Το Student.com αποτελεί τον πιστό σου φίλο στην αναζήτηση της κατάλληλης εστίας στο εξωτερικό.

Για πολλούς ο καιρός χειμωνιάζει και για άλλους που ακόμη τον θεωρούν καλοκαίρι οι δουλειές και η σχολή έχουν αρχίσει να γίνονται προτεραιότητα.

Μα και για τους δυο τύπους ανθρώπων υπάρχει ένα κοινό, το μιζέριασμα, πριν την επαγγελματική τους «άνοιξη».

Έτσι, λοιπόν, όπως και εγώ μιζέριαζα πριν την άνοιξη μου, βρέθηκα να κάνω swipe right σε κάτι stories στο Instagram. Ναι είμαι και εγώ θύμα των stories και εκεί λοιπόν βρήκα και το Student.com.

Student.com; Τι είναι αυτό αρχίζω να συλλογιέμαι. Στο story υπήρχε φωτογραφία με τον παγκόσμιο χάρτη και σκέφτομαι: «όπα μια εφαρμογή που θα έχει φωτογραφίες φοιτητών ανά τον κόσμο».

Και δυστυχώς η ιδέα μου έμεινε εκεί γατί στο τέλος έγινε το swipe up και έμαθα την αλήθεια.

student.com

Τι λες είσαι έτοιμος να μάθεις τι είναι το student.com;

Για πάμε από την αρχή:

Το Student.com είναι λοιπόν, ένα παγκόσμιο marketplace το οποίο ειδικεύεται στην εύρεση φοιτητικής εστίας και βοηθά τους φοιτητές να βρουν το ιδανικό τους σπίτι.

Το χρήσιμο αυτό site δραστηριοποιείται από το 2012 δηλαδή μετρά ήδη 6 χρόνια και χιλιάδες ευτυχισμένους φοιτητές.

Το μεγάλο ατού του student.com είναι ότι διαθέτει ευρεία γκάμα από δωμάτια ειδικά φτιαγμένα και προσαρμοσμένα στις ανάγκες των φοιτητών. Έτσι, προσφέρει ασφάλεια και σιγουριά στον νεαρό φοιτητή με σκοπό να απολαύσει στο έπακρο την φοιτητική του ζωή.

Πώς είμαι σίγουρος ότι θα μου βρουν το ιδανικό σπίτι;

Μα γι’ αυτό δεν χωρά αμφιβολία.  Η ομάδα του student.com εξετάζει προσεκτικά τα αιτήματα των ιδιοκτητών ώστε να πληρούν τα κριτήρια της εφαρμογής.

Γι’ αυτό τον λόγο βοηθάνε τους φοιτητές να βρουν το καλύτερο δωμάτιο ανάλογα με τις ανάγκες τους. Στα τετραγωνικά, τον όροφο, την γειτονιά που το θέλουν.

Αν λοιπόν κατάλαβες, προτεραιότητά τους είναι να βρίσκονται δίπλα σου σε κάθε βήμα του νέου σου ξεκινήματος κάνοντας τις ανάγκες σου ανάγκες τους.

STUDENT.COM

Πώς κλείνω δωμάτιο;

Εντάξει εδώ τα πράγματα είναι ακόμη πιο εύκολα. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να ψάξεις μέσα στην αμέτρητη ποικιλία που έχει να βρεις τα σπίτια που σου αρέσουν ανάλογα την τιμή που το ψάχνεις.

Μόλις τα βρεις, υποβάλλεις ηλεκτρονικά μια αίτηση για κράτηση.

Στην συνέχεια η ομάδα του student.com επικοινωνεί τηλεφωνικά μαζί σου και σε καθοδηγεί στα επόμενα βήματα.

Η συνέχεια είναι απλή, υπογράφεις το συμβόλαιο για το νέο σου σπίτι και δίνεις το πρώτο ενοίκιο στον ιδιοκτήτη.

Η ομάδα του student.com δεν θα σου ζητήσει ποτέ κάποιο χρηματικό ποσό.

*Tip: Η αίτηση κράτησης είναι τελείως δωρεάν. Οπότε μπορείς να δεις όσο δωμάτια εσύ επιθυμείς.

*Tip: Σε κάποιες φοιτητικές εστίες χρειάζεται να υπάρχει ένας εγγυητής (μέλος οικογενείας) ο οποίος είναι υπεύθυνος να πληρώσει την διαμονή του φοιτητή εάν είναι άνεργος ή μελλοντικά δεν μπορέσει να αποπληρώσει το ενοίκιο.

STUDENT.COM

Με ποιες πόλεις συνεργάζεται το Student.com;

Εντάξει, οι πόλεις είναι αμέτρητες. Αν ξεκινήσω σήμερα μπορεί και να τελειώσω σε καμιά βδομάδα. Για τον λόγω αυτό, θα σου πω μόνο τις πιο δημοφιλείς.

Για πάμε λοιπόν: Λονδίνο, Παρίσι, Μάντσεστερ, Μελβούρνη, Λίβερπουλ, Μπέρμιγχαμ, Σέφιλντ, Σίδνεϊ, Γλασκόβη, Λος Άντζελες, Σιγκαπούρη, Νέα Υόρκη κ.ά.

Από χώρες: Πορτογαλία, Γερμανία, Ιαπωνία, Βέλγιο, Καναδάς, Νότια Αφρική, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και πάρα μα πάρα πολλές ακόμη.

Δυστυχώς η Ελλάδα δεν είναι ανάμεσά τους.

Σε περίπτωση ακύρωσης κράτησης;

Είπαμε ότι το student.com είναι γκουρού στο είδος αλλά αυτό δεν μπορεί να στο απαντήσει έτσι. Ο προσωπικός σου σύμβουλος θα μιλήσει με την εστία και θα σε καθοδηγήσει στα πάντα. Γιατί η κάθε εστία έχει τους δικούς της κανόνες.

Αν λοιπόν σκέφτεσαι να κάνεις μια βόλτα στο εξωτερικό όσο είσαι φοιτητής για ένα Erasmus βρε αδερφέ ή για κάποιο μεταπτυχιακό, το student.com θα είναι εκεί για σένα και ένας σύμβουλος της ομάδας το δεξί σου χέρι.

Μάθε περισσότερα εδώ!

Σχόλια