Μια μόνο αναζήτηση στο CollegeLink αρκεί για να μπεις ήδη από τις πρώτες μέρες του Δεκέμβρη στο πνεύμα των Χριστουγέννων! Βάλε τα γιορτινά σου, πάρε χαρτί και στυλό και ξεκίνα να σημειώνεις!

Κάνε την εγγραφή σου στο CollegeLink!

Financial Planning Analyst @ OPAP Group

Άλλο ένα ΤΖΑΚ ΠΟΤ σημειώνεται αυτή την εβδομάδα στις θέσεις εργασίας του CollegeLink! Ο ΟΠΑΠ, η κορυφαία εταιρεία τυχερών παιχνιδιών στην Ελλάδα και μεταξύ των πιο αναγνωρισμένων στον τομέα της στον κόσμο, σε προκαλεί να δηλώσεις συμμετοχή στην κλήρωση για τη θέση Financial Planning Analyst. Ο τυχερός υποψήφιος θα κερδίσει την ευκαιρία να συνεργαστεί σε ένα σύγχρονο και πολυβραβευμένο περιβάλλον εργασίας παρέα με άτομα γεμάτα κέφι, πάθος και δημιουργικότητα, ιδιωτική κάλυψη υγείας και ανταγωνιστικό πακέτο απολαβών. Οι κληρώσεις της θέσεις πραγματοποιούνται καθημερινά για αυτό στείλε την αίτησή σου τώρα!

SAP EXPERT @ Korres

Παίζεις τους αριθμούς στα δάχτυλα ενώ ταυτόχρονα έχεις και μια κρυφή αγάπη για τα φυσικά προϊόντα περιποίησης; Then, it’s a match! Γιατί, η KORRES, η κορυφαία ελληνική εταιρεία προϊόντων περιποίησης της επιδερμίδας, μεγαλώνει την εξωτερική SAP Advisory ομάδα της και αναζητά έναν αυτοπαρακινούμενο, με θετική ενέργεια και αναπτυγμένα analytical skills SAP Expert να τη συμπληρώσει. Στείλε την αίτησή σου τώρα!

Full Stack Web Developer @ e-satisfaction.com

Όταν οι Rolling Stones τραγουδούν φωναχτά (I can’t get no) satisfaction η εταιρεία e – satisfaction.com απαντά. Και αναζητά ταλαντούχους Full Stack Web Developers να συμπληρώσουν την ολοένα και αναπτυσσόμενη τεχνική της ομάδα. Αν, λοιπόν, μεταξύ άλλων διαθέτεις έως και δύο χρόνια εργασιακή εμπειρία ως full stack developer, γνωρίζεις αποδεδειγμένα PHP, HTML, CSS JavaScript και SQL scripting και κατανοείς τις βασικές αρχές σχεδιασμού εφαρμογών, τότε μην διστάσεις… Ρόκαρε και εσύ και στείλε την αίτησή σου τώρα!

Project Coordinator @ Uni Systems

Για να επιτύχει ένα project χρειάζεται παθιασμένους ανθρώπους. Για να επιτύχει η ομάδα της εταιρείας Uni Systems χρειάζεται εσένα! Εσένα που είσαι απόφοιτος πληροφορικής, ικανός να αναλύεις πολύπλοκες πληροφορίες και να δημιουργείς report λεπτομερώς και με ακρίβεια. Εσένα που διαθέτεις εξαιρετικές επικοινωνιακές δεξιότητες στα ελληνικά και στα αγγλικά και είσαι οργανωμένος, μεθοδικό και με ομαδικό πνεύμα. Εσένα που θα στείλεις την αίτησή σου τώρα!

Με αυτές τις 20 νέες θέσεις εργασίας είσαι ήδη στο πνεύμα των γιορτών!

Δεν έχεις προϋπηρεσία, είσαι ο άνθρωπός μας! @ Teleperformance Greece

Δεν έχεις εργασιακή εμπειρία και ακούς παντού να μιλούν για αυτή; Η Teleperformance Greece σε θέλει κοντά της και χωρίς προϋπηρεσία. Ειδικά εσένα που δεν έχεις εργαστεί ποτέ, ωστόσο θέλεις να δείξεις στον κόσμο πόσο επικοινωνιακός είσαι, σε θέλει περισσότερο! H Teleperformance Greece αποτελεί την πρώτη επιλογή σε εταιρεία παροχής υπηρεσιών έχοντας βραβευτεί πρόσφατα ως «Best Working Place» και ως “Best Multilingual Contact Center in Europe, 2017”.  Το μεγαλύτερο κεφάλαιο της εταιρίας είναι οι άνθρωποι της, καθώς απασχολεί πάνω από 6,000 υπαλλήλους από 91 εθνικότητες σε 35 διαφορετικές γλώσσες και διαλέκτους.  Αν, λοιπόν, επιθυμείς να εργαστείς σε ένα ανθρωποκεντρικό περιβάλλον και να γεμίσεις τις κενές σελίδες του βιογραφικού σου στείλε την αίτησή σου τώρα!

Πολιτικός Μηχανικός / Αρχιτέκτονας @ Ecological Ltd

Η διαφορά κρίνεται στις λεπτομέρειες και η κατασκευαστική εταιρεία κουφωμάτων αλουμινίου Ecological Ltd το γνωρίζει καλά. Για αυτό αναζητά έναν νέο ή νέα Πολιτικό Μηχανικό/ Αρχιτέκτονα με εμπειρία οικοδομής, διοικητικές και οργανωτικές ικανότητες, άριστη γνώση αγγλικών, autocad 2d, MS office και outlook για να συμπληρώσει την ομάδα της. Στείλε την αίτησή σου τώρα!

Full-Stack Developer @  Useberry

Είσαι και εσύ λάτρης των προκλήσεων; Έχεις την ικανότητα να αξιολογείς καταστάσεις, να εντοπίζεις προβλήματα και να εξετάζεις τρόπους επίλυσής τους; Αν απάντησες φωναχτά ναι και στις δύο ερωτήσεις, τότε στείλε την αίτησή σου τώρα και βούτα στην ομάδα της Useberry που σε αναζητά για να κατασκευάσετε παρέα ένα καταπληκτικό προϊόν με διεθνή εμβέλεια!

Συνεργάτης Τμήματος Πωλήσεων @ GNOSIS ASSESSMENT HELLAS

Η εταιρεία Gnosis assessment Hellas A.E. www.tieexams.gr και www.classicesol.gr  εκπροσωπεί στην Ελλάδα τα αναγνωρισμένα από το ΑΣΕΠ Πιστοποιητικά Αγγλικών Test Of Interactive English (TIE)  και Classic International Esol και διεξάγει εξετάσεις για υποψηφίους που ενδιαφέρονται για την απόκτηση των παραπάνω πιστοποιητικών.  Στο πλαίσιο ανάπτυξής της η εταιρεία Gnosis Assessment Hellas ΑΕ επιθυμεί να προσλάβει συνεργάτη στο ΤΜΗΜΑ ΠΩΛΗΣΕΩΝ για την περιοχή της Αττικής, ο οποίος θα καλύπτει και συγκεκριμένες περιοχές εκτός Αττικής. Στείλε την αίτησή σου τώρα!

Mid Level Full Stack Developer @ NetU Group

Tip της εβδομάδας για Mid Level Full Stack Developers: Πρώτον, λύνεις το πρόβλημα. Δεύτερον, γράφεις τον κώδικα. Τρίτον στέλνεις την αίτησή σου στην εταιρεία NetU Group! Η NetU είναι η κορυφαία εταιρεία παροχής υπηρεσιών πληροφορικής στην περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου με γραφεία στην Ελλάδα και την Κύπρο. Η αποστολή της συνδυάζεται πάντα με τις εταιρικές της αξίες που διέπουν τόσο την αφοσίωση στο πελατολόγιό της όσο και τους κανόνες συμπεριφοράς των εργαζομένων της.

Web Developer @  GNT SA

Κάθε Web Developer είναι ένας συγγραφέας κωδίκων και ήρθε η ώρα να γράψεις και εσύ τη δική σου ιστορία! Γιατί, η G.N.T. Η Information Systems S.A. με χρόνια εξειδίκευση στην ανάπτυξη εφαρμογών λογισμικού αναζητά Web Developer. Στείλε την αίτησή σου τώρα!

 

Internship Programme Greece @Vodafone Greece

Το μέλλον σήμερα, φαντάζει πιο συναρπαστικό από ποτέ και μια καριέρα στη Vodafone είναι εξίσου συναρπαστική. Η ψηφιακή εποχή είναι εδώ. Στη Vodafone, μπορείς να συμμετέχεις κι εσύ ενεργά στη διαμόρφωσή της με καινοτόμα προϊόντα που βελτιώνουν τις ζωές των ανθρώπων, δημιουργώντας ένα έξυπνο και ευέλικτο εργασιακό περιβάλλον. Έτοιμος/η να ξεκινήσεις δυναμικά την καριέρα σου;! Στείλε την αίτηση σου τώρα!

Business Administration @KIDOT

Έλα να γνωρίσεις την ομάδα KIDOT! Η ομάδα KIDOT (Kids of Tomorrow) σχεδιάζει και υλοποιεί ποικίλα πολυθεματικά εκπαιδευτικά φεστιβάλ, γιορτές για μικρούς και μεγάλους, συναντήσεις ψυχαγωγίας, έκφρασης και δημιουργίας με επίκεντρο το παιδί και την οικογένεια. Κεντρικός άξονας των δράσεων μας είναι η αρχή της βιωματικής μάθησης και εκπαίδευσης. Αναλαμβάνοντας την οργανωτική και γραμματειακή υποστήριξη, θα συνεργάζεσαι με όλα τα τμήματα για την ορθή λειτουργία του γραφείου, αλλά και των festival/project. Στείλε την αίτηση σου τώρα!

Field Data entry specialist @ Pockee

Τα δεδομένα είναι για να αλλάζουν και οι άνθρωποι για να διεκδικούν τη θέση Field Data entry specialist στην εταιρεία Pockee! Μια θέση που προσφέρει συνεργασία με μια κορυφαία ομάδα, συμμετοχή σε ένα δυναμικό και challenging περιβάλλον εργασίας και πολλές ευκαιρίες επαγγελματικής κατάρτισης και προσωπικής ανάπτυξης. Στείλε την αίτηση σου τώρα!

 

 iOS Application Developer @ M-STAT SA

Η εταιρεία M – STAT παρέχει υπηρεσίες mobile messaging, mobile marketing και κινητές εφαρμογές σε επιχειρήσεις και brands που επιθυμούν να προσεγγίσουν το κοινό τους μέσα από τις κινητές συσκευές. Αποστολή της είναι να ενισχύσει την κινητή επικοινωνία, τις εκστρατείες marketing και τις επιχειρηματικές διαδικασίες συνδυάζοντας τη μακρά εμπειρία στο χώρο, τη τεχνολογική τεχνογνωσία και το πάθος για την αριστεία. Αν, λοιπόν, πιστεύεις ότι έχεις και εσύ αυτά τα τρία στοιχεία δεν μένει τίποτα άλλο παρά να αίτηθείς για τη θέση του iOS Application Developer. Στείλε την αίτηση σου τώρα!

 

Front Desk @ Honeymoon Petra Villas

Αν είσαι summercholic και δεν βλέπεις την ώρα να έρθει το επόμενο καλοκαίρι, σου δίνουμε άλλον έναν λόγο για να ανυπομονείς! Το ξενοδοχείο Honeymoon Petra Villas στο Ημεροβίγλι της Σαντορίνης αναζητά ένα άτομο με προϋπηρεσία, άριστη γνώση αγγλικών και γνώση Υ/Π, word, excel για τη θέση του Front Desk. Αν διαθέτεις, κιόλας, γνώση δεύτερης ξένης γλώσσας και κατά προτίμηση Γερμανικών, τότε ναι, είσαι ένα βήμα ακόμη πιο κοντά στο καλοκαίρι σου! Στείλε την αίτηση σου τώρα!

 

Junior Graphic Designer @ A bit Of Greece

Διαθέτεις ένα μεγάλο απόθεμα δημιουργικότητας και δεν εχεις κατορθώσει να το αξιοποιήσεις ακόμη; Τότε η εταιρεία A bit of Greece είναι η ευκαιρία σου να λάμψεις! Η A bit of Greece παρέχει υπηρεσίες Marketing, Internet Marketing και Export Marketing σε μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις. Ταυτόχρονα αναλαμβάνει τη διεξαγωγή εκπαιδευτικών σεμιναρίων σχετικά με τα παραπάνω αντικείμενα σε εταιρείες ή ιδιώτες. Και τώρα, αναζητά Junior Graphic Designer με βασικά καθήκοντα τη σχεδίαση περιεχομένου social media, διαφημιστικών banner, Logo & εταιρικής ταυτότητας και Email Campaign, τη δημιουργία videos,  καθώς και UI/UX βελτιώσεις σε E-Commerce websites… δηλαδή όλα αυτά που μπορείς να διοχετεύσεις τη δημιουργική σου έμπνευση! Στείλε την αίτηση σου τώρα!

ΣΤΕΛΕΧΟΣ MARKETING @Digital SIMA SA

Παίζεις στα δάχτυλα το Digital Marketing; Διάβασε εδώ! H Digital SIMA ΑΕ, ειδικεύεται στους τομείς Δικτύωσης, Ασφάλειας πληροφοριακών συστημάτων και διαχείρισης δεδομένων. Για την υποστήριξη των αυξανόμενων δραστηριοτήτων της, ενδιαφέρεται να προσλάβει ΣΤΕΛΕΧΟΣ MARKETING. Βασικά καθήκοντα θα είναι η προώθηση εταιρικής εικόνας, η σύνταξη και Εκτέλεση Marketing Plan, ο σχεδιασμός και υλοποίηση προωθητικών ενεργειών για τα προϊόντα της εταιρείας, η διαχείριση Social Media, η διαχείριση εταιρικής ιστοσελίδας, καθώς και η οργάνωση σεμιναρίων και εκδηλώσεων. Στείλε την αίτηση σου τώρα!

 

Export Sales Area Representative @ Karpea

Η απόλυτη φυσικότητα στις πωλήσεις είναι αυτή που θα σε πάει μπροστά… Για αυτό και εμείς σου προτείνουμε τη θέση του Export Sales Area Representative της εταιρείας Karpea. Η εταιρεία Karpea είναι ηγέτιδα εταιρεία στην παραγωγή, την εμφιάλωση και την εξαγωγή Η Karpea είναι ηγέτιδα εταιρεία με δεκαετίες παράδοσης στην παραγωγή, εμφιάλωση και εξαγωγή ελιών και εξαιρετικού παρθένου ελαιόλαδου. Στείλε την αίτηση σου τώρα!

Πωλήτρια / Πωλητής Καταστήματος @SWEEBIES

Και για σένα που είσαι party animal, υπάρχει θέση! Η Sweebies, ηγέτιδα εταιρεία στον χώρο των ειδών πάρτι & διακόσμησης, ζητά να εντάξει άμεσα στην ομάδα της πωλήτρια / πωλητή για μόνιμη απασχόληση στο κατάστημά της στα Βριλήσσια. Οι υποψήφιες/οι θα πρέπει να έχουν ευχάριστο και επικοινωνιακό χαρακτήρα, θετική διάθεση και ευγένεια, ώστε να επιτυγχάνεται η εξαιρετική εμπειρία των πελατών που θα προτιμούν το κατάστημά μας για τις αγορές τους. Στείλε την αίτηση σου τώρα!

 

Εξωτερικός Πωλητής Χονδρικής @ ECOCASA SA

Η ECOCASA A.E. είναι μια νέα εταιρεία, που δημιουργήθηκε από ανθρώπους με εμπειρία στο χώρο του οικιακού εξοπλισμού στην Ελληνική Αγορά. Με δημιουργική διάθεση, όραμα και αγάπη για το κομμάτι του Industrial design στοχεύουν να παρουσιάσουν αναβαθμισμένες και φρέσκες ιδέες οικιακού εξοπλισμού, συνδυάζοντας την υψηλή ποιότητα, την σύγχρονη τεχνολογία με το δυναμικό design, έχοντας πάντα σαν βασικό πυλώνα της γκάμας τους την χρηστικότητα και την οικονομία. Τα προϊόντα τους με το διακριτικό σήμα έstia καλύπτουν τις οικιακές ανάγκες σε είδη μπάνιου, κουζίνας, αποθήκευσης, τακτοποίησης και πολλούς άλλους τομείς του νοικοκυριού με μοντέρνο και λειτουργικό τρόπο. Στείλε την αίτησή σου τώρα!

 

Κάνε την εγγραφή σου στο CollegeLink!

 

Ανακάλυψε κι άλλες ευκαιρίες καριέρας στο CollegeLink!

Σχόλια