Το πρώτο Φεστιβάλ Ευτυχίας έρχεται στη Θεσσαλονίκη

Με STAND UP COMEDY, INFO POINTS για τον εθελοντισμό και την ψυχική υγεία, ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ, ΔΡΑΣΕΙΣ και πολλά άλλα!

Ήρθε η ώρα να κάνουμε τη Θεσσαλονίκη πιο χαρούμενη!

Την Τετάρτη 20 Μαρτίου 2019, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ευτυχίας, το InfinityGreece.Com διοργανώνει το “Τσίμπα ένα Χαμόγελο – Φεστιβάλ Ευτυχίας!” στον πολυχώρο WE στις 20:00, όπου μοιράζουμε χαρούμενα vibes και χαμόγελα σε όσους το έχουν ανάγκη!

Θα προηγηθεί pre-event το Σάββατο 16 Μαρτίου 2019 για να μοιράσουμε χαμόγελα σε καταστήματα, σχολές και επιχειρήσεις, με αφετηρία τα καταστήματα Harry’s Spot στην Αγγελάκη 8, στη 13:00.

Σκοπός του φεστιβάλ είναι σε πρώτο επίπεδο να γνωστοποιήσει στους νέους την ύπαρξη της παγκόσμιας ημέρας ευτυχίας αναδεικνύοντας έτσι τη σημαντικότητα της ψυχικής υγείας και να τους εμπνεύσει δημιουργικά για μία πιο χαρούμενη ζωή!

Οι χρήστες μπορούν ακόμη, μπαίνοντας στο minisite της εκδήλωσης να μοιραστούν ανώνυμα αυτό που τους κάνει χαρούμενους, κάνοντας κλικ στο κουμπί “HappyMe” και συμπληρώνοντας την αντίστοιχη φόρμα.

Η δράση συμμετείχε στην ανοιχτή ψηφοφορία της ΚΕΔΗΘ στο πλαίσιο του “Συμμετοχικού Προϋπολογισμού για τη Νεολαία 2019” όπου και επιλέχθηκε.

Ως εκ τούτου, φέτος το φεστιβάλ πραγματοποιείται με την υποστήριξη της ΚΕΔΗΘ (Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Θεσσαλονίκης).

Σχόλια