Όταν αναζητάς το σωστό επάγγελμα για σένα και τη διαδρομή που θα σε οδηγήσει σε αυτό, ένα σημαντικό μέρος της πληροφόρησης που πρέπει να έχεις, μπορείς να το βρεις στο CollegeLink!

Κάνε την εγγραφή σου στο CollegeLink!

International Business Coordinator @Goody’s AE

Αν θες να απογειώσεις κι εσύ την καριέρα σου, αυτή θέση σε αφορά άμεσα!H εταιρία Goody’s AE κατέχει ηγετική θέση στην ελληνική αγορά της εστίασης και διακριτή θέση στις αντίστοιχες δυνάμεις του κλάδου στην Ευρώπη με την παραγωγή και διάθεση προϊόντων μέσω της αλυσίδας εστιατορίων Goody’s και της αλυσίδας Flocafé καθώς και μέσω της παροχής υπηρεσιών μαζικής εστίασης (catering). Στείλε την αίτηση σου τώρα!

Junior Graphic Designer @CELESTINO

Η CELESTINO, η μεγαλύτερη Ελληνική εταιρεία γυναικείας ένδυσης, αναζητά έναν δημιουργικό Junior Graphic Designer με σύγχρονες γνώσεις, για μόνιμη απασχόληση στο σχεδιαστικό τμήμα.

Στη CELESTINO αγαπάνε τη μόδα, κάνουν μεγάλα όνειρα και απολαμβάνουν να εργάζονται σε ένα ταχύρρυθμα εξελισσόμενο περιβάλλον. Αν θες να γίνεις μέλος της ομάδας τους, στείλε την αίτηση σου τώρα!

Γίνε Σύμβουλος Εξυπηρέτησης & Τεχνικής Υποστήριξης Εταιρικών & Επιχειρησιακών Πελατών @Cosmote e-Value

Η Cosmote e-Value, μέλος του Ομίλου ΟΤΕ, παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες Contact Center, περίπου πάνω από 20 χρόνια στην Ελλάδα, ενώ από το 2014 έχει ιδρύσει την e-Value International στη Ρουμανία. Με εγκαταστάσεις σε Αθήνα, Ξάνθη και άλλες πόλεις της Ελλάδας, άρτια τεχνολογική υποδομή και σχεδόν 6.500 καταρτισμένα στελέχη, προσφέρει όλο το φάσμα των υπηρεσιών εξυπηρέτησης πελατών, σε 24ωρη βάση 365 μέρες το χρόνο. Προσφέρουν άμεσα ευκαιρίες 8ωρης απασχόλησης μέσω συνεργαζόμενων εταιριών σε διάφορες θέσεις εργασίας. Η παρούσα θέση αφορά Τηλεφωνική εξυπηρέτηση και τεχνική υποστήριξη εταιρικών και επιχειρησιακών πελατών με στόχο την ενημέρωση και επίλυση θεμάτων εμπορικής και τεχνικής φύσεως. Στείλε την αίτηση σου τώρα!

CollegeLink

Project Manager (Chemist or Pharma) @NATURA PHARM

Μια μοναδική ευκαιρία σε περιμένει! Η Natura Pharm είναι εταιρεία διανομής, ανάπτυξης και παραγωγής καλλυντικών και ιατροτεχνολογικών προϊόντων με ηγετική θέση στον κλάδο της. Η αποστολή τους, η παροχή αξιόπιστων και καινοτόμων προϊόντων που προάγουν την υγεία και την ασφάλεια των ανθρώπων που τα χρησιμοποιούν. Αναζητούν χημικό μηχανικό, χημικό ή φαρμακοποιό ως Project Manager να ενταχθεί στην ομάδα τους. Στείλε την αίτηση σου τώρα!

Σύνταξη, Υποβολή και Διαχείριση Επενδυτικών Προτάσεων @PK CONSULTING GROUP

H Pk Consulting Group, αναζητά στέλεχος για την κάλυψη θέσης στα γραφεία της στην Αθήνα, για Σύνταξη, Υποβολή και Διαχείριση Επενδυτικών Προτάσεων Υπαγωγής στον Αναπτυξιακό Νόμο και σε Προγράμματα του ΕΣΠΑ. Αν διαθέτεις τα παρακάτω προσόντα τότε πολύ σύντομα θα κλείσεις την πρώτη σου συνέντευξη, πτυχίο ΑΕΙ / TEI Οικονομικής Κατεύθυνσης, τουλάχιστον 2ετή εμπειρία στη Σύνταξη, Υποβολή και Διαχείριση Σχεδίων στον Αναπτυξιακό Νόμο και σε Προγράμματα του ΕΣΠΑ, άριστη γνώση της αγγλικής γλώσσας καθώς και άριστη γνώση χειρισμού εφαρμογών MS Office (Word, Excel, Power Point, Internet). Στείλε την αίτηση σου τώρα!

Consultant @EEO GROUP

Μια ακόμα ευκαιρία ευκαιρίας για σένα! Η EEO Group είναι μια από τις ηγετικές εταιρείες συμβούλων με μεγάλη εμπειρία στους τομείς του ανθρώπινου δυναμικού, της εκπαίδευσης κ.ά. Στείλε την αίτηση σου τώρα!

Software developer-Customer Support @Data Design P.C.

H DATA DESIGN εταιρεία που αναπτύσσει εφαρμογές κυρίως στον χώρο της υγείας, αναζητά στελέχη σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη για θέσεις Software Developer και Software Support για την εξυπηρέτηση των πελατών της. Στείλε την αίτηση σου τώρα!

ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΛΙΑΝΙΚΗΣ ΠΩΛΗΣΗΣ @MOTOKINISI

Κάθε άντρας γοητεύεται από τις μηχανές ή θα ήθελε να οδηγήσει τη δική του! Πως θα σου φαινόταν να εργαζόσουν σε ένα περιβάλλον με μηχανές; Η Μοτοκίνηση με παρουσία 40 χρόνων στον χώρο της μοτοσυκλέτας, επιθυμεί να διευρύνει την ομάδα της και να προσλάβει Υπάλληλο Λιανικής Πώλησης. Στείλε την αίτηση σου τώρα!

Εξωτερικός Πωλητής Επαγγελματικού Εξοπλισμού @Paraskevas Automotive Equipment

Για σένα που σε τρελαίνουν τα αυτοκίνητα, η εταιρεία Paraskevas, σου προσφέρει αυτό που αναζητάς! Η εταιρεία Paraskevas εισάγει και διαθέτει στην Ελληνική αγορά μηχανολογικό εξοπλισμό και εργαλεία υψηλής ποιότητας και κορυφαίας αξιοπιστίας. Είναι γνωστή στην αγορά για το σχεδιασμό και εξοπλισμό Συνεργείων, Φανοποιείων-Βαφείων, Βουλκανιζατέρ, Πλυντηρίων, Πάρκινγκ καθώς και Βιομηχανικών χώρων. Αντιπροσωπεύει επώνυμα εργοστάσια της Ευρώπης και θεωρείται σήμερα η πιο σημαντική εταιρεία στο χώρο της. Η εταιρεία Paraskevas Automotive Equipment ζητά Εξωτερικό Πωλητή Επαγγελματικού Εξοπλισμού για να γίνει μέλος της ομάδας της! Μπες στην ομάδα της! Στείλε την αίτηση σου τώρα!

DIGITAL MARKETING @Arion Plus

Η εταιρία ARION PLUS δραστηριοποιείται στο χώρο της Μελέτης, Σχεδίασης, Εγκατάστασης και Συντήρησης Συστημάτων Ασφαλείας, τα οποία περιλαμβάνουν Συστήματα Ελέγχου Φυσικής Πρόσβασης, Συναγερμών, Πυρανίχνευσης, Κλειστών Κυκλωμάτων Τηλεόρασης, ακτινοσκοπικών συσκευών ανίχνευσης αποσκευών κλπ. Η Εταιρεία Συστημάτων Ασφαλείας στο Μαρούσι ζητά DIGITAL MARKETING με γνώσεις υπολογιστών και προγραμματισμού (βάσεις δεδομένων). Στείλε την αίτηση σου τώρα!

Κάνε την εγγραφή σου στο CollegeLink!

Δες όλες τις ανοιχτές θέσεις εργασίας στο CollegeLink!

Σχόλια