Η πρώτη εκδήλωση της εταιρείας Facebook στην Ελλάδα είναι πλέον γεγονός.

Στον 21ο αιώνα που ζούμε πιστεύεις ότι τα έχεις δει όλα ή στην χειρότερη περίπτωση ότι τα ξέρεις όλα. Όμως σου έχουμε νέα τα οποία σπαρταράνε. Η εταιρεία Facebook.

Ναι πολύ καλά διάβασες η εταιρεία Facebook θα κάνει στην Ελλάδα το πρώτο επίσημο event στην Θεσσαλονίκη με θέμα: «Πώς να προωθήσεις την επιχείρησή σου μέσω αυτού».

Κεντρικοί ομιλητές της εκδήλωσης θα είναι ο Νίκος Παππάς (Υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών Και Ενημέρωσης) και η Άννα–Μισέλ Ασημακοπούλου (Βουλευτής ΝΔ, Τομεάρχης Ψηφιακής Πολιτικής).

Το συγκεκριμένο event της Facebook με τίτλο «Boost your Business» θα διεξαχθεί στην Θεσσαλονίκη στις 14 Σεπτεμβρίου 2018, ώρα 9:30 το πρωί και μέρα Παρασκευή.

Ο τόπος διεξαγωγής δεν θα μπορούσε να είναι άλλος από την HELEXPO, PAVILION 8, 1ος όροφος και Συνεδριακό Κέντρο “Ν. Γερμανός” 2ος όροφος, Θεσσαλονίκη.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, θα  δοθεί η ευκαιρία στους παρευρισκομένους να μάθουν περισσότερα για τις οικονομικές και κοινωνικές επιπτώσεις του διαδικτύου από τον Νίκο Παππά (Υπουργό Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης), και την Άννα-Μισέλ Ασημακοπούλου (Μέλος του Ελληνικού Κοινοβουλίου, υπεύθυνη για την Ψηφιακή Πολιτική).

facebook

Επιπλέον experts του Facebook θα παρευρεθούν στην εν λόγω εκδήλωση οι οποίοι θα προσφέρουν χρήσιμες συμβουλές σχετικά με τον τρόπο χρήσης του Facebook, του Instagram και άλλων εργαλείων για την ανάπτυξη της επιχείρησής σας.

Οι expert του Facebook μέχρι στιγμής είναι οι: Μαρία Μανωλιούδη και Κωνσταντίνος Σακελλαρίου.

Για να παρευρεθεί κάποιος στην συγκεκριμένη εκδήλωση απαιτείται εγγραφή και για τον λόγο αυτόν δεν θα μπορέσει κανένας να την παρακολουθήσει αν πρωτίστως δεν έχει εγγραφεί.

Μέχρι στιγμής δεν έχει ανακοινωθεί αν θα υπάρξει κάποια αντίστοιχη ενέργεια στην Αθήνα ή αν θα υπάρξει και δεύτερη μέρα διεξαγωγής του event για όσους δεν θα μπορέσουν να παρευρεθούν στο πρώτο.

Το event της Facebook είναι εντελώς δωρεάν και δεν υπάρχει κανένα κόστος για την παρακολούθηση κάποιου session.

facebook

Μερικά από τα sessions που θα αναλυθούν είναι τα εξής:

Ποια εργαλεία μπορείς να χρησιμοποιήσεις:

Στο σημείο αυτό θα γίνει ανάλυση των  Business Pages, Messenger, Instagram και πώς αυτά τα εργαλεία, μπορούν να σε βοηθήσουν να επικοινωνείς με τους πελάτες σου και να αυξήσεις την ψηφιακή παρουσία σου.

Δημιουργία/Καμπάνιες για διαφημίσεις

Στο session αυτό θα αναλυθούν το αν είναι χρηστικό να κάνεις αλλαγές στην σελίδα σου, αν με τον τρόπο αυτό προσελκύσεις περισσότερους/νέους πελάτες και αν οι αλλαγές αυτές μπορούν να οδηγήσουν στην αναγνωρισιμότητα του Brand σου.

Τέλος αν οι διαφημίσεις μέσω Facebook και Instagram μπορούν να βοηθήσουν μια  επιχείρηση να πετύχει τους μοναδικούς επιχειρηματικούς της στόχους.

facebook

Δημιουργικότητα στα Social Media

Γνωρίζουμε ότι κάθε επιχείρηση κρύβει την δική της ιστορία, είτε αυτή είναι καλή είτε εμπλουτισμένη με πολλές δυσκολίες και προβλήματα. Ο τρόπος του να εξιστορήσεις αυτή την ιστορία στο κοινό σου είναι το Α και το Ω.

Το συναίσθημα που θα χρησιμοποιήσεις σε συνδυασμό με τo δημιουργικό content που θα έχεις ή κάποιο app ή τις φωτογραφίες που θα ανεβάζεις ή και όλα αυτά σε συνδυασμό αποτελούν το όπλο της επιτυχίας σου.

 

Τα παραπάνω αποτελούν μερικά από τα sessions που θα αναλυθούν. Το ακριβές πρόγραμμα σχετικά με το χρονοδιάγραμμα και τους ομιλητές θα ανακοινωθεί τις προσεχείς μέρες.

Stay tuned γιατί η Facebook κάνει Θαύματα!

https://boostyourbusinessthessaloniki.splashthat.com/

Σχόλια