Οι διακοπές των Χριστουγέννων είναι η κατάλληλη περίοδος για χαλάρωση, επανένωση με την οικογένεια και τους φίλους και μια γερή δόση ξεφαντώματος. Για σένα, όμως, που ψάχνεις εργασία είναι η καταλληλότερη περίοδος να δραστηριοποιηθείς! Για ρίξε μια γρήγορη ματιά σε αυτές τις 15 νέες θέσεις εργασίας από το CollegeLink…

Κάνε την εγγραφή σου στο CollegeLink!

Credit Control Officer @ OPAP Group

Η εβδομαδιαία κλήρωση του Ο.Π.Α.Π. μόλις ανακοινώθηκε στο CollegeLink! Η πρόκληση; Ένας νέος Credit Control Officer θα συνεισφέρει στις καθημερινές δραστηριότητες της ομάδας πιστωτικού ελέγχου, θα επιβλέπει τη δραστηριότητα όλων των φορέων και θα υποστηρίζει όλες τις σχετικές διαδικασίες και project, ώστε να συμβάλλει στην βέλτιστη επιχειρησιακή δραστηριότητα της εταιρείας. Δήλωσε συμμετοχή τώρα!

Binge-watching on Netflix? Now it’s time to talk about it! @ Teleperformance Greece

Είσαι ένας από αυτούς που λατρεύουν τους μαραθώνιους ταινιών και γνωρίζουν απ’ έξω όλους τους διαλόγους από τη σειρά ‘’La casa de papel’’ ; Τότε η ευκαιρία σου να εκπροσωπήσεις το Netflix όντας παράλληλα μέλος της πολυβραβευμένης ομάδας της Teleperformance Greece είναι μια αίτηση μακριά!

Γίνε Σύμβουλος Εξυπηρέτησης & Τεχνικής Υποστήριξης Εταιρικών & Επιχειρησιακών Πελατών @ Cosmote e-Value

Η Cosmote e-Value, μέλος του Ομίλου ΟΤΕ, παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες Contact Center, περίπου πάνω από 20 χρόνια στην Ελλάδα, ενώ από το 2014 έχει ιδρύσει την e-Value International στη Ρουμανία. Με εγκαταστάσεις σε Αθήνα, Ξάνθη και άλλες πόλεις της Ελλάδας, άρτια τεχνολογική υποδομή και σχεδόν 6.500 καταρτισμένα στελέχη, προσφέρει όλο το φάσμα των υπηρεσιών εξυπηρέτησης πελατών, σε 24ωρη βάση 365 μέρες το χρόνο.  Μα πάνω από όλα, αφού οι άνθρωποί της είναι η δύναμή της, προσφέρει άμεσα ευκαιρίες 8ωρης απασχόλησης μέσω συνεργαζόμενων εταιρειών σε διάφορες θέσεις εργασίας. Στείλε την αίτησή σου τώρα!

Υποστήριξη εμπορικού τμήματος @ Rosili Publishing House

Φανταζόσουν πάντα τον – επαγγελματικό σου – παράδεισο σαν ένα είδος βιβλιοθήκης; Είσαι απόφοιτος τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων, Οικονομικών, Λογιστικής ή Μάρκετινγκ; Παίζεις την ελληνική και την αγγλική γλώσσα στα δάχτυλα; Έχεις ομαδικό πνεύμα, οργανωτικές ικανότητες και δυνατότητα τήρησης αυστηρών χρονοδιαγραμμάτων; Αν ναι, τότε δεν μένει τίποτα άλλο παρά να στείλεις τώρα την αίτησή σου στην εταιρεία Rosili Publishing House!

Backend Developer @ Upgrade

Είσαι και εσύ ένας ταλαντούχος Backend Developer που αναζητά να τεστάρει τις δεξιότητές του; Στείλε τώρα την αίτησή σου, γιατί η εταιρεία Upgrade σε ψάχνει! Η εταιρεία Upgrade είναι ένα software house με έδρα την Αθήνα. Ειδικεύεται στην ανάπτυξη και τη διανομή προϊόντων software και στον σχεδιασμό καινοτόμων εφαρμογών cloud και κινητής τηλεφωνίας .

Πρακτική Άσκηση τελειοφοίτων ΤΕΙ/ΙΕΚ @ PLEGMANET

Είσαι τελειόφοιτος ΤΕΙ ή ΙΕΚ; Η εταιρεία PlegmaNet συνεχίζοντας τη δράση της στο πλαίσιο της Εταιρικής Υπευθυνότητας, προσφέρει τη δυνατότητα σε τελειόφοιτους ΤΕΙ/ΙΕΚ να πραγματοποιήσουν την πρακτική τους άσκηση στην εταιρεία μας. Το πρόγραμμα διεξαγωγής πρακτικής άσκησης στην εταιρεία  απευθύνεται σε τελειόφοιτους ΤΕΙ/ΙΕΚ σχολών Διοίκησης και Οικονομίας, Λογιστικής και Πληροφορικής. Στείλε την αίτησή σου τώρα!

Στέλεχος Τμήματος Marketing @ 4 Seasons Bio

Η ζωή αποτελείται από στιγμές και η εταιρεία 4 Seasons Bio αναζητά αυτόν που θα δημιουργήσει και θα αναδείξει τις δικές της. Συγκεκριμένα, αναζητά έναν υποψήφιο για να στελεχώσει το Τμήμα Μάρκετινγκ. Ο υποψήφιος θα είναι υπεύθυνος για την δημιουργία εκδηλώσεων μας και θα αναλαμβάνει σε συνεργασία με τα υπόλοιπα τμήματα μας την υλοποίηση του εσωτερικού μάρκετινγκ της εταιρείας καθώς και την αξιοποίηση των social media μας. Στείλε την αίτησή σου τώρα!

Quality Assurance Automation Engineer @ OPAP Group

Άλλο ένα ΤΖΑΚ ΠΟΤ σημειώνεται αυτή την εβδομάδα στις θέσεις εργασίας του CollegeLink! Ο ΟΠΑΠ, η κορυφαία εταιρεία τυχερών παιχνιδιών στην Ελλάδα και μεταξύ των πιο αναγνωρισμένων στον τομέα της στον κόσμο, σε προκαλεί να δηλώσεις συμμετοχή στην κλήρωση για τη θέση Quality Assurance Automation Engineer. Ο τυχερός υποψήφιος θα κερδίσει την ευκαιρία να συνεργαστεί σε ένα σύγχρονο και πολυβραβευμένο περιβάλλον εργασίας παρέα με άτομα γεμάτα κέφι, πάθος και δημιουργικότητα, ιδιωτική κάλυψη υγείας και ανταγωνιστικό πακέτο απολαβών. Οι κληρώσεις της θέσεις πραγματοποιούνται καθημερινά για αυτό στείλε την αίτησή σου τώρα!

Επόμενη στάση, Θεσσαλονίκη! Ξεκίνα την καριέρα σου κοντά μας! @ Teleperformance Greece

Είσαι από Θεσσαλονίκη κι έχεις κουραστεί να ακούς συνέχεια το debate καλαμάκι-σουβλάκι, φέτα-τυρί και τα ανέκδοτα για το μετρό; Στείλε την αίτησή σου τώρα, γιατί με τους πελάτες της Teleperformance Greece δεν πρόκειται να το διαπραγματευτείς ποτέ!H Teleperformance Greece αποτελεί την πρώτη επιλογή σε εταιρεία παροχής υπηρεσιών έχοντας βραβευτεί πρόσφατα ως «Best Working Place» και ως “Best Multilingual Contact Center in Europe, 2017”.  Το μεγαλύτερό της κεφάλαιο είναι οι άνθρωποί της, καθώς απασχολεί πάνω από 6,000 υπαλλήλους από 91 εθνικότητες σε 35 διαφορετικές γλώσσες και διαλέκτους.

Front Office Agent @ White Pearl Villas

 

Λέγεται ότι τη Σαντορίνη όσοι την αγάπησαν την αγάπησαν για πάντα! Και αυτό ακριβώς το vibe θέλει και το ξενοδοχείο White Pearl Villas να μεταδώσει ο επόμενος του Front Office Agent! Αν, λοιπόν, έχεις εμπειρία σε αντίστοιχη θέση, εξαιρετική γνώση αγγλικών, οργανωτικές δεξιότητες και πάνω από όλα εξαιρετικές επικοινωνιακές ικανότητες στείλε την αίτησή σου τώρα!

Μηχανικοί – Σύμβουλοι Ασφάλειας & Υγείας της Εργασίας @ Ergonomia

Η εταιρεία Ergonomia Α.Ε., η πρώτη εταιρεία Συμβούλων Πρόληψης του Επαγγελματικού Κινδύνου που ιδρύθηκε το 1992 και έκτοτε έχει γίνει γνωστή στην Ελλάδα και το εξωτερικό για τη συνέπεια και την υψηλή ποιότητα των υπηρεσιών της, αναζητά Μηχανικούς Συμβούλους Ασφάλειας, Υγείας και Εργασίας (AYE) για όλη την Ελλάδα. Μεταξύ άλλων, το αντικείμενο του Μηχανικού – Συμβούλου ΑΥΕ περιλαμβάνει τα καθήκοντα του Τεχνικού Ασφάλειας όπως ορίζονται από την ελληνική νομοθεσία (Ν.3850/2010). Στείλε την αίτησή σου τώρα!

Advertisement & Social Media Coordinator @ Vican

Η εταιρεία VICAN N. ΑΝΑΓΝΩΣΤΑΚΗΣ Α.Ε, η οποία δραστηριοποιείται στον ιατροφαρμακευτικό χώρο πάνω από 40 χρόνια αναζητά έναν υποψήφιο για τη θέση  Advertisement & Social Media Coordinator. Στις αρμοδιότητες της θέσης συμπεριλαμβάνεται η διαχείριση διαφημιστικών πλάνων, ο έλεγχος διαφημιστικών προγραμμάτων, ο συντονισμός και διαχείριση των Social Media και των sites της εταιρείας, καθώς και η οργάνωση και ο συντονισμός ενεργειών Marketing. Στείλε την αίτησή σου τώρα!

Υπάλληλος για τμήμα Κρατήσεων @ OIA MARE VILLAS

Το ηλιοβασίλεμα είναι η απόδειξη ότι ένα τέλος μπορεί να είναι πολύ όμορφο. Όμως, η ανατολή από το ξενοδοχείο OIA MARE VILLAS είναι σίγουρα η απόδειξη ότι ένα νέο ξεκίνημα είναι το ομορφότερο! Για αυτό στείλε τώρα την αίτησή σου για τη θέση στο τμήμα κρατήσεων!

Υπάλληλος Υποδοχής @ Troulis Royal Collection

Απολαμβάνεις τα καλοκαίρια σου στην Κρήτη; Δεν την έχεις επισκεφθεί ποτέ και θέλεις να πάρεις μια γεύση από το κρητικό καλοκαίρι; Αν η απάντησή σου είναι ναι σε μία από τις δύο ερωτήσεις και έχεις πτυχίο στα τουριστικά, καλή γνώση της αγγλικής, γερμανικής και γαλλικής γλώσσας, εμπειρία δύο ετών σε αντίστοιχη θέση σε ξενοδοχείο 4* ή 5*, καθώς και γνώση του προγράμματος OPERA τότε δεν μένει τίποτα άλλο από το να στείλεις την αίτησή σου τώρα για τη θέση του υπαλλήλου υποδοχής στο ξενοδοχείο Troulis Royal Collection στο Ρέθυμνο!

Τεχνικοί Ιατρικών Μηχανημάτων ή Ηλεκτρονικοί @ P. Zafiropoulos S.A.

Η εταιρεία P. Zafiropoulos Α.Ε. αναζητά Τεχνικούς Ιατρικών Μηχανημάτων ή Ηλεκτρονικούς για τη στελέχωση των τμηματων service/εφαρμογών και πωλήσεων αναλυτικών οργάνων και αντιδραστηρίων για την Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Απαιτείται η άριστη γνώση Αγγλικών. Προϋπηρεσία και μεταπτυχιακές σπουδές θα συνεκτιμηθούν. Στείλε την αίτησή σου τώρα!

Κάνε την εγγραφή σου στο CollegeLink!

Σχόλια