Δε χρειάζεται να είσαι expert στην χρήση Photoshop. Οι φωτογραφίες σου μπορούν να γίνουν πολύ πιο ελκυστικές με τα παρακάτω apps για επεξεργασία φωτογραφιών

1. Canva

Απλό και εύκολο στην χρήση του και δεν χρειάζεται καν να το κατεβάσεις. Το μόνο που χρειάζεται είναι να κάνεις μια απλή εγγραφή και τότε όλος ο κόσμος εμφανίζεται μπροστά σου.

Το Canva είναι μια πανεύκολη «εφαρμογή» που σου δίνει πολλές επιλογές, από το να αγοράσεις φωτογραφίες μέχρι και να τις φτιάξεις και να τις ανεβάσεις στα social media.

Θα έλεγα ότι πιο πολύ απευθύνεται σε επαγγελματίες καθώς τα template που περιέχει αφορούν post στο Facebook ή στο Instagram ή και εξώφυλλο στο facebook.

Με το Canva μπορείς να βάλεις κείμενο, stickers, σχήματα και πλαίσια στη φωτογραφία σου, να διαλέξεις φίλτρα, να «παίξεις» με τη φωτεινότητα και τις σκιές και να κάνεις απλές μετατροπές για να γίνει ακόμα πιο ελκυστική.

Δοκίμασέ το!

5 πανεύκολα και χρήσιμα apps για επεξεργασία φωτογραφιών που θα λατρέψεις! 

2. Snapseed

Ακόμη μια καλή επιλογή είναι το snapseed, ένα app πανεύκολο στην χρήση του και το σημαντικότερο, 100% δωρεάν.

Είναι λίγο πιο περίπλοκο σε σχέση με το canva αλλά παρ’ όλα αυτά θα τα καταφέρεις μια χαρά.

Το δουλεύω αρκετά για τις φωτογραφίες μου, και πίστεψέ με, και τα 32 featured του κάνουν θαύματα.

Στα sos to use featured ανήκουν:

  • εκείνο με τα έτοιμα φίλτρα για Instragram και
  • η λειτουργία expand, η οποία χρησιμοποιεί αυτόματα pixel από το περίγραμμα ενός αντικειμένου στη φωτογραφία σου για να «μαντέψει» πώς θα είναι το περιβάλλον της.

φωτογραφίες

 

3. Photo Editor

Το γνωστό σε όλους photo editor αποτελεί έναν από τους πιο διαδεδομένους τρόπους για την επεξεργασία των φωτογραφιών σου.

Ακόμη ένα app που χρησιμοποιώ πολύ. Στο photo editor σου δίνεται η δυνατότητα να επιλέξεις από την συλλογή σου τις φωτογραφίες που θες να επεξεργαστείς.

Σου προσφέρει χαρακτηριστικά όπως περιγράμματα φωτογραφιών, τοποθέτηση ελεύθερα, πολύχρωμα background, sticker κείμενο και doodles στις φωτογραφίες σου.

φωτογραφίες

 

4. Story Maker

Έλα παραδέξου το, το έχεις χρησιμοποιήσει κι εσύ. Όχι μόνο μια φορά αλλά άπειρες.

Πλέον, έχει γίνει η καθημερινή συνήθειά μας πριν ανεβάσουμε μια φωτογραφία.

Το story maker δίνει την δυνατότητα να προσαρμόσουμε τις φωτογραφίες μας μέσα σε πλαίσια.

Τα γνωστά σε όλους layouts. Εννοείται πως έχεις την δυνατότητα να γράψεις και να βάλεις χρώμα. Επιπλέον, σου δίνει και μια extra επιλογή το texture (αυτοματοποιημένα background).

Μην το αρνείσαι αν το έχεις χρησιμοποιήσει ήδη!

 φωτογραφίες

 

5. ΑΖ Screen Recorder

Ένα πανέξυπνο και εύχρηστο εργαλείο για όλους.

Πραγματικά, θα σε αφήσει με το στόμα ανοιχτό.

Η εφαρμογή αυτή έχει δημιουργηθεί για βίντεο και όχι για φωτογραφίες. Κράτα το σαν bonus. Το κατεβάζεις εντελώς δωρεάν στο κινητό σου και το χρησιμοποιείς πανεύκολα.

Η εφαρμογή αυτή κάνει ό τι ακριβώς λέει και το όνομά της, καταγράφει τις κινήσεις σου.

Σκέψου να ανεβάσεις ένα story στο Instagram και να δείχνεις στο κοινό σου την πλοήγηση που κάνεις ώστε να βρεις την φωτογραφία που θα ανεβάσεις.

Χωρίς βέβαια να φαίνονται ή να ακούγονται οι κινήσεις σου.

Απλά Μαγική!

φωτογραφίες

Αν εσύ χρησιμοποιείς μια πιο ταλαντούχα εφαρμογή. Περιμένω το σχόλιο σου και τα χαρακτηριστικά της. Ενημέρωσε και εμάς τους φανατικούς με τα social media.

Δες εδώ και άλλα έξτρα apps για τις πιο τέλειες φωτογραφίες!

Σχόλια