Όταν βλέπεις ξανά τον ΤΑΦ ΛΑΘΟΣ, βλέπεις ότι νιώθει ακόμα παιδί και αυτό το νιώθουν όλοι κάτω και πάνω από την σκηνή!

Για πρώτη φορά o ΤΑΦ ΛΑΘΟΣ σε δικό του solo live στον Πειραιά και ο Πειραιάς τον τίμησε δεόντως! Σε ένα κατάμεστο και ανανεωμένο Kremlino, επί σκηνής (και στα dexx) μία ομάδα μοναδική -με μπροστάρη τον ΤΑΦ ΛΑΘΟΣ και τους Fer De Lance, Dj Micro, Tiny Jackal, Dj Twelve άξιους συμπρωταγωνιστές, το σόου από Innersense Productions και BASHMENT RECORDS 2018 © εκτοξεύτηκε σε νέα ύψη!

Oι Fer De Lance δήλωσαν για το Live: Καταρχάς ήταν μια υπέροχη βραδιά γεμάτη δυνατές και όμορφες στιγμές. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον Παναγιώτη (Ταφ Λάθος) που μας κάλεσε να τραγουδήσουμε στην συναυλία αλλά και για το ποιόν του σαν άνθρωπος, τον Dj Micro που είναι δίπλα μας σε ό,τι χρειάζεται και μας βοηθάει με τις γνώσεις του και τον κόσμο που ήρθε και δημιούργησε αυτή την υπέροχη ατμόσφαιρα. Τον σεβασμό μας στην Innersense Productions που υλοποιεί τέτοιου είδους στιγμές. Αγάπη σε όλους!

Ο ΤΑΦ ΛΑΘΟΣ που ξεκίνησε στον χώρο το 2001 έχει πλέον συνεργαστεί με τα μεγαλύτερα ονόματα της Ελλάδας, αλλά και κάποια μεγαθήρια του εξωτερικού. Πάντα λυρικότατος και μελωδικός το 2012, όμως, βάζει και κάποια ζωντανά όργανα στις παραγωγές του και το “Μόνο με Χρώμα” δίνει άλλη χροιά στο ελληνικό χιπ χοπ. Το 2015 έρχεται η “Ελπίδα” και έκτοτε μόνο SOLD OUT και εξωφρενικά live χαρακτηρίζουν το σόου του, όπου και αν γίνεται αυτό. Τον λατρεύει η Ελλάδα από άκρη σε άκρη και ο νέος του δίσκος είναι βέβαιη επιτυχία.

Η Bashment Records (εταιρία παραγωγής ιδρυμένη από τον ΤΑΦ ΛΑΘΟΣ) έβγαλε την εξής ανακοίνωση:

Hands up!

Ας είναι κάθε συνάντηση μας, μια μεγάλη γιορτή σαν την χτεσινή! Ευχαριστούμε πολύ τον Πειραιά και τον κόσμο του που τραγούδησε μαζί μας…ήταν μια υπέροχη βραδιά για εμάς, ελπίζουμε και για εσάς!

Ανανεώνουμε το ραντεβού μας σε 2 εβδομάδες ακριβώς… στο Bashment Records Live – Vol.1 – Fri.14 December at Temple Athens… αλλά και στα γενέθλια του Ταφ με το νέο του δίσκο!

Φωτογραφία: Γιάννης Γαργαλάκος

Σχόλια