Ο Ryan Murphy έκανε πάλι το θαύμα του!

Στις 12 Σεπτεμβρίου έγινε η πρεμιέρα της καινούριας σεζόν του American Horror Story που έχει τον χαρακτηριστικό τίτλο «Apocalypse». Αναμένοντας, λοιπόν, να προβληθεί το τέταρτο επεισόδιο στην Αμερική (3/10), ήρθε η ώρα να ρίξουμε μία ματιά στο τι πρόκειται να δούμε φέτος!

Η συγκεκριμένη σεζόν αποτελεί μια σύζευξη δυο πολύ ιδιαίτερων σεζόν: του Murder House και του Coven. Θα παίξουν οι περισσότεροι ηθοποιοί που ενορχήστρωσαν αυτά τα επεισόδια, περιμένοντας να δούμε πως θα εξελιχθεί το όλο σκηνικό.

Στο κοντινό μας μέλλον, λοιπόν, γίνονται διαδοχικά πυρηνικές επιθέσεις, με αποτέλεσμα σταδιακά να καταστρέφεται όλη η γη.

Όμως, έχουν ληφθεί αρκετά μέτρα και έχουν δημιουργηθεί καταφύγια, μέσα στα οποία θα μείνουν όλοι όσοι έχουν την οικονομική άνεση να αγοράσουν ένα εισιτήριο ή όσοι προσκληθούν λόγω ορισμένων εξαίρετων χαρακτηριστικών τους. American Horror Story: Η νέα σεζόν πιο δυνατή από ποτέ!

Σε ένα από αυτά τα καταφύγια, λειτουργεί ένα διαφορετικό πλαίσιο από ό,τι συμβαίνει στα υπόλοιπα (αν όντως υπάρχουν). Η υπεύθυνη, η Miss Venable (Sarah Paulson), έχει εφαρμόσει το θεσμό της μητριαρχίας με αυστηρούς κανόνες και ιδιαίτερες καθημερινές ρουτίνες που σου θυμίζουν μια μεσαιωνική περίοδο. Οι συνήθειες αυτές όμως, είναι αυτές που το έχουν καταστήσει από τα τελευταία καταφύγια που έχουν επιβιώσει, όπως μαθαίνουμε.

Ξαφνικά μια μέρα, εμφανίζεται ένας άντρας από το πουθενά στο καταφύγιο για να μιλήσει με τη Venable και να της προτείνει συνεργασία και το ενδεχόμενο να πάρει από το καταφύγιο της, το οποίο αρχίζει να εξαντλείται, αυτούς που θεωρεί κατάλληλους να επιβιώσουν.

Ο άντρας που μιλά μαζί της ονομάζεται Michael Langdon. Σας θυμίζει κάτι το όνομα;

ΜΑ ΦΥΣΙΚΑ! Είναι το μωρό της πρώτης σεζόν. Αυτό που γέννησε η Vivien το οποίο συλλήφθηκε με τον Rubber Man, ο οποίος, ναι, θα επιστρέψει πιο μάχιμος από ποτέ!!

Τι πρόκειται, λοιπόν, να γίνει με τον M. Landgon και τη Miss Venable αλλά και όλους, όσοι ζουν μέσα στο καταφύγιο;

Μένει σε εσένα τώρα, φίλε αναγνώστη και λάτρη του American Horror Story να το ανακαλύψεις!

Σχόλια