Το πωλητήριο του Φεστιβάλ Αθηνών & Επιδαύρου στο Χριστουγεννιάτικο Meet Market

Μια μοναδική ευκαιρία για να κάνετε πρωτότυπα συλλεκτικά δώρα σε πολύ χαμηλές τιμές!

Χριστουγεννιάτικο Meet Market

Το πωλητήριο του Φεστιβάλ Αθηνών & Επιδαύρου στο Χριστουγεννιάτικο Meet Market

Το πωλητήριο του Φεστιβάλ Αθηνών & Επιδαύρου συμμετέχει στο Χριστουγεννιάτικο Meet Market, στο Ωδείο Αθηνών (Πολυχώρος Ω2). Το Σάββατο 21 και την Κυριακή 22 Δεκεμβρίου, από τις 11 το πρωί μέχρι τις 11 το βράδυ, μπορείτε να δείτε τα ξεχωριστά αντικείμενα του Φεστιβάλ Αθηνών και να κάνετε τα χριστουγεννιάτικα ψώνια σας.

Στήσαμε το περίπτερο του Φεστιβάλ με πολύ μεράκι χρησιμοποιώντας σκηνικά και αντικείμενα από παλιές παραστάσεις. Διαμορφώσαμε έτσι, έναν ιδιαίτερο και νοσταλγικό χώρο, που από μόνος του μας ταξιδεύει στον κόσμο του θεάτρου. Εδώ θα βρείτε όλα τα γνωστά είδη του πωλητηρίου: t-shirt με εικαστικά από αρχειακό υλικό του Φεστιβάλ, παιδικά μπλουζάκια, οικολογικά παγούρια, τσάντες, σακίδια και κούπες. Επίσης, θα πωλούνται αντικείμενα τέχνης και κοσμήματα που έφτιαξαν οι άνθρωποι από το ΣχεδίArt του περιοδικό δρόμου Σχεδία, χρησιμοποιώντας παλιές αφίσες και προγράμματα του Φεστιβάλ.

Μια μοναδική ευκαιρία για να κάνετε πρωτότυπα συλλεκτικά δώρα σε πολύ χαμηλές τιμές!

Το πωλητήριο του Φεστιβάλ στο Meet Market έχει όμως και κάτι ξεχωριστό για τους φανατικούς Φεστιβαλιστές. Θα βρείτε αφίσες από το αρχείο του Φεστιβάλ της τελευταίας δεκαετίας καθώς και συλλεκτικά προγράμματα σε επαρκή ποσότητα ώστε να μπορούν να διατεθούν και προς πώληση.

Όλα τα είδη θα πωλούνται χαμηλότερα σε σχέση με τα καλοκαιρινά πωλητήρια. Μπορείτε να αγοράσετε δώρα για τους δικούς σας ανθρώπους με τιμές που ξεκινούν από 3 και δεν θα ξεπερνούν τα 14 ευρώ.

Το Meet Market ξεκίνησε τον Δεκέμβριο του 2007 και έχει εξελιχθεί σε ένα τόπο συνάντησης μουσικών, σχεδιαστών, κατασκευαστών και συλλεκτών παρουσιάζοντας μια σύγχρονη αγορά με καλοσχεδιασμένα προϊόντα. Στο πανέμορφο ιστορικό κτίριο που στεγάζει το Ωδείο Αθηνών θα γιορτάσουμε τον ερχομό των Χριστουγέννων μαζί με φαγητό, ποτό και καφέ. Παράλληλα, θα υπάρχει μια ξεχωριστή συνεργασία με το Ελληνικό Παιδικό Μουσείο (που βρίσκεται στο ισόγειο) και θα παραμείνει ανοιχτό τις δύο μέρες του Meet Market μέχρι τις 8 το βράδυ, με ειδικές δράσεις για την οικογένεια.

The Meet Market is … coming to town!

Σχόλια