Το Pop Up disABILITY AWAREness escape room είναι ένα διαδραστικό παιχνίδι, που στόχο έχει την επίτευξη παγκόσμιας ισότητας.

Η KINITRO και το βιωματικό εργαστήρι εξοικείωσης με την Αναπηρία, Labyrinth of Senses, σε συνεργασία με το Erasmus Student Network Greece, διοργανώνουν ένα διαδραστικό Pop Up disABILITY AWAREness escape room,  αυτή την Κυριακή 24/11 από τις 12:00-18:00, στην Άτλαντος 22 στα Κάτω Πατήσια, πλησίον του σταθμού.

Στόχος τους, να φέρουν την κοινότητα Erasmus+ και τους ντόπιους σε αλληλεπίδραση, σε ένα δημιουργικό, ασφαλές περιβάλλον μάθησης, μέσα από τη Μη Τυπική Εκπαίδευση.

Άραγε εσύ θα ανταποκριθείς στις προκλήσεις και θα ξεπεράσεις τα εμπόδια στην προσπάθειά σου να δημιουργήσεις έναν κόσμο ισότητας, χωρίς περιορισμούς;

 

Η εκδήλωση έχει χρηματοδοτηθεί από τον οργανισμό ESAA (Erasmus+ Student and Alumni Alliance), που φέρνει κοντά την Erasmus Mundus Students and Alumni Association (EMA), το Erasmus Student Network (ESN), το garagErasmus (gE) και το OCEANS Network.

Η πρωτοβουλία αυτή φέρνει σε επαφή όλους τους φοιτητές ανταλλαγής, που υποστηρίζονται οικονομικά από την Ευρωπαϊκή Ένωση. Έτσι, δημιουργείται μια δυναμική πλατφόρμα δικτύωσης, επαγγελματικής ανέλιξης και διαπολιτισμικής μάθησης. Παράλληλα, προωθούνται η Ευρωπαϊκή Ανώτατη Εκπαίδευση και η παγκόσμια συνεργασία.

Η είσοδος είναι δωρεάν!

Σχόλια