Ενδιαφέρεσαι να βρεις άμεσα εργασία στον κλάδο του Data Mining & Data Analytics; Το Data Mining Academy είναι για εσένα!

To πρώτο Data Mining Academy έρχεται με σκοπό την ολοκληρωμένη εκπαίδευση νέων που ενδιαφέρονται να βρουν άμεσα εργασία στον κλάδο του Data Mining & Data Analytics.

Οι εκπαιδεύσεις θα πραγματοποιηθούν στο Athens Center for Entrepreneurship and Innovation (ACEin) από τη Δευτέρα 03 Δεκεμβρίου έως και την Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου. Tο κόστος συμμετοχής για τους εκπαιδευόμενους είναι 80€ (60€ Early Bird, για ανέργους & φοιτητές).

Σε 8 ημέρες και συνολικά 30 εκπαιδευτικές ώρες, ο πολύ έμπειρος επαγγελματίας του κλάδου Κωστής Ματζοράκης, διδάκτορας του τμήματος Στατιστική του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, θα σε εκπαιδεύσει σε όλο το φάσμα του Data Mining & Data Analytics και θα σε προετοιμάσει απόλυτα για την αγορά εργασίας!

Κλείσε τη θέση σου!

Τα τελευταία χρόνια οι ανάγκες για ανθρώπους με γνώσεις επεξεργασίας και ανάλυσης δεδομένων έχουν σημειώσει ιδιαίτερη αύξηση. Όλο και περισσότερες εταιρίες έχουν τέτοιες ανάγκες και αδυνατούν να τις καλύψουν, καθώς δεν υπάρχουν καταρτισμένοι υποψήφιοι στην αγορά εργασίας.

Data Mining Academy

Σκοπός του συγκεκριμένου σεμιναρίου είναι η εισαγωγή στην ανάλυση δεδομένων με τη χρήση της γλώσσας r, στο σύγχρονο περιβάλλον της r studio.

Στο τέλος του σεμιναρίου θα είναι δυνατή η αναγνώριση ποικίλων προβλημάτων που απαιτούν γνώση ανάλυσης δεδομένων, καθώς και η επι μέρους ή και πλήρους αποτελεσματική αντιμετώπισή τους.

Βασικός στόχος, επίσης, είναι η ανάπτυξη ικανοτήτων αναζήτησης πηγών στο διαδίκτυο, με σκοπό την εύρεση και την αντιμετώπιση ποικίλων προβλημάτων που υπάγονται στην ανάλυση δεδομένων.

Και επειδή η εκπαίδευση από μόνη της δεν είναι αρκετή, κορυφαίες εταιρίες του χώρου θα παρακολουθήσουν το σεμινάριο, ώστε να ανακαλύψουν νέα ταλέντα και να τα εντάξουν στην ομάδα τους!

Αν θέλεις να συμμετέχεις στις εκπαιδεύσεις οι μόνες προϋποθέσεις που χρειάζονται είναι να ψάχνεις για εργασία αυτόν τον καιρό, να σου αρέσει ο κλάδος του Web Development, να έχεις κάποια ακαδημαϊκή ή εργασιακή εμπειρία στο χώρο του development καθώς και να έχεις πλήρες συμπληρωμένο προφίλ στην πλατφόρμα του CollegeLink.gr.

Όλοι οι τελικοί συμμετέχοντες θα επιλεχθούν μετά από ένα σύντομο screening όλων των υποψηφίων σχετικά με τις ανωτέρω προϋποθέσεις.

*Σε περίπτωση που περισσότεροι των 35 υποψηφίων πληρούν τις προϋποθέσεις θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας.

Συμπλήρωσε την αίτηση συμμετοχής και το profile σου στο CollegeLink.gr και διεκδίκησε τη θέση σου!

*Η κατάθεση του ποσού συμμετοχής γίνεται αφότου επιλεχτείς να συμμετέχεις στις εκπαιδεύσεις.

**Θα χρειαστεί να έχεις δικό σου laptop.

***Για λήψη πιστοποιητικού παρακολούθησης, απαραίτητη προϋπόθεση αποτελεί η παρακολούθηση 7/8 ημερών του σεμιναρίου.

Δες ολόκληρο του πρόγραμμα του Data Mining Academy στην επόμενη σελίδα!

Σελίδες: 1 2

Σχόλια

1 2