Ο χώρος προβών st.Art κλείνει ένα χρόνο λειτουργίας και σας προσκαλεί να γιορτάσετε μαζί του σε ένα πάρτι με πολλή μουσική, χορό και πολλές  εκπλήξεις!

Το πάρτι του st.Art θα λάβει χώρα στο Capelo Nuovo, Σκουφά 66 στο Κολωνάκι την Παρασκευή 4 Ιανουαρίου 2019 (ώρα έναρξης 21.00). Ελάτε να στηρίξουμε όλοι μαζί ένα όμορφο ξεκίνημα, που μετρά μόλις έναν χρόνο ζωής και έχει ήδη καταφέρει να αγαπηθεί από ένα μεγάλο μέρος του καλλιτεχνικού κόσμου της Αθήνας και να στεγάσει τις πρόβες, τα μαθήματα και τα σεμινάρια πάνω από 70 ομάδων!

Ο χώρος

”Σε ένα μέρος όπου καλλιτέχνες από κάθε γωνιά της πόλης συχνά συναντιούνται για να δημιουργήσουν, να ανταλλάξουν απόψεις, να συνεκφραστούν. Σε ένα μέρος που δεν είναι άλλο από τα Εξαρχεια. Το st.Art ανοίγει την πόρτα του για να υποδεχθεί τους ανθρώπους εκείνους, που αναζητούν έναν κατάλληλα διαμορφωμένο, ήσυχο, καθαρό και οικονομικό χώρο για να προετοιμάσουν τη δουλειά τους, αλλά και σε όσους επιθυμούν να κάνουν δικά τους σεμινάρια, μαθήματα ή απλά να μελετήσουν!

Οι δύο αίθουσες πρόβας -έτοιμες να φιλοξενήσουν ομάδες πολλών και λίγων ατόμων αντίστοιχα- διαθέτουν ξύλινο πάτωμα, κουρτίνες για πλήρη συσκότιση, προβολείς για αίσθηση σκηνής και ήχο (laptop & ηχεία). Για
διευκόλυνση των καλλιτεχνών παρέχονται επίσης: μικρόφωνο, αρμόνιο και κλασική κιθάρα.

Η αίθουσα/αναγνωστήριο χωρητικότητας 10 ατόμων διαθέτει ένα μεγάλο τραπέζι,  άνετες καρέκλες, και πολλές υποδοχές ρεύματος. Οι χώροι είναι κλιματιζόμενοι, παρέχεται καφές και δωρεάν wi-fi όλες τις ώρες!

Tο st.ART  θέλει να καταφέρει στην πορεία του χρόνου να γίνει ένα στέκι καλλιτεχνικής συνάντησης και δημιουργικής έκφρασης!” αναφέρουν οι υπεύθυνοι του st.Art.

Βρες την εκδήλωση εδώ!

Σχόλια