Την Παραμονή των Χριστουγέννων το Urban Danja Crew παρουσιάζει το 5ο X-BASS με guest τον FleCK στο TRES!

Ο FLeCK τα τελευταία χρόνια ζει και παράγει τη μουσική του στην Ιταλία και άξια θεωρείται ο μεγαλύτερος bass καλλιτέχνης της χώρας. Στη θέση αυτή τον κατατάσσουν οι πολλές και επιτυχημένες συνεργασίες με τιτάνες του ειδους, όπως ο Congo Natty aka Rebel MC και οι κυκλοφορίες του στα μεγαλύτερα jungle και dub labels παγκοσμίως (Serial Killaz, ODG κτλ). Έχει παίξει στα μεγαλύτερα bass festival του κόσμου (Outlook, Boomtown κ.ά.), ενώ τον τελευταίο μόνο χρόνο έχει γυρίσει πάνω από 10 χώρες! Για τρία συνεχόμενα χρόνια (2015-2017) του απονεμήθηκε ο τίτλος του Best Breakthrough Producer and Best Breakthrough DJ από τα We love Jungle Awards.

Μαζί του στα decks ο Insom από το Urban Danja Crew, ένας από τους μεγαλύτερους αντιπροσώπους του σκληρού D&B ήχου της χώρας, ο Harris, ο παλαιότερος DJ του Bass ήχου στην Ελλάδα, ενώ ο Indamouse, από το underground label Reggaewise θα αναλάβει το άνοιγμα του party με τις κατάλληλες Dub επιλογές. Στο μικρόφωνο ο εμβληματικός Big Shine των Skg’s Dub Alliance από την Θεσσαλονίκη.

To Frapress είχε μιλήσει παλαιότερα με τον Fleck για την ευρύτερη dub σκηνή, το X-Bass και όχι μόνο! Τσέκαρε τη συνέντευξη εδώ:

Fleck: «Το γεγονός ότι υπάρχουν πέντε-δέκα μουσικοί παραγωγοί που έχουν βγει προς τα έξω σαν μοναχικοί λύκοι δε λέει τίποτα για τη χώρα.»

▪▪▪ X-BASS 24.12.2018 ▪▪▪

DUB // JUNGLE // DRUM&BASS

► FLECK (Congo Natty/ Serial Killaz)
► BIG SHINE on mic (SKG’s Dub Alliance/ Reggaewise)
► INSOM (Urban Danja)
► HARRIS (iGotBass)
► INDAMOUSE (Reggaewise/ Urban Danja)

TRES
Ζωοδόχου Πηγής 3
Starts at 22.00

Τιμή εισιτηρίου :
Προπώληση 5,00 ευρώ στο “Kokkinos Lotos”, Ζωοδόχου Πηγής 5, 15.00 – 23.00
https://www.facebook.com/kokkinoslotos
Ταμείο 7,00 ευρώ

Poster Artwork by Balanscape

 

Σχόλια