Θέλεις να ξεφύγεις για λίγο από το mood της εξεταστικής;

Να απολαύσεις από κοντά τον αγαπημένο σου καλλιτέχνη/συγκρότημα; Ή απλά να κάνεις κάτι διαφορετικό με την παρέα σου; Εδώ σου έχουμε τις 10 τοπ συναυλίες του Ιουνίου για όλα τα γούστα! Ιδού η ευκαιρία για όλα!

Λοιπόν, έχουμε και λέμε:

Την Τρίτη 11 και την Τετάρτη 12 Ιουνίου, ο Γιάννης Χαρούλης θα βρίσκεται στο Θέατρο Βράχων «Μελίνα Μερκούρη» ξανασυστήνοντάς μας, μέσα από νέα αλλά και γνώριμα τραγούδια, την παραδοσιακή μουσική υπό σύγχρονους ρυθμούς.

συναυλίες του Ιουνίου

Ώρα έναρξης: 21.00

Το Release Athens Festival επιστρέφει δυναμικά στην Πλατεία Νερού για να εντυπωσιάσει με το line-up, όπου πρωταγωνιστές είναι μεγάλα ονόματα της διεθνούς σκηνής. Για τους φαν της metal (Manowear/14 Ιουνίου), της ροκ (New Order, Johnny Marr/16 Ιουνίου) αλλά και της ποπ (Hozier/23 Ιουνίου). Και αυτά είναι μόνο ένα μέρος του! Το αρνητικό; Οι…λίγο τσιμπημένες τιμές.

συναυλίες του Ιουνίου

Οι ”παλιοί” αγαπημένοι της ελληνικής ροκ Πυξ Λαξ, γιορτάζουν τα 30 χρόνια πορείας τους και Συνεχίζουν! Το ραντεβού είναι την Τρίτη 18 Ιουνίου στο Θέατρο Πέτρας, Σκηνή Μίνως Βολανάκης.

συναυλίες του Ιουνίου

Ώρα 21.30

Για τους λάτρεις του αυθεντικού τραγουδιού, η Γιώτα Νέγκα δε θα στερήσει την παρουσία και ερμηνεία της, αφού θα είναι την Τετάρτη 19 Ιουνίου στο Θέατρο Βράχων για να μαγνητίσει, να συγκινήσει και να μας ταξιδέψει.

συναυλίες του Ιουνίου

Ώρα έναρξης:21.30

Ο εναλλακτικός, μοντέρνος(και άλλα πολλά!) Κωστής Μαραβέγιας με το κέφι και την αστείρευτη ενέργεια και αισιοδοξία του θα μας ξεσηκώσει την Πέμπτη 20 Ιουνίου στην Πλατεία Νερού. Μαζί του: Λεμονιά Μπέζα, Θεανώ Σακαλίδου, Swinging Cats.

Ώρα έναρξης 21.30 *Προσοχή*Οι πόρτες ανοίγουν στις 18.00

Ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου καλεί τους νέους στην ηλικία και στην ψυχή στο Θέατρο Βράχων την Παρασκευή 21 Ιουνίου για να τραγουδήσουν μαζί τα ”Χαιρετίσματα”, τον ”Κουρσάρο” … αλλά και κομμάτια από τον νέο του δίσκο ”Μπλέξαμε”.

Ώρα έναρξης:21.30

Φυσικά, από τη λίστα μας δε θα μπορούσε να λείπει το Rockwave Festival, στο οποίο φέτος ενώνουν τις δυνάμεις τους η LP και ο ”ιππότης της ασφάλτου” Kavinsky αποδεικνύοντας ότι μουσική και στερεότυπα δεν πάνε μαζί.

Save the date! Σάββατο 22 Ιουνίου στις 19.00 στο Terra Vibe Park

Είσαι ρομαντική ψυχή; Ο Γιάννης Πάριος, με την αισθαντική ερμηνεία αλλά ταυτόχρονα στεντόρεια φωνή, θα βρίσκεται, για τους ερωτευμένους αλλά και για αυτούς που θέλουν να ερωτευτούν, στο Θέατρο Βράχων την Κυριακή 23 Ιουνίου.

Ώρα έναρξης:21.00

Mad! Στην περίπτωσή μας, 1 λέξη=1000 εικόνες! Μουσική, εντυπωσιακά live acts, λαμπερές παρουσίες. Όλα αυτά σε μία μοναδική βραδιά. Αν το χάσεις, έχασες!

27/06/19, Κλειστό Παλαιού Φαλήρου Tae Kwon Do, 20.00

To ποτ πουρί ολοκληρώνεται με άρωμα Eurovision! Η Κατερίνα Ντούσκα, η Ελληνοκαναδέζα φετινή εκπρόσωπός μας με το ξεχωριστό ηχόχρωμα, θα είναι την Κυριακή 30 Ιουνίου στο Θέατρο Βράχων «Μελίνα Μερκούρη»

Ώρα έναρξης:21.00

Όποια από τις συναυλίες του Ιουνίου και αν επιλέξεις να πας -μακάρι παντού- εμείς σου ευχόμαστε καλή διασκέδαση!

Πηγή φωτογραφιών: musicity.gr

Σχόλια