Να γιατί αξίζει να μην χάσεις το τελευταίο τριήμερο του Burger Fest 2019!

Για άλλη μια χρονιά μερικά από τα πιο καταξιωμένα εστιατόρια και burger houses της χώρας προσφέρουν τις δικές τους προτάσεις και μας καλούν στο Burger Fest 2019 να απολαύσουμε καταπληκτικά burger και μπύρες.

Φέτος, πάνω από 15 καταστήματα παρουσίασαν μοναδικές γευστικές  προτάσεις τόσο σε burgers όσο και σε sides, γλυκά και μοναδικά cocktails, ενώ οι 30.000 επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν μοναδικά burgers με όλες τις δυνατές επιλογές και συνταγές.

Μαύρος χοίρος, μοσχάρι, γουρουνοπούλα, προβατίνα και…κροκόδειλος έγιναν ανάρπαστα, καθώς και οι χορτοφαγικές επιλογές κέρδισαν και τους πιο απαιτητικούς κρεατοφάγους.

Και αν ακόμα δεν σε έχουμε πείσει σου βρήκα τέσσερις λόγους για τους οποίους αξίζει να μην χάσεις το δεύτερο τριήμερο!

1. Μπορείς να φας όσα burger θέλεις

Αν λατρεύεις τα burgers και τα προτιμάς από κάθε άλλο street food, το Burger Fest 2019 είναι μονόδρομος. Στο Αμαξοστάσιο μάλιστα θα μπορέσεις να βρεις ό,τι burger λαχταράς, ενώ θα μπορέσεις να δοκιμάσεις και διαφορετικές γεύσεις.

Δες εδώ: Πώς περάσαμε στο περσινό Burger Fest

2. Πάρε το ταίρι σου και βγείτε ένα διαφορετικό ραντεβού

Πεντανόστιμα burgers και μπύρες συνθέτουν το ιδανικό σκηνικό για εσάς που έχετε βαρεθεί να βγαίνετε ραντεβού μόνο για σινεμά και καφέ. Το Burger Fest δεν συμβαίνει κάθε ΠΣΚ, έτσι μη χάσεις την ευκαιρία να δοκιμάσεις ενδιαφέρουσες γεύσεις παρέα με το έτερον ήμιση.

Burger Fest 2019

3. Για να πιείς μπύρα

Είναι αλήθεια ότι δεν είναι για όλους, ωστόσο στο Burger Fest είναι μονόδρομος και δεν γίνεται να μην συνοδεύσεις το burger σου με μία.

4. Γιατί το καλοκαίρι τελείωσε

Αγαπάμε τα burger και προσωπικά αγαπώ και το γεγονός ότι το καλοκαίρι τελείωσε έτσι ήρθε η ώρα να αφήσεις τα καλοκαιρινά instagramable τοπία και να βγάλεις φωτογραφία τα γευστικότερα burger που κυκλοφορούν. Στο κάτω κάτω ξεκινάς διατροφή και γυμναστική από Δευτέρα!

Παρασκευή έως Κυριακή 20/21/22 Σεπτεμβρίου
Αμαξοστάσιο Ο.ΣΥ, Ερμού 1 & Πειραιώς, Γκάζι

Ώρες λειτουργίας:
Παρασκευή 17:00 – 01:00
Σαββάτο 13:00 – 01:00
Κυριακή 13:00 – 01:00

Σχόλια