Σε αυτά τα pet friendly καφέ μπορείς να πάρεις μαζί σου τον τετράποδο φίλο σου χωρίς να δημιουργηθεί πρόβλημα!

Όμορφα και cozy μαγαζιά, στα οποία μπορεί να σε συνοδεύσει ο τετράποδος φίλος σου χωρίς να υπάρχουν αδιάκριτα βλέμματα από το προσωπικό ή τους θαμώνες. Βρες, λοιπόν, παρακάτω τα 9 καλύτερα pet friendly καφέ στην Αθήνα!

1. Barrett

pet friendly καφέ

Αν το Barrett δεν ήταν πρώτο στη λίστα με τα pet friendly καφέ πιο μαγαζί θα ήταν; Πρόκειται για ένα καθαρά urban μαγαζί, που ξεχωρίζει για τα έργα που φιλοξενεί, αλλά και την υπέροχη μουσική του. Τέλος, δεν είναι λίγες οι φορές που έχουμε πιει τον καφέ μας παρέα με κάποιο τετράποδο φίλο μας.

Διεύθυνση: Πρωτογένους 11, Ψυρρή

2. Bartesera

pet friendly καφέ

Ένα μαγαζί, που θα βρεις από pancakes, αυγά, τοστ και καφέ, μέχρι υπέροχα ποτά και όλα αυτά σ’ έναν cozy χώρο με υπέροχο φωτισμό και μουσική.  Επιπλέον, πρόκειται για ένα super pet friendly καφέ, στο οποίο οι ιδιοκτήτες δείχνουν ιδιαίτερη αγάπη στους τετράποδους φίλους μας.

Αν, βέβαια, δεν το επισκεφτείς με το τετράποδό σου, τόλμησε να δοκιμάσεις κάποιο από τα υπέροχα cocktail του!

Διεύθυνση: Κολοκοτρώνη 25, Αθήνα

3. Hoxton


Ένα μέρος με χαρακτήρα και retro διάθεση, που έχει υπέροχο καφέ και πολύ ενδιαφέρουσες εκθέσεις καλλιτεχνών. Επιπλέον, οι μουσικές τους επιλογές που κινούνται από alternative, indie, pop μέχρι και electronica κάνουν το Hoxton, το τέλειο μέρος για οποιαδήποτε ώρα της ημέρας, φυσικά πάντα παρέα με το ζωάκι σου!

Διεύθυνση: Βουτάδων 42, Γκάζι

4. Μπλε Παπαγάλος

pet friendly καφέ

Βρίσκεται στην Πλατεία Αυδή στο Μεταξουργείο και μοιράζει vintage-possitive vibes είναι από τα καλύτερα μέρη για εσένα και το κατοικίδιό σου.

Όμορφα έπιπλα και μουσικές θα σε ταξιδέψουν κάπου άλλου, παρότι είσαι σ’ ένα από τα πιο κεντρικά σημεία της πόλης. Μην ξεχάσεις να δοκιμάσεις κάποιο από τα υπέροχα γλυκά ή φαγητά του!

Διεύθυνση: Λεωνίδου 31, Μεταξουργείο

Βρες εδώ 10 φωτογραφίες με κατοικίδια που θα σε κάνουν να γελάσεις!

5. Το Συγγρουόμενο

pet friendly καφέ

Θέλεις καφέ; Έχει. Θέλεις ούζο; Έχει. Τα θέλεις όλα αυτά παρέα με το σκυλάκι σου; Μπορείς να τα έχεις, αφού ούτε οι ιδιοκτήτες, ούτε οι υπόλοιποι πελάτες θα σε κάνουν να νιώσεις άβολα, που πήρες παρέα τον τετράποδο φίλο σου!

Διεύθυνση: Φαλήρου 57, Κουκάκι

6. Fairytale

pet friendly καφέ

Αυτό το μαγαζί, που είναι λες και έχει βγει από παραμύθι, όχι μόνο είναι pet friendly, αλλά θα μπορέσεις να απολαύσεις το ρόφημά σου χωρίς τον παραμικρό περισπασμό.

Μάλιστα, το κατάστημα κερνάει και ένα μπισκοτάκι το σκυλάκι σου!

Διεύθυνση: Τρυπιά 48, Νέα Φιλαδέλφεια

7. Booktalks

pet friendly καφέ

Βρίσκεται στο Παλαιό Φάληρο και όπως λέει και το όνομα του καφέ-βιβλιοπωλείου είναι ιδανικό μέρος για να πας με τον τετράποδο φίλο σου. ένα βιβλίο και να απολαύσεις ένα ζεστό ρόφημα.

Διεύθυνση: Αρτέμιδος 47, Παλαιό Φάληρο

8. Tesla Bar (Bios)

pet friendly καφέ

Το ξέρεις, το γνωρίζεις και το καλοκαίρι λάτρεψες το Bios, λόγω της ταράτσας του. Τώρα, το χειμώνα μπορείς να απολαύσεις στο ατμοσφαιρικό ισόγειό του Bios το ρόφημά σου παρέα με το τετράποδό σου.

Διεύθυνση: Πειραιώς 84, Αθήνα

9. Juan Rodriguez

pet friendly καφέ

Άλλο ένα μαγαζί, που βρίσκεται στου Ψυρρή και είναι ένα all day μέρος, που ξεχωρίζει για το στιλ του. Υπέροχη sangria, cocktails, αλλά και καφές είναι μόνο λίγα από τα αξιόλογα ποτά-ροφήματα, που μπορείς να απολαύσεις.

Αν βέβαια είσαι του φαγητού μην ξεχάσεις να δοκιμάσεις κάποια από τις προτάσεις για brunch!

Διεύθυνση: Παλλάδος 3, Ψυρρή

Επιμέλεια κειμένου: Δέσποινα Μπαράκη

Σχόλια