Tο Burger Fest 2019 στο Παλιό Αμαξοστάσιο στο Γκάζι τα έσπασε και μας έκανε να δοκιμάσουμε μερικά από τα πιο νόστιμα και ιδιαίτερα burger!

Για το Burger Fest 2019 γράφει η Δέσποινα Μπαράκη

To Burger Fest 2019 είχε για άλλη μια φορά τα πάντα. Κέφι, χορό, υπέροχα γλυκά και φυσικά μεγάλη ποικιλία σε burgers. Το επισκέφτηκα την τελευταία μέρα του δεύτερου τριημέρου και η αλήθεια είναι ότι από πολύ νωρίς περίμενε κόσμος για να μπει μέσα. Μέχρι τις 14:00 το μεσημέρι ο χώρος ήταν γεμάτος και οι ουρές είχαν σχηματιστεί και ώρα με την ώρα μεγάλωναν. 

Δες εδώ πως περάσαμε στο περσινό Burger Fest!

Αυτό που μας έκανε εντύπωση ήταν ο κόσμος, που είχε διάθεση να δοκιμάσει ιδιαίτερα burgers και όχι μόνο τα κλασικά, γι’ αυτό και οι περισσότεροι -όπως και εμείς- πρώτα κάναμε ένα γύρω για να δούμε όλα τα διαθέσιμα burger houses και τους καταλόγους τους.

Πολύχρωμα burger, με γεμιστό λουκάνικο, πανσέτα, κροκόδειλο, στρουθοκάμηλο και αγριόχοιρο ήταν μόλις λίγες από τις επιλογές. Φυσικά, δεν έλειπαν και τα κλασικά burgers συνοδευόμενα από πατάτες με cheddar.

Η παρέα μου δοκίμασε από το “Black Dagger” ένα ιδιαίτερο burger με μανιτάρι και ένα από το “Juicy Grill”, ενώ εγώ επέλεξα κάτι πιο ιδιαίτερο. Συγκεκριμένα, από το “Ο Χοντρός” ένα burger με γουρουνοπούλα, που ήταν πεντανόστιμο.

Και τα τρία burgers τα συνοδεύσαμε φυσικά με δροσερή μπύρα, υπό τους ήχους του dj, που οι επιλογές του ήταν ακριβώς ό,τι έπρεπε. Παρότι συνοδεύσαμε και με πατάτες τα burgers μας αποφασίσαμε να αφήσουμε λίγο χώρο για παγωτό και έτσι πήραμε από μια μπάλα τσιχλόφουσκα από το DaVinci.

Περάσαμε και φέτος φανταστικά με είσοδο μόλις 5 ευρώ (με μπύρα) και γι’ αυτό δεν είναι παράλογο που περιμένουμε το Burger Fest 2020, για να φάμε για άλλη μια φορά μερικά από τα πιο νόστιμα burgers της Ελλάδας!

Σχόλια