Έλληνες Youtubers, μεγάλο κεφάλαιο…

Καθόμουν σε μια γωνιά του κρεβατιού μου, απογευματάκι στο δωμάτιο, ώσπου ξαφνικά, σκάει δημοσίευση από την Συντακτική Ομάδα…

Διαλέξτε λέει θέματα από την προτεινόμενη θεματολογία και κάτι τέτοια.

Βλέπω την λίστα, ξεκινώ να διαβάζω και κατεβαίνω, κατεβαίνω, κατεβαίνω

ΚΑΙ ΒΛΕΠΩ ΤΟ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΕΨΑΧΝΑ ΜΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΖΩΗ ΜΙΛΑΜΕ!

Υπερτιμημένοι Γιουτιούπερς, που δεν αξίζουν και τόσο την προσοχή μας.

Να το ρε μ@λ@κα λέω…

ΝΑ ΤΟ ΡΕ Μ@Λ@ΚΑ!

Επιτέλους ένα θέμα για να βγάλουμε χολή. Ένα θέμα για φτυάρισμα, ένα θέμα για να ξεδώσουμε βρε αδερφέ.

5 υπερτιμημένοι Έλληνες Youtubers που δεν αξίζουν την προσοχή μας!

Καιρό έχω να φάω κράξιμο άλλωστε.

Αρκετά όμως με τον εγωκεντρισμό και την εσωστρέφεια μου.

Ας περάσουμε στο θέμα μας.

Αγαπητέ αναγνώστη το ”Ε-ΠΑ-ΓΓΕ-ΛΜΑ” του Youtuber, έχει αρχίσει να εξαπλώνεται στις μέρες σαν ιός στο resident evil…

Ξεκίνησε από τα αρχαία χρόνια, όταν ο Μαλιάτσης ήταν αδύνατος (λέμε τώρα), ο Κοντοπίδης χοντρός και ο Mikeius ντροπαλός. Αφού λοιπόν πέρασε από όλα τα στάδια της πλαστελίνης, έφτασε στην τελική μορφή, που το βλέπουμε μέχρι σήμερα.

Να θεωρούνται youtubers η AmiYiami και η Μαντώ Γαστεράτου…

Τι; Δεν είναι επάγγελμα;

Τι; Δεν βγάζουν πολλά λεφτά από τα views;

Σόρρυ φιλαράκι αλλά επέτρεψέ μου να έχω αντίθετη άποψη.

Εντάξει μπορεί να είναι 1.000 και βάλε πλέον οι Έλληνες yutubers, ΑΛΛΆ, αλλά λέγω, υπάρχουν σίγουρα 10 από αυτούς που θεωρούνται ”Golden Boys” και τουλάχιστον άλλοι 40 που μια χαρά τα κονομάνε και πολύ καλά κάνουν!

Το θέμα όμως ρε φιλαράκι δεν είναι αυτό. Καλά κάνουν και δουλεύουν τα παιδιά και βγάζουν και κάνα φράγκο κάνοντας την τρέλα τους, όμως ο youtuber ο γνήσιος, ο παλιός, ο ορθόδοξος, δεν είναι αυτός που απλά κλάνει και από κάτω μαζεύει 1.000.000 views.

Είναι αυτός που έχει κάτι να πει.

Δεν είναι ανάγκη ντε και καλά σε ένα βίντεο να λες για 10 λεπτά αστεία.

Πρέπει όμως να ξεδιπλώσεις μερικές σκέψεις σου. Να βάλεις το μυαλό του viewer σου, να δουλέψει και να επεξεργαστεί αυτά που του λες. Να συμφωνήσει ή να διαφωνήσει μαζί σου.

Όχι απλά να σου δίνει το view του, επειδή έχει κάνει εγγραφή στο κανάλι σου.

Στη διάθεση σας λοιπόν η πιο υπερεκτιμημένη 5αδα:

 

Στη θέση Νο5 ο ΜΑΝΟS

O Manos παιδιά μου, που λέτε, έχει στο κανάλι του 645.000 subscribes! Ένας τύπος με αυτό το στυλ χιούμορ, που είχαμε όλα τα αγόρια στην ηλικία 12-13-14 χρόνων, πριν ανακαλύψουμε τον αυνανισμό…

Το παλικάρι με τις φωνές του και την εκδηλωτικότητα του, πραγματικά μπορεί να σου προκαλέσει πονοκέφαλο από το πουθενά.
Θα μπορούσε να είναι ο ορισμός, του πως θα ήταν ένας youtuber στη λίθινη εποχή, αν είχε ανακαλυφθεί από νεάτερνταλ.
Και όμως! 645.000 τον ακολουθούν στο youtube…
Για να καταλάβετε για τι πράγμα μιλάμε μπείτε να δείτε το video με τίτλο

Οι θεοί της μουσικής ( + Πάτερ Κλεομένης) 

το οποίο απαριθμεί πάνω από 1.000.000 προβολές και ο πρώτος που θα γελάσει έστω και για ένα δευτερόλεπτο, (στο 11λεπτο βίδεο του) θα κερδίσει ταξίδι για 6 άτομα στο εξωτικό Μπαλί, προσφορά της Polemarxos Travel.

Στη θέση Νο4 η SENIORA ELIS

Η Seniora Elis δεν πρέπει να έχει κλείσει καλά-καλά τα 20 της χρόνια και παρόλα αυτά, έχει καταφέρει να είναι μια καταξιωμένη yοutuber.

Mε βίντεο όπως:

Εγώ με τις αδερφές μου για ψώνια.
Εγώ στα 15
Εγώ στα 16
Εγώ στα 17
Εγώ στα 18
Εγώ στα 19
Το πρώτο μου κατούρημα
Το πρώτο μου δάκρυ μετά από χωρισμό
Το πρώτο μου δάκρυ μετά από καθάρισμα κρεμμυδιών
Το πρώτο μου δάκρυ μετά από χυλόπιτα
Οι πρώτες μου αιμορροϊδες

Καταλαβαίνουμε όλοι πως πρόκειται για τον ορισμό, του πως θα ήταν το ελληνικό ytb, αν μας κυβερνούσαν ανασφαλή 15χρονα κορτσόπουλα, που δεν τους έκατσε ο παιδικός τους έρωτας στην Τρίτη Δημοτικού.

Παρόλα αυτά 202.000 εγγραφές στο κανάλι της Elisavet και αρκετά βίντεο με πάνω από 200.000 views. Πατώσατε;

Στη θέση Νο3 η MANUELLA

Η Manuella είναι εκείνη η πανέμορφη γκόμενα που είχαμε όλοι στην τάξη μας στο λύκειο, με την προσωπάρα την απίστευτη, που χάζευες να την βλέπεις. Να τη βλέπεις όμως!

Σε όλους μας έχει τύχει κάποια στιγμή να τα φτιάξουμε με ένα γκομενάκι, που δυστυχώς όμως η ομορφιά της, ήταν και αντιστρόφως ανάλογη με τον δείκτη IQ της.

Κάτι τέτοιο παίζει και με την αξιολάτρευτη Manuella, στα μάτια της οποίας χάνεσαι για 5-6 λεπτά (όσο διαρκούν και τα βιντεάκια της) και ευτυχώς μαζί με εσένα, χάνονται και αυτά που λέει!

Θυμάμαι έχω προσπαθήσει μια μέρα να μην την βλέπω και απλά να την ακούω. Το πάλεψα τουλάχιστον 10 φορές και το ατομικό μου ρεκόρ έχω να δηλώσω πως είναι 24 δευτερόλεπτα.

Αντιλαμβάνομαι απόλυτα τον λόγο που έχει 192.000 subscribes στο κανάλι της, όπως επίσης και καταλαβαίνω έναν viewer, που κάθεται και βλέπει τα video της μέχρι το τέλος και της δίνει το view.

Βέβαια επειδή ο Πολέμαρχος πάντα ξεχωρίζει τα συναισθηματικά από τα επαγγελματικά, η Manuella μας δεν γλίτωσε την παρουσία της στην μαύρη λίστα!

Επίσης δηλώνει πως το πρώτο της φιλί το έδωσε στα 19 της… Ναι. Οk! Να μας πει σε ποιο σημείο όμως!

Στη θέση Νο2 (o youtuber που όλοι σας περιμένατε) ο JEREMY!

Θυμάμαι από το 2014 που άρχισα να παρακολουθώ youtubers, είχα κάνει τάμα στον Άγιο Ραφαήλ στην Μυτιλήνη (στην Μυτιλήνη ή την Λέσβο; Στην Μυτιλήνη!), πως αν πετύχω βιντεάκι του Jeremy που θα χαμογελάσω (όχι θα γελάσω) έστω 2 φορές, θα του ανάψω μια λαμπάδα ίσα με το μπόι του!

Η Στιγμή αυτή ήρθε στις 18 Ιουλίου του 2016, όταν έβγαλε το DAB, σχολιάζοντας το ομότιτλο τραγούδι του Snik και του Ypo! Εξ ου και τα σχεδόν 2 εκ views!

Βέβαια για να είμαι ειλικρινής και εγώ άμα καθόμουν να σχολιάσω τότε το συγκεκριμένο κομμάτι, θα ήμουν εξίσου αστείος!

Ο Jeremy έχει αυτό το υφάκι του επιστημονικού αναλυτή, που εξηγεί στην NASA πως έρχεται το τέλος του κόσμου και ενώ έχει δίκιο, κανένας δεν τον παίρνει στα σοβαρά. Μόνο που στην περίπτωση του κανείς δεν τον παίρνει στα αστεία.

Αξίζει να σημειωθεί πως με όποιον φίλο έκατσα να συζητήσω για το θέμα αυτού του άρθρου, από μόνος του μου έλεγε…

«Δεν πιστεύω να μην βάλεις τον Jeremy;»

«Tον Jeremy μην ξεχάσεις»

«Αν δεν βάλεις τον Jeremy μλκ μη μου ξαναμιλήσεις»

Οπότε δεν δυσκολεύτηκα και πολύ.

 

Και στη θέση Νο1 (του τουρουρου του) ο ΚώστΑΑAΣ ΜΑΛΙΑΑΑΑΤΣΗΣ

Θα είμαι ειλικρινής.

Φοβερός τύπος ο Μαλιάτσης. Και γ@μώ τα άτομα! Τον έχω πετύχει σε stand up comedy και έχω κλάσει στα γέλια. Τον έχω πετύχει και στον δρόμο!

Σαν youtuber όμως ρε φίλε δεν γελάω ιδιαίτερα με αυτά που κάνει. Δεν γελάω πως το λένε; Η αλήθεια είναι πως δεν είναι και Jeremy, αλλά όταν εγώ θεωρώ τον Κοντοπίδη με την καφρίλα του, το χιούμορ του και την εφευρετικότητα του, κορυφαίο στο είδος του, όπως καταλαβαίνεις ο Μαλιάτσης μοιραία βρίσκεται to the otherside.

Πραγματικά θεωρώ πως είναι πολύ υπερτιμημένος (δεν είναι κακός) και πως θα έπρεπε, αφού μετά από 150.000 βίδεος, έχει φτάσει σε σημείο, τα τελευταία 2 από τα 3 video του να είναι τσάλεντζσις… να αποσυρθεί για κάνα χρόνο ρε παιδιά. Να γεμίσει μπαταρίες και ας ξανά επιστρέψει με νέες ιδέες. Γιατί ξανά λέω. Δεν είναι κακός ο Μαλιάτσης. Υπερτιμημένος είναι!

Να περνάτε καλά και να προσέχετε… Keep Good!

Σχόλια