Σου προτείνουμε 5 από τις αγαπημένες  μας εφαρμογές για την επεξεργασία φωτογραφίας στο κινητό.

φωτογραφίας

Από τη στιγμή που εισέβαλαν τα social media στην ζωή μας, όλοι μας έχουμε αγαπήσει λίγο περισσότερο την φωτογραφία και γενικότερα την όμορφη εικόνα.

Περισσότερο από ποτέ θέλουμε να αποτυπώνουμε τις στιγμές μας δίνοντας στις φωτογραφίες ωραία εφέ και αίσθηση επαγγελματισμού και γιατί όχι για να έχουμε και εμείς ένα ωραίο instagram feed.

Βρήκαμε  λοιπόν τις 5 καλύτερες, κατά τη γνώμη μας, και αγαπημένες μας  εφαρμογές για να επεξεργάζεσαι τις φωτογραφίες σου στο κινητό σου σαν επαγγελματίας.

Τις παρακάτω εφαρμογές θα τις βρεις δωρεάν στο Play store και στο App store.

 1.Picsart

H πρώτη εφαρμογή που προτείνουμε είναι το picsart.

Το picsart είναι μια εφαρμογή που διαθέτει αρκετά εργαλεία, από τις βασικές ρυθμίσεις αντίθεσης-φωτεινότητας έως και ρυθμίσεις που μπορείς να τις χρησιμοποιήσεις για να δημιουργήσεις ένα κολάζ αλλά και δημιουργίες που θυμίζουν graphic themes.

  • Την προτείνουμε γιατί συνδυάζει πολλά εργαλεία και μπορείς να πειραματιστείς ή και να ξεκινήσεις την επεξεργασία με αυτήν την εφαρμογή.

2.Snapseed

Θα έλεγα ότι το snapseed  της Google είναι μία από τις εφαρμογές που μπορούν να σου δώσουν το καλύτερο αποτέλεσμα όσον αφορά στις διορθώσεις μιας φωτογραφίας.

Είναι αρκετά φιλική εφαρμογή για τον χρήστη και μπορείς να επιλέξεις να διορθώσεις μεμονωμένα σημεία πάνω στη φωτογραφία.

Μπορείς επίσης, να αλλάξεις την προοπτική της φωτογραφίας όπως και να την επεκτέινεις.

  • Την προτείνουμε γιατί είναι ο,τι καλύτερο μπορείς να βρεις σε εφαρμογή επεξεργασίας φωτογραφίας.

φωτογραφίας

3.Vsco

Το vsco είναι η πιο διαδεδομένη και γνωστή εφαρμογή κυρίως στο instagram.

Διαθέτει πάρα πολλά και ωραία φίλτρα που αγκαλιάζουν την εικόνα και προσδίδουν ζεστά και ινσταγκραμικά εφέ.

Μπορείς να χρησιμοποιήσεις ωστόσο και τα υπόλοιπα εργαλεία της.

Σημαντικό να αναφέρουμε ότι η συγκεκριμένη εφαρμογή διαθέτει και πλατφόρμα επικοινωνίας και ροή εικόνων από την κοινότητα που την χρησιμοποιούν.

  • Την προτείνουμε κυρίως γιατί έχει τα καλύτερα εφέ. 

4.Afterlight

Το afterlight είναι μια εφαρμογή μου μπορεί να σου προσφέρει όλες τις βασικές λειτουργίες της επεξεργασίας φωτογραφίας(διόρθωση χρωμάτων,περικοπή,ευθυγράμμιση κ.α )εύκολα και αρκετά γρήγορα.

Έχει αρκετά μεγάλη ποικιλία εφέ μου μπορείς να χρησιμοποιήσεις αλλά και πολύ ωραία εφέ με σκόνη για πιο vintage φωτογραφίες

  • Την προτείνουμε ξεκάθαρα για τα εφέ σκόνης που δημιουργούν την αίσθηση παλιάς φωτογραφίας με έναν ωραίο τρόπο.
φωτογραφίας

Ellen.Z

5.Photoshop Fix

Τέλος, το photoshop Fix ανήκει στις 5 καλύτερες εφαρμογές γιατί μπορείς να το χρησιμοποιήσεις για όλες του τις βασικές λειτουργίες(διορθώσεις χρωμάτων, περικοπή,ευθυγράμμιση focus κ.α) και όχι τόσο για τα εφέ του.

Η δομή του είναι αρκετά κοντά σε επαγγελματικά προγράμματα επεξεργασίας φωτογραφίας και μπορείς εύκολα να το χρησιμοποιήσει και για να διαγράψεις ένα αντικείμενο ή να αλλάξεις το backround.

  • Την προτείνουμε γιατί μας αρέσει που μπορούμε εύκολα να δουλέψουμε την λειτουργία για την διαγραφή αντικειμένου.

Ώρα να τις δοκιμάσεις λοιπόν.

Ελπίζουμε να γίνουν και δικές σου αγαπημένες.

Σχόλια