Μια παράσταση – πρόταση που δεν χάνεται!

Ύστερα από έναν άκρως επιτυχημένο πρώτο κύκλο εμφανίσεων στο Κρεμλίνο του Πειραιά, η Νατάσσα Μποφίλιου, ο Θέμης Καραμουρατίδης και ο Γεράσιμος Ευαγγελάτος με τα «Ελληνικά διάφορα», τη νέα τους παράσταση – πρόταση ταξίδεψαν στη Θεσσαλονίκη!

Αυτή η όμορφη παρεά ενωνει της δυνάμεις και έρχεται να μας ταξιδέψει με ένα μαγικό τρόπο. Κάνουν, δηλαδή, αυτό που εκείνοι επιθυμούν πραγματικά και ο κόσμος τους ακολουθεί.

Κυρίως γιατί νιώθει ότι γίνεται μέλος αυτής της ομάδας, αυτής της παρέας και για δει τη συγκεκριμένη παρέα μέσα από τα δικά της κομμάτια.

Για τρία Σάββατα, στις 6, 13 και 20 Απριλίου, η παράσταση που γοήτευσε το κοινό της Αθήνας και άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις για την τόλμη και την αρτιότητά της, παρουσιάστηκε και στο κοινό της Θεσσαλονίκης, στην Αποθήκη του Μύλου.

Αναμφισβήτητα, η Νατάσσα Μποφίλιου είναι μια από τις πιο όμορφες φωνές του ελληνικού ρεπερτορίου και συντροφιά των φοιτητικών μου χρόνων, η οποία πάντα με συνόδευε σε όλες τις στιγμές της ζωής μου.

Η συγκεκριμένη παρασταση –σαν μια ζεστή βραδιά στο σαλόνι του σπιτιού μας–  έχει ένα στόχο: να ξαναθυμηθούμε ποιοι είμαστε και να το τραγουδήσουμε παρέα.

Νατάσα Μποφίλιου

Η ίδια η Νατάσσα Μποφίλιου δήλωσε σε συνέντευξή της τα εξής:

«Νιώσαμε την ανάγκη να πάρουμε μια μικρή απόσταση από το προσωπικό μας ρεπερτόριό, να επιστρέψουμε στην εποχή της πιο αθώας σχέσης μας με τη μουσική και να θυμηθούμε όλα τα τραγούδια – σταθμούς που μας διαμόρφωσαν.»

»Εκπλήσσοντας, λοιπόν, ακόμα κι εμάς τους ίδιους, φτιάξαμε ένα πρόγραμμα – φόρο τιμής στους δημιουργούς και τους δίσκους της ελληνικής δισκογραφίας, που μας έμαθαν να αγαπάμε τη μουσική και τους ανθρώπους της.»

Νατάσα Μποφίλιου

Έχω την τύχη να έχω παρακολουθήσει σχεδόν όλες τις παραστάσεις της Νατάσσας -από τα φοιτητικά μου χρόνια και δεν θα σταματήσω να το λέω οτι ειλικρινά είναι μια μοναδική φωνή.

Μια φωνή, αθεράπευτα ρομαντική και γνήσια. Όλες οι παραστάσεις μοιάζουν σαν μια όμορφη ιστοριουλα ή μάλλον είναι.

Σκηνοθετημένη και προβαρισμένη από την αρχή μέχρι το τέλος για να μας παρουσιάσουν αυτό που ονειρεύτηκαν γι’ αυτή τη χρονιά. Προσωπικά πιστεύω ότι είναι ένας καλλιεργημένος άνθρωπος και αυτό το δείχνει μέσα από την μουσική της!

Σχόλια