Το Superfly cafe κλείνει 6 χρόνια ζωής και το γιορτάζει δεόντως!

Stand Up comedians, dj set από τους καλύτερους της Αθήνας, αλλά και της Θεσσαλονίκης, φωνάρες σε live sessions και φυσικά θέρμη και κεράσματα στο Superfly φυσικά!

Τα πάρτι επισήμως ξεκινάνε την Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου. Αλλά οι ιδιοκτήτες του Superfly cafe, όντας φαν της καλής κωμωδίας, δεν μπορούσαν να μην διοργανώσουν ένα All Star Stand Up. Αρχής γενομένης, λοιπόν, από την Πέμπτη 7 Φεβρουαρίου το Superfly cafe bar ξεκινάει τους εορτασμούς για τα 6 γενέθλια του. Την παρουσίαση του open mic έχει αναλάβει ο μετρ του stand up Αλέξανδρος Χαριζάνης ο οποίος μας είπε για αυτό:

Το Open Mic της Πέμπτης θα είναι στην ουσία μια ιδιαίτερη best of παράσταση για τα γενέθλια του Superfly. Θα ακούσουμε κείμενα από κωμικούς που, αφού τα έχουν δοκιμάσει σε open, τα φέρνουν τα τελευταία 4 χρόνια στη σκηνή του Superfly, ζεστά και φρεσκοφουρνιστά. Εξάλλου το μαγαζί αποτελεί στέκι της κωμωδίας, οπότε δεν θα μπορούσαμε να λείπουμε από τους εορτασμούς!

Συνεχίζουμε την Παρασκευή στις 8 με τον μουσικοσυνθέτη και dj, εκ Θεσσαλονίκης προερχόμενο, Mount Ten. Hip hop, funk, soul και Rock ήχοι με σκοπό (με δικά του λόγια) να κάνει το κεφάλι να κουνιέται:

“Πραγματικά χαίρομαι που θα ξεκινήσω το 3ήμερο πάρτι γι’ αυτό το μαγαζί. Μ’ αρέσει αυτό το οικογενειακό φιλικό βάιμπ και παρόλο που μένω Θεσσαλονίκη τα τελευταία 12 χρόνια το σούπερ είναι από τα αγαπημένα μου μαγαζιά στην Ελλάδα!

Τι θα ακούσουμε στο set της Παρασκευής;

Κοίτα ποτέ δεν ξέρεις ακριβώς τι θα παίξεις, γιατί εμένα μου αρέσει να κοιτάω και τον κόσμο σε τι ανταποκρίνεται περισσότερο.

Γενικά μ’ αρέσει να κάνω περάσματα από πολλά «είδη» μουσικής, ο μοναδικός παράγοντας για μένα που χρειάζεται ένα κομμάτι για να το παίξω είναι να έχει γκρουβ.

Δεν με πολυενδιαφέρει τι «είδος» θα είναι: Funk, Soul, Hip Hop, Jazz, Rock. Αν έχει γκρουβ και κάνει το κεφάλι μου να κουνιέται, τότε παίζεται και τα κεφάλια του κόσμου φυσικά. Απλά αν δεν μου αρέσει πρώτα έμενα κάτι δεν πρόκειται να το παίξω, γιατί αν δεν το διασκεδάσω εγώ, δεν θα το διασκεδάσει ούτε ο κόσμος πιστεύω.

Σάββατο 9 και απόβραδο και τα dexx καταλαμβάνει ο γνωστός ράπερ Soulnek παρέα με τον Dj NoOne. Ο Soulnek που φημίζεται για τα άκρως funk και fan set του τόνισε για το πάρτι του Σαββάτου.
“Χαίρομαι πάρα πολύ που παίζω στο γενέθλιο πάρτι του Superfly, γιατί είμαι εκεί από την πρώτη μέρα λειτουργίας του. Τα παιδιά είναι φίλοι καλοί από παλιά και εξ αρχής με κάνανε να το αισθανθώ το Superfly σπίτι μου. Το Σάββατο θα παίξω με τον NoOne που είναι καινούργιος στα dj set, αλλά έχει τρομερές μουσικές γνώσεις. Θα είναι ένα φουλ χορευτικό σετ -καθαρό πάρτι- πάντα σε φανκ-σοουλ-χιπ χοπ ήχους!
Οι εορτασμοί για τα γενέθλια του Superfly κλείνουν την Κυριακή 10/02. Στο φινάλε του τριημέρου στα dexx θα ανέβει ο MCD που θα συνοδεύεται από τις υπέροχες φωνές των Idra Kayne & Alida Soul Mama. Η αγαπημένη Κυρία της σόουλ μουσικής στην Ελλάδα, Idra Kanye δήλωσε:
“Την Κυριακή θα ακούσετε σίγουρα τραγούδια από την προσωπική μου δισκογραφία, αλλά και πολύ αγαπημένα μου κομμάτια από τη διεθνή hiphop, soul και r’n’b σκηνή. Με Mcd και Alida είναι η πρώτη φορά που θα συμπράξουμε. Τρεις φίλοι μαζί, σίγουρα κάτι καλό θα βγει. 😊

Stand Up Comedy-Best of open micMount Ten at Superfly CafeSoulnek & Dj NoOne at Superfly CafeThe Six-Year Birthday Live!

Σχόλια