Είσαι έτοιμος για το TRASHATHON Xmas Eve 2018;

Για έβδομη συνεχόμενη χρονιά την παραμονή των Χριστουγέννων, το διαβόητο TRASHATHON επιστρέφει παραδοσιακά στο Bios, όπως κάθε έγκλημα που σέβεται τον εαυτό του.

Από το 2009, πια, το αγαπημένο πάρτι χαράς και κακού γούστου, με DJ τον Ηλία Φραγκούλη (freecinema.gr) θα ανασύρει από το παγκόσμιο ρεπερτόριο τραγούδια που ο πολιτισμός και η ανθρωπότητα όλη θα ήθελαν να ξεχάσουν (τα πόδια σου, πάλι, όχι).

Τι είναι, όμως, το Trashathon;

trashathon (τράσαθον) = συνδυασμός των λέξεων

trash (σκουπίδι) και marathon (μαραθώνιος), προϊόν του νοσηρού λογoπαιγνιώδους εγκεφάλου του Ηλία Φραγκούλη, για τις ανάγκες χοροεσπερίδος με θέμα το ρεπερτόριο χαμηλού γούστου

Για το hipster κοινό: Η διαχωριστική γραμμή ανάμεσα στην αφέλεια του memorabilia και τις ενοχές που συντροφεύουν μέσα μας αμέτρητα ακούσματα διεθνούς καρα-kitsch-αριού, διερευνάται με την πρόθεση να ισοπεδωθεί ο καθωσπρεπισμός στο dancefloor. Τέτοια φάση.

Θα παίξει οικτρή pop (από δεκαετία ‘60 και άνω), θα χορέψεις με μπαλαλάικα σουξέ της εγχώριας παραγωγής, θα συμμετάσχεις σε ασκήσεις γυμναστικής (σοβαρά!) με αγαπημένη εϊτίλα και μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες θα ξεχάσεις τι θα πει κινητό τηλέφωνο (μαρή, χόρευε, που μου θες και φωτογραφίες!).

Trashathon

Ναι, το TRASHATHON είναι το καλύτερο πάρτι και για την φετινή παραμονή Χριστουγέννων. Γιατί είναι το πιο original. Μιλά η γνώση και η εμπειρία. Ρώτα και τους επιζώντες από προηγούμενα έτη, οι οποίοι περιμένουν… το ένα και μοναδικό!

Και ντύσου καλά, γιορτές έχουμε! Φόρα ένα παπιγιόν (μόνο), ένα λαμπιόνι (μπαταρίας), μια φάτνη (όπου σταθεί), μια κάλτσα (Δεκέμβρη έχουμε!).

TRASHATHON Χmas Eve 2018

Πότε; Παραμονή Χριστουγέννων στο Bios.

Που; Στο BIOS (Πειραιώς 84)

Ώρα Έναρξης: 23:00

Είσοδος ελεύθερη

Give it to someone special. (Επειδή αγαπάμε τα έθιμα)

Σχόλια