Στο CollegeLink όλα αρχίζουν! Πολλοί νέοι μέσω της πλατφόρμας μας βρήκαν την δουλειά των ονείρων τους! Γνώρισε κι εσύ τον κόσμο του CollegeLink και ίσως είσαι εσύ ο επόμενος που θα γράψει τη δική του ιστορία!

Κάνε την εγγραφή σου στο CollegeLink!

Junior E-Commerce Coordinator @Achilleas Accessories

H Achilleas Accessories ξεκίνησε την πορεία της το 1978, ιδρύοντας το περίφημο “μαντηλάδικο” της οδού Κολοκοτρώνη, το πρώτο στην Αθήνα. Σε λίγα μόνο χρόνια και διανύοντας μια εντυπωσιακή αναπτυξιακή πορεία εξελίχθηκε στην πρώτη εταιρία στην Ελλάδα που ασχολείται με το αξεσουάρ. Το αποκορύφωμα της εντυπωσιακής αναπτυξιακής πορείας της εταιρείας ήρθε το 2008, όταν η Achilleas Accessories τιμήθηκε με το βραβείο “Famous Brand” από την “TRADELINK- Reputation Research & Consultancy”, έπειτα από εκτενή έρευνα που πραγματοποιήθηκε με σκοπό να καθοριστούν οι πιο αναγνωρίσιμες μάρκες.Η Achilleas Accessories αναζητά JUNIOR Ε-Commerce Coordinator για το τμήμα του ηλεκτρονικού εμπορίου, τη διαχείριση e-shop καθώς και του ERP του achilleasaccessories.gr. Στείλε την αίτηση σου τώρα!

Ζητείται Μηχανικός @Group Science

Ξεκίνα την καριέρα σου εδώ! Η επιχείρησή Group Science δραστηριοποιείται στα ακόλουθα Πεδία-Τομείς, Αcoustics (πρώην Acoustic Science), SafeCargo (πρώην SafeCargo) και Re-Energy. Η εταιρία ενδιαφέρεται για μόνιμη συνεργασία με μηχανικό που διαθέτει γνώση, εμπειρία και ενδιαφέρον να εργαστεί στο πεδίο της Ασφάλειας, στην εσωτερική διαχείριση και μεταφορά (επικινδύνων =ADR και μη ) εμπορευμάτων. Η θέση αφορά σε τεχνικό σύμβουλο-μηχανικό. Στείλε την αίτηση σου τώρα!

Financial Analyst @Landis+Gyr SA

Νέα επαγγελματική ευκαιρία ως Financial Analyst! Η Landis+Gyr είναι ο παγκόσμιος ηγέτης ολοκληρωμένων λύσεων συστημάτων διαχείρισης ηλεκτρικής ενέργειας, φυσικού αερίου, θέρμανσης/ψύξης νερού. Από το 1896, η εταιρεία υποστηρίζει τους πελάτες της στην αντιμετώπιση των λειτουργικών και ρυθμιστικών προκλήσεων, καθώς και των προκλήσεων που σχετίζονται με τους καταναλωτές, εφαρμόζοντας τα πλεονεκτήματα και οφέλη της τεχνολογίας. Στείλε την αίτηση σου τώρα!

MECHANICAL ENGINEER @ROI S.A.

Η ΡΟΗ Α.Ε.Β.Ε. ιδρύθηκε στα τέλη της δεκαετίας του ’70 αρχικά για τον σκοπό της προμήθειας αντλιών γεωτρήσεων άρδευσης – ύδρευσης. Πολύ σύντομα όμως εξελίχθηκε σε πρωτοπόρο εταιρεία αντλιών υγρών καλύπτοντας όλο το φάσμα των εφαρμογών άντλησης. Θες να εξελιχθείς ως Μηχανολόγος-Μηχανικός Πωλήσεων για τη στελέχωση του τμήματος πωλήσεων; Μπες στην

ομάδα της ROI S.A! Στείλε την αίτηση σου τώρα!

HR Administrator @Alfaomega S.A.

Η ΑΛΦΑ ΩΜΕΓΑ Α.Ε., δραστηριοποιείται στον χώρο της εφοδιαστικής αλυσίδας (logistics) του φαρμάκου. Πρόκειται για μια αμιγώς ελληνική εταιρεία, που ιδρύθηκε το 2008 στο Κρυονέρι της Αττικής. Η ταχύτατη ανάπτυξή της την οδήγησε, μέσα στο 2012, σε νέες, άνετες, υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις στον Ασπρόπυργο Αττικής. Ο/Η υποψήφιος θα αναφέρεται στον HR Manager και θα παρέχει υποστήριξη σε όλο το φάσμα των διαδικασιών της Διεύθυνσης Ανθρώπινου Δυναμικού με στόχο την εξασφάλιση της ομαλής εργασίας, άμεσης ανταπόκρισης στα αιτήματα του προσωπικού, τήρηση των διαδικασιών της εταιρίας και εναρμόνιση της εταιρίας με την εργατική νομοθεσία. Στείλε την αίτηση σου τώρα!

Web Developer @Petas.gr

Ύστερα από 30 χρόνια επιτυχούς δραστηριότητας στον τομέα των ταξιδιών αναψυχής, των επαγγελματικών ταξιδιών και της διοργάνωσης συνεδρίων το γραφείο ΑΛΤΑΙΡ ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ Α.Ε. πήρε τη μεγάλη απόφαση να προεκτείνει την πολύτιμη πείρα του και στο χώρο των on line πωλήσεων τουριστικών υπηρεσιών δημιουργώντας το εύχρηστο και λειτουργικό web site www.petas.gr. Μπες στην ομάδα του Petas.gr και δες το μέλλον σου να αλλάζει! Στείλε την αίτηση σου τώρα!

JUNIOR ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ (κωδ: ΟCΤ19) @VK PREMIUM LTD

Θες να γίνεις Σύμβουλος Επιχειρηματικών Προγραμμάτων, η VK PREMIUMΗ σου δίνει την ευκαιρία! VK PREMIUM ιδρύθηκε το 2007, στην Αθήνα, με στόχο την παροχή εξειδικευμένων υπηρεσιών σε επιχειρήσεις και οργανισμούς του Ιδιωτικού και του Δημόσιου τομέα. Η συνέπεια και η προσήλωση στην ποιότητα έχουν αναδείξει την εταιρεία σε μία από τις κορυφαίες εταιρείες παροχής συμβουλευτικών υπηρεσιών στην Ελλάδα. Στείλε την αίτηση σου τώρα!

Digital Marketing Specialist @TOOL

Σε ενδιαφέρει ο τομέας του Digital Marketing; Αυτή η θέση σε αφορά! Η Tool δραστηριοποιείται από το 2001 στο χώρο ολοκληρωμένων υπηρεσιών υψηλής τεχνολογίας σε τρεις βασικές κατευθύνσεις:Web design και development: custom design, σύνθετα websites και eshop, Digital marketing: Social Media, SEO, SEM, Email Marketing, Copywriting και Application development: mobile applications, multimedia, custom applications. Στείλε την αίτηση σου τώρα!

Junior Graphic Designer for digital media @Digitale

Είναι μια εταιρία Digital Marketing που βοηθάει Β2Β επιχειρήσεις και εταιρίες παροχής υπηρεσιών να εκπαιδευτούν, να ξεχωρίσουν και να αναπτυχθούν. Είναι περήφανοι γιατί ανήκουν στους Google Partners, είναι Facebook Ads Blueprint Certified καθώς και Πιστοποιημένοι Εισηγητές Social Media! Γνώρισε και εκπαιδεύσου δίπλα σε επαγγελματίες του χώρου και κάνε τη

διαφορά! Στείλε την αίτηση σου τώρα!

Linux/Systems Administrator @WIDE Services

Το ήξερες ότι το όνομα της εταιρείας «Γουάϊντ Σέρβισις», όπου στα Αγγλικά ο τίτλος είναι “WIDE Services”, προήλθε από την ένωση των λέξεων «Web Innovation and Elearning Services» δηλαδή «Καινοτόμες Υπηρεσίες Διαδικτύου και Ηλεκτρονικής Μάθησης. Η WIDE Services είναι μια εταιρεία που παρέχει ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών στο τομέα της ηλεκτρονικής μάθησης. Το βασικό της χαρακτηριστικό είναι οι καινοτόμες και δημιουργικές ιδέες των μελών της για έργα που αφορούν το web γενικότερα και το E-learning ειδικότερα. Η ομάδα ειδικών της μπορεί να παρέχει εξειδικευμένες υπηρεσίες Moodle, ως Moodle Partner εταιρεία – η μοναδική αναγνωρισμένη στην Ελλάδα και την Κύπρο-, και να προσφέρει λύσεις προκειμένου να βοηθήσει οργανισμούς, εταιρείες και ιδιώτες να επιτύχουν τους στόχους τους και να υλοποιήσουν τα όνειρά τους μέσα από το μαγικό κόσμο του Moodle, του μεγαλύτερου ανοιχτού λογισμικού συστήματος διαχείρισης μάθησης (LMS) σε παγκόσμιο επίπεδο. Μην καθυστερείς! Στείλε την αίτηση σου τώρα!

Κάνε την εγγραφή σου στο CollegeLink!

Δες όλες τις ανοιχτές θέσεις εργασίας στο CollegeLink!

Σχόλια