσότερα εδώ!

Τεχνικός Συντήρησης Μηχανολογικού Εξοπλισμού @ Coffee Island

Έχεις πήξει στη δουλειά και ονειρεύεσαι ήδη τις διακοπές σου σε τροπικά νησιά; Σε καταλαβαίνουμε, αλλά το μόνο κοντινό σε τροπικό νησί που έχουμε είναι η θέση Τεχνικός Συντήρησης Μηχανολογικού Εξοπλισμού στην εταιρεία Coffee Island. Μην ξενερώνεις, αλλά ρίξε μια διεξοδική ματιά στα προσόντα που απαιτούνται και τις παροχές εδώ. Και πού ξέρεις; Μπορεί να βρεις το δικό σου νησί!

 

Assistant Financial Manager @  Jumbo

Jumbo χορεύουμε και σε μαγεύουμε με αυτή τη νέα θέση εργασίας! Η εταιρεία προσφέρει υψηλές οικονομικές απολαβές, μοντέρνο και ευχάριστο περιβάλλον εργασίας και διαρκή εκπαίδευση. Στείλε την αίτησή σου τώρα και χόρεψε μετά κι εσύ!

 

JAVA Software Engineer (Medical Sector) Athens – Thessaloniki @ SIGMASOFT SA

Η αλήθεια μπορεί να βρεθεί μόνο σε ένα μέρος: τον κώδικα. Και εσύ μπορείς να διεκδικήσεις τη μοναδική θέση JAVA Software Engineer (Medical Sector) Athens της εταιρείας  SIGMASOFT. Διάβασε περισσότερα εδώ!

 

 

Inbound Sales Agent @ FlexCar

Ποτέ δεν είναι αργά να κάνεις λίγο flexing στην καριέρα σου. Ή σε ελεύθερη μετάφραση, ποτέ δεν είναι αργά να κάνεις την αίτησή σου για τη θέση Inbound Sales Agent στην εταιρεία FlexCar! Η εταιρεία Flex Car είναι μια ταχέως αναπτυσσόμενη εταιρεία που αλλάζει τα δεδομένα στην ενοικίαση αυτοκινήτου παρέχοντας τη δυνατότητα στους πελάτες της να έχουν πρόσβαση στο αυτοκίνητο που πάντα ονειρευόταν με τον πιο δίκαιο, ευέλικτο και απλό τρόπο. Διάβασε περισσότερα εδώ!

 

Junior Magento Developer @ DigitalUp

Έχεις όρεξη για δουλειά, δημιουργικό πνεύμα, βρίσκεις ευρηματικές λύσεις και ενημερώνεσαι συνεχώς; Μείνε συντονισμένος, γιατί κάποιος θέλει να σε γνωρίσει! Η DigitalUp, αναπτυσσόμενη εταιρεία στο χώρο του Digital Marketing, επιθυμεί να προσλάβει άμεσα Junior Magento Developer με στόχο την ανάπτυξη eshop, website για λογαριασμό των πελατών της. Άσε, λοιπόν, στην άκρη τις ντροπές και κάνε το πρώτο βήμα και στέλνοντας την αίτησή σου τώρα!

 

Control room operator @ Wootis S.A.

Είσαι control freak; Σου αρέσει να ελέγχεις τα πάντα, να περνούν όλα από τα χέρια σου, και να έχεις τον τελευταίο λόγο; Η εταιρεία Wootis δέχεται τους μικρούς σου ψυχαναγκασμούς και σε αναζητά για τη θέση Control Room Operator. Ο υποψήφιος θα αναλάβει σε συνεργασία με την έμπειρη ομάδα της εταιρείας, ενδεικτικά και όχι περιοριστικά την απομακρυσμένη παρακολούθηση Σταθμών Παραγωγής Ηλεκτρικής Ενέργειας από ΑΠΕ, τον εντοπισμός δυσλειτουργιών / βλαβών, τον τηλεχειρισμός εγκαταστάσεων, τη διατήρηση ticketing συστήματος, την ανάλυση και προετοιμασία αναφορών. Διάβασε περισσότερα εδώ!

 

Junior Marketing Manager @ Infinity Consulting

Νιώθεις λιγάκι παραμελημένος βλέποντας συνεχώς θέσεις εργασίας για την Αθήνα ενώ εσύ είσαι στη Θεσσαλονίκη; Θα σε φτιάξουμε εμείς! Η Infinity Consulting, νεοσύστατη εταιρεία που ειδικεύεται στην παροχή συμβουλών και ολοκληρωμένων λύσεων σε θέματα Marketing για μεγάλους πελάτες που εκπροσωπεί, αναζητά  για το γραφείο της στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, τον/ην κατάλληλο/η  νέο/α υποψήφιο/α για τη θέση του Junior Marketing Manager. Στείλε την αίτησή σου τώρα αφού!

 

Junior Γραφίστας/στρια @ BNDB

H BNDB, boutique creative agency, αναζητεί Junior Γραφίστα/στρια που θα στελεχώσει μια δυναμική ομάδα με σκοπό την υλοποίηση creative projects για ορισμένα από τα μεγαλύτερα Ελληνικά και Διεθνή brands. Αν παίζεις στα δάχτυλα προγράμματα όπως το Creative Suite, Photoshop, Illustrator,  InDesign, After Effects, έχεις πάθος με το Graphic Design και είσαι υπεύθυνος εργατικός και λεπτομερής στείλε την αίτησή σου τώρα!

 

E-Commerce Coordinator @ JBK Koynelis

Το e – commerce είναι ο πλέον ανερχόμενος κλάδος στην αγορά εργασίας και εμείς δεν θα μπορούσαμε παρά να σου προσφέρουμε την καλύτερη ευκαιρία να εργαστείς σε αυτόν! Η εταιρεία J.B.K Koynelis με αντικείμενο την εμπορία Ηλεκτρικών Εργαλείων & Αξεσουάρ με έδρα τα Κάτω Πατήσια Αττικής αναζητά E-Commerce Coordinator για το τμήμα του ηλεκτρονικού εμπορίου και την διαχείριση του eshop www.kounelis.com.gr καθώς και του ERP της εταιρίας. Στείλε την αίτησή σου τώρα!

 

Business Development Manager @ Braincandy S.A.

She’s just like candy, she’s so sweet… Και δεν σιγοτραγουδαμε το τραγούδι της Doja Cat, αλλά αναφερόμαστε στη θέση Business Development Manager της εταιρείας Braincandy! Αν είσαι απόφοιτος τμήματος διοίκησης επιχειρήσεων, μάρκετινγκ ή αντίστοιχου κλάδου και έχεις εργασιακή εμπειρία στον τομέα των πωλήσεων, τότε στείλε την αίτησή σου τώρα!

 

ΦΩΤΟΓΡΑΦΟΣ/ΓΡΑΦΙΣΤΑΣ @ FRATELLI PETRIDI

Είναι η σχέση σου με την τέχνη της φωτογραφίας μια σχέση πάθους; Τότε, άσε το πάθος σου να σε κυριεύσει και στείλε την αίτησή σου τώρα στην εταιρεία Fratelli Petridi! Γιατί, Η εταιρεία Fratelli Petridi είναι μια δυναμική και αναπτυσσόμενη εταιρία από το 1957, διακεκριμένη στον χώρο της λιανικής υπόδησης,  με όραμα για δημιουργικότητα, η οποία αναζητά να προσλάβει άμεσα φωτογράφο στην περιοχή της Αθήνας. Διάβασε περισσότερα εδώ!

 

Junior Full Stack (Laravel/PHP) Developer @ SICOA

Η SICOA είναι μια συμβουλευτική εταιρεία που εξειδικεύεται στην ανάπτυξη λογισμικού εκπαίδευσης, διαχείρισης επιχειρηματικών διαδικασιών και αυτοματοποιημένης διαδικασίας ροής εργασιών. Παράλληλα, είναι μια εταιρεία που θα σου δώσει την ευκαιρία να εργαστείς ως Junior Full Stack (Laravel/PHP) Developer για ένα διεθνές πελατολόγιο, να αναπτυχθείς τόσο επαγγελματικά όσο και προσωπικά λαμβάνοντας υψηλές οικονομικές απολαβές αν στείλεις την αίτησή σου τώρα!

 

Math Instructor (GMAT, GRE) @ Global Prep

Εσύ και η θέση Math Instructor στο κέντρο εκμάθησης Global Prep είστε σαν το ημ2χ + συν2χ. Ένα! Γιατί θα αναλάβεις την προετοιμασία φοιτητών για τις εξετάσεις GRE & GMAT, δεν απαιτείται προϋπηρεσία, οι ώρες διδασκαλίας είναι 12 με 18 ώρες τη βδομάδα και απογευματινές και όλοι οι μαθητές σου θα είναι ηλικίας 22 έως 27 ετών. Διάβασε περισσότερα για τον οργανισμό και τη θέση εδώ!

Κάνε την εγγραφή σου στο CollegeLink!

Σχόλια