Ο Σάκης Τανιμανίδης υποδέχτηκε τους λάτρεις της εικονικής πραγματικότητας σε ένα all day event γεμάτο αδρεναλίνη και μοναδικές στιγμές

Το ViRtuality, ο καινοτόμος χώρος που προσφέρει συναρπαστικές εμπειρίες εικονικής πραγματικότητας διοργάνωσε ένα δωρεάν all day experience καλώντας το κοινό να εξερευνήσει τον κόσμο της εικονικής πραγματικότητας.

Το κατάστημα που βρίσκεται στην κεντρική είσοδο του The Mall Athens στο Μαρούσι, άνοιξε τις πόρτες του προσκαλώντας το κοινό να δοκιμάσει μοναδικά VR παιχνίδια και να ζήσει δυνατές συγκινήσεις. Ο Σάκης Τανιμανίδης ήταν εκεί για να μυήσει μικρούς και μεγάλους στον κόσμο της εικονικής πραγματικότητας και να τους συστήσει την νέα άφιξη στο κατάστημα, τον προσομοιωτή πτήσης VR Flight Plus, που υπόσχεται μια μοναδική shooting εμπειρία χωρίς όρια.

Το κοινό που επισκέφτηκε το ViRtuality, είχε επιπλέον την ευκαιρία να δοκιμάσει το  HURRICANE 360 VR και να ζήσει μια συναρπαστική εμπειρία διαδρομής Roller Coaster, με δυνατότητα περιστροφής 360 μοιρών! Παράλληλα, είχε τη δυνατότητα να ζήσει  15 λεπτά  έντονης αδρεναλίνης επιλέγοντας ανάμεσα από 12 διαφορετικά VR Games που βρίσκονται στις τρεις ειδικά διαμορφωμένες VR Zones.

Το Σάββατο, 14 Δεκεμβρίου, το ViRtuality διοργάνωσε ένα μοναδικό all day live VR experience και παρουσίασε στο κοινό το καινούριο παιχνίδι VR Flight Plus!

Ο πολυχώρος του ViRtuality, μέλος του ομίλου Enthoosia, προσφέρει εμπειρίες εικονικής πραγματικότητας που συναρπάζουν και τους πιο απαιτητικούς καθώς εκεί θα βρουν αμέτρητες επιλογές VR παιχνιδιών τελευταίας τεχνολογίας. Αποτελεί έναν πραγματικά μοναδικό και καινοτόμο προορισμό για νέες εμπειρίες και ψυχαγωγία με τους φίλους και την οικογένεια.

 

Ωράριο Λειτουργίας:

Κυριακή έως Πέμπτη: 14:00 – 22:00

Παρασκευή : 14:00 – 00.00

Σάββατο: 12:00 – 00:00

Τιμές εισιτηρίων:

  • Single ViRtuality Experience: 7€
  • Combo of 2 ViRtuality Experiences: 10€
  • Combo of 3 ViRtuality Experiences: 12€
  • Combo of 4 ViRtuality Experiences: 14€
  • Combo of 5 ViRtuality Experiences: 15€

 

Μάθετε περισσότερα στο https://www.virtualityathens.gr/

 

Σχετικά με τον όμιλο Enthoosia:

 

Ο όμιλος Enthoosia ιδρύθηκε το 2018 από τον Μίλτο Καμπουρίδη και τον Σάκη Τανιμανίδη και δραστηριοποιείται στη βιωματική διασκέδαση. Όπως ορίζει και η ετυμολογία της λέξης, το όραμα του ομίλου Enthoosia είναι να αναπτύσσει και να λειτουργεί επιχειρήσεις που παρέχουν αξιομνημόνευτες και εκπαιδευτικές εμπειρίες που προκαλούν ενθουσιασμό. Παράλληλα, επιδιώκει να εξελίσσει συνεχώς τις δραστηριότητές του, δημιουργώντας καινούριες,  καινοτόμες εμπειρίες.

Ο όμιλος Enthoosia είναι Master Franchisor του brand Museum of Illusions, τον πιο καινοτόμο χώρο στον τομέα της βιωματικής ψυχαγωγίας, έχοντας δικαιώματα franchise για 20 χώρες. Επίσης, στον όμιλο ανήκουν το brand ViRtuality, ένας πολυχώρος εικονικής πραγματικότητας στο εμπορικό κέντρο The Mall Athens και το ταξιδιωτικό πρακτορείο World Party Traveller.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφτείτε τον ιστότοπο https://www.enthoosia.com/

Σχόλια