Νέα χρονιά, νέες ευκαιρίες…θα τις ζήσεις;

Για την AIESEC γράφει η Πηνελόπη Καλλιοντζή

Αν θέλεις να συνδυάσεις νέες εμπειρίες, προσωπική ανάπτυξη και εθελοντισμό ήρθε η ώρα να γνωρίσεις την AIESEC στο δικό σου πανεπιστήμιο – ή σε κάποιο κοντινό.

Αν είσαι νέος, 18-30 και έχεις όρεξη για να κάνεις κάτι διαφορετικό, να γνωρίσεις νέους από όλο τον κόσμο, να γίνεις μέλος μιας ομάδας και να αναπτύξεις soft skills, δες πώς μπορείς να το κάνεις.

Πρόκειται για έναν από τους μεγαλύτερους παγκόσμιους οργανισμούς νέων που διοικείται αποκλειστικά από νέους, και δημιουργεί διαπολιτισμικές ανταλλαγές. Νέοι, φοιτητές και μη, αναπτύσσουν δεξιότητες, δημιουργουν παντοτινές φιλίες και δημιουργούν διαπολιτισμικές ευκαιρίες.

Σε ενδιαφέρει, παράλληλα με τις σπουδές σου, να ασχοληθείς και με τον εθελοντισμό ενώ ταυτόχρονα να κάνεις κάτι που σε αναπτύσσει και σου δίνει την ευκαιρία να μαθαίνεις μέσα από την πράξη; Είσαι ένα άτομο με πάθος, αφοσίωση, περιέργεια και θες να κάνεις την αλλαγή;

Αν ναι, τότε επισκέψου το aiesec.gr/zhsto/ και γίνε μέλος. Ζήστο στη σχολή σου, λοιπόν, και απευθύνσου στην AIESEC του δικού σου πανεπιστημίου! Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείς να ρωτήσεις τα μέλη της στην Ελλάδα και στις παρακάτω τοποθεσίες:

Στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών

Στο Πανεπιστήμιο Πειραιά

Στο ΕΚΠΑ

Στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας

Στο ΑΠΘ

Στο Πανεπιστήμιο Πάτρας

Στην Κρήτη (Ρέθυμνο)

Δες εδώ: 6 λόγοι για να γίνεις μέλος της AIESEC!

Σχόλια