Ελληνικές σειρές που λατρέψαμε και αξίζουν δικαιωματικά ξανά μια θέση στις οθόνες μας!

Φέτος τηλεοπτικά βλέπουμε μια “διάθεση ρετρό”, καθώς παλιότερες σειρές που αγαπήθηκαν από το κοινό επανέρχονται δυναμικά, για να αποδείξουν πως αντέχουν στο χρόνο.

Εμείς σου παρουσιάζουμε 6+1 ελληνικές σειρές που θα θέλαμε να επιστρέψουν στις οθόνες μας!

1. Τι ψυχή θα παραδώσεις μωρή

Όσοι έχουν δει αυτή την σειρά σίγουρα θα θέλανε να δούνε την συνέχεια της…καθώς είναι μια σειρά με απίστευτο χιούμορ, καλογραμμένες ατάκες από τον Ρήγα και τον Αποστόλου και το κουαρτέτο Γαλανοπούλου, Καστάνη, Ράντου, Ρώπα να δίνει ρέστα  με τις ερμηνείες τους!

Αλλά και ποιος δεν γέλασε με τον Χαϊκάλη-παπά, τον “έφηβο” Τσιμιτσέλη. Η σειρά αυτή εκτός από άφθονο γέλιο που μας πρόσφερε, προσπάθησε να μας προβληματίσει με τα μηνύματα της. Τον Οκτώβριο του 2000, έκανε πρεμιέρα στο MEGA κι έγινε μία από τις πιο δημοφιλείς κωμικές σειρές. Το κανάλι πρόβαλε μόνο 7 επεισόδια, αν και η σειρά σημείωσε ιδιαίτερα υψηλή τηλεθέαση. Η σειρά έμεινε ημιτελής και μας άφησε πολλά ερωτηματικά για τους λόγους που διακόπηκε, χωρίς ποτέ να ολοκληρωθεί αλλά και μας δημιούργησε αγωνία για την συνέχεια της ιστορίας. 

2. Σ’ αγαπώ μ’ αγαπάς

Ένα από τα πιο αγαπητά ζευγάρια της ελληνικής τηλεόρασης, οι περιπέτειες τους και οι ιστορίες τους μπήκαν στην καθημερινότητα μας χαρίζοντας μας γέλιο. Η σειρά αγαπήθηκε για τις έξυπνες ατάκες, το πρωτότυπο σενάριο, τη χημεία των πρωταγωνιστών της, αλλά και το ιδιαίτερο χιούμορ της. Το «Σ’ αγαπώ μ’ αγαπάς» σημείωσε υψηλή τηλεθέαση και είναι μία από τις σειρές που θα θέλαμε σίγουρα να ξαναδούμε.

3. Κόκκινο δωμάτιο

Εδώ συναντάμε  το δίδυμο Ρήγα-Αποστόλου και το μόνο που μπορούμε να πούμε είναι ότι μας ενθουσίασαν ξανά με το πρωτότυπό τους σενάριο που χαρακτηρίζεται από ανατρεπτικότητα, χιούμορ, ωραίες ατάκες ενώ εμφανίζονται πολλοί γνωστοί και αγαπημένοι ηθοποιοί. Η σειρά αποτελείται από αυτοτελή επεισόδια. Κάθε επεισόδιο και άλλη ιστορία, άλλοι ήρωες.

Και ποιος μπορεί να ξεχάσει την αρχικαμαριέρα Μάρω; 

4. Επτά θανάσιμες πεθερές

Και ποιος δεν γέλασε με τις πανούργες και ραδιούργες πεθερές και την πιο ανατρεπτική αφηγήτρια της ελληνικής τηλεόρασης την Βίκυ Σταυροπούλου!  Μια από τις σειρές που θα θέλαμε οπωσδήποτε να ξαναδούμε σε νέα επεισόδια. Η σειρά αγαπήθηκε από τους τηλεθεατές όλων των ηλικιών. Στη σειρά συμμετείχαν πολλοί γνωστοί και αγαπημένοι νεότεροι και παλαιότεροι ηθοποιοί. Η ιδέα για τη σειρά βασίστηκε στο ομότιτλο βιβλίο της Νίκης Τάντση, στο οποίο περιλαμβάνονται οι επτά πρώτες ιστορίες.

5. Singles

Η σειρά είχε μεγάλη απήχηση κυρίως στο νεανικό κοινό. Ξεκίνησε να προβάλλεται στο MEGA την τηλεοπτική σεζόν 2004-2005. Στην συνέχεια μπήκαν καινούριοι ρόλοι και το σενάριο απέκτησε μεγαλύτερο ενδιαφέρον. Αξέχαστες παραμένουν οι θεωρίες της Ράνιας, οι περιπέτειες…της Λίλας , η τρέλα του Τζάμπα και οι σκανδαλίες του μικρού Λουκά  αλλά και η μαμά του μικρού Γιαννάκη!

6. Παιδική χαρά

 

Προβλήθηκε από τις 12 Οκτωβρίου 2009 ως τον Ιούνιο του 2010, από τότε  προβάλλεται συχνά σε επανάληψη.  Μια σειρά που, με “ήρωες” τρία πιτσιρίκια μας έκανε να γελάσουμε μέχρι δακρύων με τις σκανδαλιές τους! 

6+1. Της Ελλάδος τα παιδιά

Κωμική σειρά που προβλήθηκε από τον ΑΝΤ1 την δεκαετία του ’90. Η σειρά αγαπήθηκε πολύ από το κοινό και προβλήθηκε πολλές φορές σε επανάληψη από το κανάλι.Σίγουρα θα θέλαμε να δούμε τις ήρωες του ’90  σε νέες περιπέτειες και νέα επεισόδια

Σχόλια