To πιο επαναστατικό Marketing training στην Ελλάδα ξεκινά στις 4 Δεκεμβρίου!

Πριν μερικές εβδομάδες ολοκληρώθηκε ένα αρκετα διαφορετικό σεμινάριο Marketing. Oι συμμετέχοντές του έμαθαν για ένα πλήθος από νέες έννοιες οι οποίες έρχονται κατευθείαν από το Marketing που κάνουν οι startup επιχειρήσεις στο Silicon Valley.

Είχαν την ευκαιρία να εξοικειωθούν με advanced στρατηγικές Digital Marketing, να εξασκηθούν στην επίλυση πραγματικών προβλημάτων, να αποκτήσουν εμπειρία σε εργαλεία και αυτοματοποιήσεις, και να δημιουργήσουν αποτελεσματικά growth plans.

Ας πάρουμε, όμως, τα πράγματα από την αρχή…

Τι είναι Growth Marketing;

Το Growth Marketing είναι ένα συστηματοποιημένο μοντέλο, το οποίο μέσα από την κατεύθυνσή του και τις επιμέρους ενέργειές του, έχει έναν βασικό στόχο: την ανάπτυξη – growth.

Ενώ το Digital Marketing επικεντρώνεται στην απόκτηση των πελατών (Acquisition), το Growth Hacking καταπιάνεται συνολικά με την αλληλεπίδραση μεταξύ του πελάτη και του προϊόντος.

Οι δραστηριότητές του εκτείνονται από την πρώτη επαφή – εμπειρία του πελάτη με το προϊόν (Activation), μέχρι τη διατήρηση του πελάτη (Retention), την πώληση του προϊόντος (Revenue) και τελικά στην μετατροπή του πελάτη σε Ambassador (Referral), όταν καλεί τους φίλους του να δοκιμάσουν ή να αγοράσουν το προϊόν.

Το Growth Hacking το γνωρίζεις ήδη μέσα από τα αποτελέσματά του: AirBnB, Facebook, Dropbox, Hotmail… Πίσω από κάθε πετυχημένο brand κρύβεται μία πετυχημένη μεθοδολογία. Στις περιπτώσεις αυτές, η μεθοδολογία έχει όνομα: Growth Hacking.

Τι είναι αυτό που κάνει το Growth Hacking Academy τόσο πετυχημένο;

Αρχικά, όλα αυτά που διδάσκονται στο Academy είναι καθρέφτης της τρέχουσας πραγματικότητας και όχι η ύλη από κάποιο σκονισμένο ακαδημαϊκό έγγραφο. Καλώς ή κακώς, η τεχνολογία τρέχει και οι καταναλωτικές συνήθειες αλλάζουν. Η αγορά κινείται πιο γρήγορα από το Πανεπιστήμιο.

Στο Growth Hacking Academy δεν θα ακούσετε ακαδημαϊκούς να μιλάνε για marketing. Θα μάθετε από επαγγελματίες που πρώτα έγιναν επιτυχημένοι και μετά ξεκίνησαν να διδάσκουν.

Το υψηλό επίπεδο των μαθημάτων οφείλεται σε 3 βασικά σημεία:

  1. Πρακτικότητα: Μετά από κάθε παράδοση να μπορεί όποιος γυρίσει στο σπίτι ή επιχείρησή του να μπορεί εφαρμόσει όλα όσα έμαθε την ίδια μέρα.
  2. Αμεσότητα: Υπάρχει μεταξύ όλων των εμπλεκομένων, η οποία επιτυγχάνεται μέσω του μέγιστου αριθμού ατόμων ανα τμήμα (περίπου 20).
  3. Αποκλειστικότητα: Αυτά που διδάσκονται δεν μπορούν να βρεθούν πουθενά αλλού, online ή offline.

Σε ποιους απευθύνεται Growth Hacking Academy;

Το Academy απευθύνεται κυρίως σε 3 ομάδες:

  1. Marketers, account managers και media buyers που θέλουν να αποκτήσουν digital skills.
  2. Επιχειρηματίες και startuppers που θέλουν να δουν πώς μπορεί το growth hacking να ωφελήσει την επιχείρησή τους.
  3. Developers, IT experts και engineers που θέλουν να αποκτήσουν marketing skills και να μάθουν πώς να προωθούν την δουλειά τους αποτελεσματικά, αλλά και να αναπτύσουν marketing μηχανισμούς.

Κάνε το quiz και δες αν το Growth Hacking Academy είναι για σένα.

Πότε ξεκινά το Growth Hacking Academy;

Ο 5ος κύκλος μαθημάτων του Growth Hacking Academy ξεκινά 4 Δεκεμβρίου και έχει διάρκεια 48 ώρες συνολικά. Τα μαθήματα πραγματοποιούνται 2 φορές τη βδομάδα στο κτήριο της Ελληνοαμερικανικής Ένωσης στο Κολωνάκι.

Το πρόγραμμα διοργανώνεται από την Ελληνοαμερικανική Ένωση σε αποκλειστική συνεργασία με το #1 ranked Growth Hacking agency, τη GrowthRocks.

Για περισσότερες πληροφορίες μπες στο www.growthhackingacademy.gr.

Σχόλια