Παλιό Αμαξοστάσιο ΟΣΥ, 26, 27 & 28 Σεπτεμβρίου

Το Skywalker.gr διοργανώνει το Education Festival 2019, μια καινοτόμο δράση, μια μοναδική εμπειρία, με αντικείμενο τη βιωματική εκπαίδευση.

Tην Πέμπτη 26 ως και το Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου σας περιμένουμε στο Παλιό Αμαξοστάσιο ΟΣΥ για να περιπλανηθούμε μαζί στη χώρα της βιωματικής μάθησης με ξεναγό το συναίσθημα, την εμπειρία, το βίωμα, τη φαντασία, το παιχνίδι.

Η είσοδος είναι ελεύθερη για τους επισκέπτες.

Ο σκοπός του Education Festival 2019 είναι η ανάδειξη της αξίας της βιωματικής μάθησης και η παρουσίαση των εναλλακτικών προτάσεων στην εκπαίδευση από ιδιωτικούς και δημόσιους φορείς.

Education Festival 2019

Οι στόχοι του Education Festival 2019 είναι:

  • Η ενημέρωση του κοινού για τις τάσεις και τις διεξόδους που παρέχει η  βιωματική εκπαίδευση.
  • Η σύνδεση των βιωματικών σπουδών με την αγορά εργασίας και την ευζωία.
  • Η επαφή με τις νέες τεχνολογίες.
  • Η παρουσίαση εναλλακτικών προτάσεων και εκπαιδευτικών βιωματικών εργαλείων και μεθόδων από ιδιωτικούς και δημόσιους φορείς.
  • Η παρουσίαση ευκαιριών για επαγγελματικό προσανατολισμό και επαναπροσδιορισμό.
  • Η συνάντηση και η αλληλεπίδραση (networking) μεταξύ των φορέων και των κοινωνικών ομάδων που ασκούν πλήρως ή μερικώς τη βιωματική εκπαίδευση.
  • Ο εντοπισμός και η ανάπτυξη δεξιοτήτων μέσα από συναντήσεις με βιωματικές ευκαιρίες.

Το Education Festival 2019 ανοίγει διάπλατα την πόρτα του και περιμένει όλους όσοι:

Eίναι ακόμη στο λύκειο αλλά οι επιλογές του μηχανογραφικού «δεν τους φτάνουν» για όσα φαντάζονται για τον εαυτό τους.

Τελείωσαν το λύκειο και έχουν εισαχθεί στην ανώτατη  εκπαίδευση αλλά καταλαβαίνουν ότι το ενδιαφέρον τους και τα θέλω τους για γνώση δεν καλύπτονται μόνο από τις σπουδές τους και ψάχνουν κάτι «από καρδιάς».

Δεν έχουν περάσει στη δημόσια τριτοβάθμια εκπαίδευση και κατανοούν ότι δεν τέλειωσε τίποτα και το ταξίδι στη γνώση και την επαγγελματική αποκατάσταση συνεχίζεται με άλλους τρόπους.

Δεν έχουν εργασιακή εμπειρία αλλά αποφάσισαν σε μεγαλύτερη ηλικία να επανεκπαιδευτούν για να μπουν στην αγορά εργασίας.

Έχουν ένα επάγγελμα αλλά κάτι τους λείπει και θέλουν να δώσουν μια νέα ή μια επιπλέον επαγγελματική προοπτική στον εαυτό τους που να είναι επιτέλους πιο κοντά στα όσα θέλουν.

Από το φεστιβάλ δεν θα λείπουν δράσεις, καθώς και ψυχαγωγικά και εκπαιδευτικά δρώμενα, που θα πραγματοποιηθούν για την ανάδειξη επαγγελματικών και κοινωνικών δεξιοτήτων.

Στο κλείσιμο του φεστιβάλ το Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου θα διεξαχθεί τελετή απονομής τιμητικών διακρίσεων και η παρουσίαση του βιβλίου του Δημήτρη Μιχαηλίδη «Σκέψεις για την αγροτική ανάπτυξη», ένα πόνημα απαρτιζόμενο από κείμενα για την αγροτική ανάπτυξη, που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Στέντορας.

Για το αναλυτικό πρόγραμμα και τις αιτήσεις συμμετοχής μπορείτε να επισκεφθείτε το https://festival.edu.gr/.

Επιπλέον, μπορείτε να δείτε το video του Education Festival 2019 σε αυτό το link.

Η διοργάνωση του φεστιβάλ πραγματοποιείται με την πολύτιμη συμβολή των:

Υπό την Aιγίδα: ΔΗΜΟΣ ΑΘΗΝΑΙΩΝ

Χορηγός: ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΝΕΑΠΟΛΙΣ ΠΑΦΟΥ,  ΘΕΩΡΗΜΑ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΑ

Υποστηρικτές: NEW YORK COLLEGE, ΚΕΜΕΛ – ΚΕΝΤΡΟ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΜΑΝΑΤΖΕΡ ΕΛΛΑΔΟΣ, TÜV AUSTRIA HELLAS, OXYZED, CAREER DESIGN, ICF GREECE CHARTER CHAPTER

Security Partner: GSS PRIVATE SECURITY

Gift Partners: EVA BEAUTY STUDIES, ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΨΥΧΟΓΙΟΣ, NEW YORK COLLEGE, ΙΙΕΚ ΑΛΦΑ, ΑΛΦΑ STUDIES, ΕΛΛΗΝΙΚH ΒΙΟΤΕΧΝΙΚH ΕΤΑΙΡΕIΑΔΙΠΛΑΡΕΙΟΣ ΣΧΟΛΗ, EUPHORIA, ΕΝΑΚΕΛΛΗΝΙΚΗ ΝΑΥΑΓΟΣΩΣΤΙΚΗ ΑΚΑΔΗΜΙΑ

Flower Partner: ΑΝΘΑΓΟΡΑ ΑΘΗΝΩΝ

Food & Drink Partners: ΔΙΩΝΗ – RAINBOW WATERS, BUFALA GELATO

Χορηγοί Επικοινωνίας: ΕΠΙΧΕΙΡΩ, ZOUGLA, THATS LIFE, POLITISONLINE, GOVA STILETO, SIGMA MEDIA GROUP, EDUADVISOR.GR, ΑΠΟΨΗ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΚΗΣ,  ECOZEN.GR, ENALLAKTIKOS.GR, ΔΥΝΑΜΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ, BUSINESS WOMAN, ΟΜΟΡΦΗ ΖΩΗ, FRAPRESS.GR, BULL MP.COM, BEASTYPRESS.COM, MΗΛΕΪΚΑ ΝΕΑ, SETTLE.GR, SKYWAKER EDUCATION, STENTORAS.GR

Site: https://festival.edu.gr/

Facebook Event:  https://www.facebook.com/events/2377645962303967/

YouTube Video: https://www.youtube.com/watch?v=eaUH9erTbXg

Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλώ, επικοινωνήστε: Μαίρη Κατσαπρίνη, Events Marketing Director, Skywalker.gr, 210 9730280, εσωτ. 208, mkatsaprini@skywalker.gr

Σχόλια