Οι The Blank παρέα με τους Acid Barretts καταλαμβάνουν τη σκηνή του six d.o.g.s!

Διαρκές ψάξιμο σε ίντερνετ, μουσικές εφαρμογές και ραδιόφωνα. Ο λόγος, η αναζήτηση καινούριας μουσικής που να σου “μιλάει”. Μερικά πράγματα όμως είναι φτιαγμένα για να σε βρουν από μόνα τους.

Έτσι συνέβη και με τους The Blank. Απλά τους άκουσα τυχαία σε ένα live και μου έκαναν το λεγόμενο “κλικ”. Και όταν λέω “κλικ” εννοώ μια υπέροχη μίξη από alternative rock και ψυχεδελικά vibes που μου ακούστηκε σαν το κρυφό ραντεβού των Arctic Monkeys και των Tame Impala υπό το φως των κεριών. Και όλο αυτό πατεκαρισμένο σε μια διακριτική αλλά αρκετά “γκρουβαριστή” φανκιά, αρκετή για να κάνει το κόσμο να κουνηθεί στους ρυθμούς της!

the blank

Οι The Blank ζωντανά στη σκηνή του Temple

Οι The Blank παρουσιάζουν τη πρώτη τους ολοκληρωμένη δουλειά με τίτλο IMAGO στη σκηνή του six d.o.g.s τη Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου. Μαζί τους οι Acid Barrets. Προτείνω να πάτε. Δε θα το μετανιώσετε.

The Blank

Είναι μία Alternative Rock μπάντα με Psychedelic και Funk επιρροές.
Την μπάντα τον τελευταίο χρόνο αποτελούν οι Στέλιος Κανταρτζής (Τραγουδιστής), Νίκος Γιαννιός (Ηλεκτρικό Μπάσο), Ιάσονας Γαβαλάς (Τύμπανα), Γιάννης Κανάκης (Κιθάρα) και Γιώργος Καλαθάς (Κιθάρα).

Το πρώτο τους EP έχει τίτλο “Imago”.

Αποτελείται από πέντε κομμάτια εκ των οποίων τα δύο έχουν κυκλοφορήσει στο youtube με τίτλους “I Know” και “Madwalk”.

Το EP ηχογραφήθηκε ζωντανά στο AUX Studio τον Μάιο του 2018.
Η μίξη έγινε από τον Γιώτη Παρασκευαΐδη (AUX Studio) και το Master από τον Νάσο Νομικό (VU productions).

Acid Barrets

Oι Acid Barretts είναι ένα lo-fi post punk/shoegaze ντουέτο με noise pop επιρροές. Δημιουργήθηκαν στην Αθήνα το 2013, έχουν κυκλοφορήσει σε ψηφιακή μορφή ένα EP με τίτλο “DK” και αυτόν τον καιρό ολοκληρώνουν τις ηχογραφήσεις του πρώτου full length album τους με την ονομασία “Sustain”.

Links για να ψαχτεις

The Blank Facebook

The Blank Instagram

IMAGO EP on Bandcamp

Σχόλια