Το ΤhinkBiz Academy επιστρέφει για 3η συνεχόμενη χρονιά 17&18 Μαΐου στις εγκαταστάσεις της OTEAcademy και σε καλεί να γνωρίσεις από κοντά τον κόσμο της επιχειρηματικότητας.

Πρόκειται για μια πρωτοβουλία του ThinkBiz που πραγματοποιείται υπό την αιγίδα της ΕΑΣΕ και της Endeavor Greece, με αποκλειστικό platinum χορηγό την Β. ΚΑΥΚΑΣ Α.Ε. και Strategic Partner την .seize.

Τί είδαμε πέρυσι;

  • Με motto “StartUpping Your Way”, το περσινό event έδωσε το κίνητρο στους συμμετέχοντες να κάνουν την μετάβαση από το πανεπιστήμιο στον επιχειρηματικό χώρο.
  • Διαδραστικές ομιλίες και Workshops στις θεματικές Marketing, Sales, HR και IT.
  • Mock-Up Interviews και Networking.


Τί το ξεχωριστό θα δούμε όμως φέτος;

Κάνοντας scale-up από πέρυσι, αυτή την χρονιά με ένα πραγματικά βιωματικό 2ήμερο, οι συμμετέχοντες θα περάσουν από την θεωρία στην πράξη!
Δηλαδή;

  • Elevator Catalyst”: Στόχος του ThinkBiz Academy 2019 είναι να βρεις τον δικό σου καταλύτη, το ερέθισμα εκείνο που θα σε βοηθήσει να ρισκάρεις και να εξελιχθείς, ανατρέποντας τα δεδομένα γύρω σου. #FindYourCatalyst
  • Fire Chats, 1on1 Interviews, Panels και Open Discussions γύρω από τα all time classics (Marketing, Sales και HR) αλλά και τα νέα hot trends σε τομείς όπως το Artificial Intelligence, το Digital Transformation, η Ενέργεια και το E-Gaming.
  • Διαδραστικά activations, επιχειρηματικά παιχνίδια, personal branding tips και πολλά ακόμα σε περιμένουν για μια 360ᵒ εμπειρία.

Κλείσε εδώ το εισιτήριό σου μέσω του Viva και μην ξεχάσεις να επισκεφθείς το site και τη σελίδα μας στο Facebook.


#ThinkBizAcademy2019
Το event στηρίζει ως αποκλειστικός Platinum Sponsor η Β. ΚΑΥΚΑΣ Α.Ε., ως Major Sponsor η PeopleCert, ως Gold Sponsors η ERGO και ο Κωτσόβολος και ως Bronze Sponsors η Ogilvy, το Κέντρο Προετοιμασίας Μεταπτυχιακών Σπουδών Κουτσοδόντης, Ασφάλειαι Μινέττα, η ΜΕΓΑ και η Colgate.

Σχόλια